Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Chacharka a tři kůstky 060810 | 42668 |
Re: Mose,6.10.2008 10:43:02
Bóže, kde na to ten člověk chodí. Co by jako ten lékař s dítětem po cestě dělal? To jsou fakt bludy
|
Beezi,V+J | 27353 |
Re: Mose,6.10.2008 10:41:34
Anuš, já to tady právě řešila minulý týden. V diskuzi o Bulovce na Aperiu se ozvala tamější neonatoložka, která informaci o nutnosti asistence pediatra při odchodu u ambuporodu dementovala s odkazem přímo na www stránky neonatologie. Na těch stránkách je mimo jiné i text negativního reverzu pro tento případ a také negativní reverz pro případ odmítnutí někt. zákroků - např. kalmetizace, odběr z patičky na metabol. vady (no, to nevím, kdo by odmítal)...
http://www.aperio.cz/porodnictvi/pruvodce-porodnicemi/porodnice.shtml?x=179823 (ta diskuze je dole, MuDr. Klára Klenková) www.novorozencibulovka.cz Tolik k teorii. |
Anuška a 2♥ | 33246 |
Mose,6.10.2008 10:32:44
a musel by si pro miminko přijet do porodnice dětský lékař? Mně Záh. řekl, že můžu odejít dřív (i když to tedy je pěkná hloupost a ohrožuju život dítěte) pouze v případě, že si dítě z porodnice přijede vyzvednou dětský lékař.
|
Shayla a 3 kluci | 43054 |
Re: ČRo66.10.2008 10:05:01
Musela bych tam do poradny Ale ono to ještě nějak vyplyne. V pátek se tam snad konečně půjdem podívat, v pondělí do Neratovic, k tomu domluvím schůzku s tou Věrkou N. ohledně Vrchlabí a uvidíme. Manžel toho má v práci hodně, takže chodí pozdě... asi mu ten rozhlas pustím někdy k snídani
|
kopidlno | 83847 |
Re: ČRo66.10.2008 10:00:10
šárko proč propadne? jakože pd, nebo mají ještě nějaké podmínky k registraci, které musíš splnit?
|
Re: ČRo66.10.2008 9:50:30
Ten pořad byl skvělý, jen je opravdu veliká škoda, že to bylo na šestce, protože posluchačů asi moc nebylo
Jen se bojím, že Kouckého stará garda utluče... ale tak vždyť na něj musejí být už zvyklí? Kdyby byli u Apolináře všichni takoví, klidně tam jdu, jsem tam registrovaná. Ale obávám se, že ta registrace brzo propadne |
Re: Žáha6.10.2008 9:48:21
A já na pálení žáhy vždycky radím bancha čaj plus teda omezit trochu cukr... (to druhé zas říkal můj táta).
|
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 9:47:34
Beezi, taky dobré. Alergii na maso mít nemůže, tak ji prostě nemá Ale myslím si to, co Vendy, že v těch játrech prostě je něco, co mu vadí. Mně zas kdysi na Vinohradech dr. říkala, že si sama musím říct, jestli mají speciálně něco udělat, protože alergie může být skoro na cokoliv. Navíc je trošku problém i v tom, že záleží na stavu organismu, někdy člověk reaguje, někdy ne.
Bledulíku, já bych Šimona nějakýma testama taky dost nerada trápila. Absolvovali jsme jeden odběr krve kvůli očkování MMR a jelikož sestra byla poněkud levá, tak ačkoli nebrečel, tak po půl minutě vrtání v ruce už to nevydržel ani Šimon A nastoupila druhá sestra, která to měla hned. Tak si říkám proč mu ubližovat, když ty testy jsou na h.... Právě jsem se záchvatem nějakého hnusného dávivého kašle skončila na balkoně. Co to zas je??? Já chci ve středu demonstrovat! |
Hudba Ainur | 3111 |
Žáha6.10.2008 9:47:26
Konstanto, na pálení žáhy mi můj gyndař řekl, že si můžu koupit Rennie, ale nejlíp že na to pomáhá obyčejnej porridge.
Jinak se omlouvám, že sem coby (skoro)trojnásobná "císařka" lezu, ale to se tak hezky čte, když někdo porodí spontánně, a ještě doma |
kopidlno | 83847 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 9:43:56
beezi uff ten je děsně dlouhý, díky snad mi na něj taky vyzbyde čas, http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/?p_po=1971 ať to nemusíš hledat
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.