Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jana38 | 53772 |
Re: Porod doma - nikdy!3.1.2009 13:23:51
No, to je fakt úža, jít druhej den po porodu nakupovat s miminem do supermarketu, hlavně že má v sobě ta antibiotika, aby při porodu nic nechytl.... zato v supermarketu, tam nic nehrozí
|
Xeni | 71650 |
Re: Porod doma - nikdy!3.1.2009 12:38:37
Mam za sebou 2 porody. Oba trvaly temer 24 hodin. U prvniho porodu syna krisili a byl nekolik dni na intenzivce, mel 2x omotanou pupecni snuru kolem krku. Dcerka zase mela obracenou polohu. U obou porodu jsem se neotvirala, takze mi neco museli dat, stejne jako kapacku a antibiotika kvuli strepovi B a kdyz nebyl strep, tak zase kvuli dlouhemu porodu. U porodu doma bych mela zajisteno akorat to, ze vsichni umreme v domacim prostredi. Tady v Kanade clovek zustava v porodnici jen do 24 hodin veku ditete, pak se jen pichne paticka na krev a jde se domu. Vsechna ockovani atd si clovek zajistuje sam, takze clovek jen porodi a jde domu. Druhy den uz mama s mimcem nakupuje v supermarketu.
|
jana |
• |
Re: Porod doma - nikdy!2.1.2009 15:59:53
Nepostupujici porod je casto dusledkem stresu - na prostredi, na personal, zachazeni.
Casto se porodnici chvastaji tim, jak nekomu pomohli, nekoho zachranili, ale nebere se v potaz, ze by to bez nich probehlo klidneji, samo a v pohode, a ze by nemuseli nic resit, nikoho zachranovat, kdyby to predtim nebyli dovrtali. |
Jana |
• |
Re: Porod doma - nikdy!2.1.2009 15:58:21
Je patrn, ze jsi tu probelmatiku moc nestudovala: dvojcata jsou automaticky rizikova, a porodni asistentka by je domu rodit nesla.
|
jana |
• |
Re: Porod doma - nikdy!2.1.2009 15:56:22
Znam stovky pripadu, kdy to porodnici pohnojili. A vysetreni? K cemu? Znam pripad, kdy ocekavana dvojcata, tedy rizikove, tedy porad kontroly. Oni na UTZ nepoznali, ze jedno uz nezije!! A to tam byla mezitim dvakrat!!! Tim, ze jedno zemrelo a nikdo nic nepoznal se jedno narodilo mrtve, druhe bylo otraveno tou spatnou vodou, a protoze v ni bylo tak dlouho, je velice tezce postizene.
Ptam se tedy: k cemu ty kontroly a k cemu ti porodnici? A jestli si myslite, ze nekdo nesl nejakou zodpovednost, tak jako obv. ani nahodou, jsou to preci pani doktori. |
jana |
• |
Re: Porod doma - nikdy!2.1.2009 15:53:35
Hm, akorat ze doma bys byla treba v klidu, tak by se treba tak blbe neotocila.
|
Jana |
• |
Re: Nezdá se vám porod doma nebezpečný?13.12.2008 23:25:10
Ať si to každá žena rozhodne. Mě porod doma neláká, neměla bych odvahu. Možná až po špatné zkušenosti při porodu v nemocnici budu toužit rodit doma. Když kamarádky a známé rodily v porodnici, nešťastné nebyly, zážitek to byl prý krásný. Nikoho známého, kdo rodil doma nemám. Může se stát tragédie jak doma, tak v porodnici. Když se stane něco špatného doma, jede se do porodnice, zážitek rodit doma však opravdu musí být mnohonásobně lepší než v cizím prostředí, to věřím. Představa, že se hádám, jestli mi po porodu dají mé dítě na břicho, nebo ho nejprve zváží, je docela hrozivá.. Arogantní zdravotní sestra může zkazit celý pobyt v porodnici, o chybě lékařů ani nemluvím.. Ale jsem srab a při představě, že by se něco stalo doma dítěti a nikdo by mi nepomohl mě děsí asi více. To je tedy zatím můj názor.
|
Konstanta & 3 raraši | 5397 |
Re: Re:10.12.2008 20:29:22
Janyllko, gratuluju k těhotenství!
|
chikamichi | 86171 |
Re:10.12.2008 19:56:25
mně ten test při minulém těhu dělali v jeden den a výsledek vyšel nějaký a skutečnost tomu odpovídala, tak taky nevím, ale je možné že poznatky ze ty dva roky pokročily...
|
zdravotnice porodnicodomorodka | 87730 |
Re: Re:10.12.2008 19:05:48
Janylko, ano...
Taky gratuluji |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.