| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 9886  [Dalších 9746 >>]
..mira.. 125101
26.9.2022 17:06:15
"Nikdy bych neřekla, že budu o něčem takovém přemýšlet, ale babičky prostě nemůžou smrdět."

"Ale Větře, smrdí i maminky, miminka, psíčci, paní v přechodu, kuchaři, tramvajáci, letci, lékařky, učitelky,i ti ajťáci nám páchnou, každý sám za sebe.
Akorát, že tato společnost má výcvik na "čuchání" kuřáků.
Jste jak labradoři, fakt."

Zdá se, že sis to s tím zápachem během diskuse vyhodnotila sama. Ale do případného odvykání přeju hodně sil a pevné vůle, vím, že jich je hodně potřeba.~s~
Balbína 99798
26.9.2022 16:54:57
Moje mamka byla opravdu zavisla kuracka. S odvyknutim ji pomohly az naplasti.
Ropucha + 2 120300
26.9.2022 16:32:54
Kat, ano.
Nejen oblečení, všechno.
Školní pomůcky, spací pytel, hračky...

Já třeba zažila i vyuzenou fakturu, která mi přišla s nějakou zásilkou.
Smrad v interiéru auta po vyzvednutí z opravy (tam proběhla omluva a už se to neopakovalo).
Kuřáci si to neuvědomují, jak intenzivní stopu zanechávají a kde všude ji zanechávají.
K_at 121378
26.9.2022 16:22:20
Ropucho, takové oblečení dětí, jejichž rodiče jsou kuřáci a kouří uvnitř....to je masakr. ~n~ ale je jich minimum.
Ropucha + 2 120300
26.9.2022 16:11:45
Inko, někdo to holt cítí a nic s tím neudělá.
Já bych byla raději, kdybych to necítila, ulehčilo by mi to život.
Ale netuším, jak vypnout čich.
Ropucha + 2 120300
26.9.2022 16:08:20
Vlastní ne.
Ale znám babičku, která přestala ze dne na den poté, co jí právě vnouče sdělilo cosi bezelstně upřímného.
Kouřila od mládí, pravidelně, neúspěšně zkoušela přestat několikrát.
Vnouče ji dostalo a zdá se, že definitivně.
K_at 121378
26.9.2022 15:58:14
...elektroauta.... No tak určitě. Výroba je vyloženě eko. Hašení easy. Dojezd úplně super. Dobíjení zadarmo. Baterie vydrží na věčné časy.

A letenky.... Jak vysoké zdanění máš na mysli????
lela, rosa, niki 88737
26.9.2022 15:30:05
Souhlasím,že je to v hlavě..
Můj muž byl opravdu silný kuřák a přestaly když mu bylo 60. Teď to budou tři roky...přestal prakticky ze dne na den,kratince používal nějaké náhražky. Sám říká,že k tomu prostě dospěl,že už se mu to hnusilo a smrdelo. Předtím měl nějaké zdravotní problémy a to ho asi vystrašilo. Od té doby nekouří a neláká ho to. Jsem za to šťastná,kvůli jeho zdraví a taky fakt ušetříme. Od té doby o mně stoupl v ceně. Držím palce,ať se ti to také podaří!!!
Já bych potřebovala zhubnout a taky vím,že je to zase v hlavě. Prostě ti to musí docvaknout,musíš fakt chtít,jinak to nedáš.. nová životní role babičky je výzva! Kouření už není in!
*Kate* 158396
26.9.2022 15:29:43
"smrdí i maminky, miminka, psíčci, paní v přechodu, kuchaři, tramvajáci, letci, lékařky, učitelky,i ti ajťáci nám páchnou, každý sám za sebe.

Akorát, že tato společnost má výcvik na "čuchání" kuřáků.

Jste jak labradoři, fakt"

Taky jsem kdysi jako kuřačka nechápala, jak může matka cítit, že jsem si cestou domů prakticky ve vichřici jednu zapálila. Ale je to tak, cítit to je, z pusy, vlasů, oblečení, kůže. Není to urážka, ale konstatování faktu.

A kouření je v Česku tolerované dost, ráda bych třeba v USA nebo Itálii viděla akci typu městská slavnost, jak se tam v nejhustším davu kouří, což se tady děje běžně.
Půlka psa 24064
26.9.2022 15:14:51
Pro mě je zásadní to, že to není cítit z dotyčného, až dokouří. Jestli to voní nebo smrdí při užití, to je mi jedno. U toho obvykle nejsem, ale vadí mi, když je někdo (MM) nasáklý kouřem, i když v tu chvíli nekouří. Jsem fakt ráda, že před lety přešel na IQOS. Hovínko, nehovínko.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 9886  [Dalších 9746 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.