| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9886  [Dalších 9836 >>]
77kraska 132593
16.3.2023 18:23:11
Stano, vsechno pivo si kupuje treba nas soused na chalupe...ma dva metry a pije ho jako vodu

a na druhe chalupe taky pil soused, i pri manualni praci, z velke plastove pivni lahve, do toho kouril jednu od druhe, muj vrstevnik a bohuzel uz zemrel na rakovinu :-(
babi_ 48341
16.3.2023 18:12:42
Tak já pivo taky nepiju (ani MM tomu moc nedal), ale znám dost lidí, kteří ten průměr zdatně dorovnávaj, např. obě moje děti a jejich kamarádi. Někteří z mých kamarádů také vypijí dost piva, někteří kolegové a kolegyně také pivaři. Plus tedy pijí i to, co já, tedy víno a tvrdý alkohol.
Filomena74 159536
16.3.2023 18:03:50
Kouřim tak 5 denně,Američan Spirit,je to jen tabák, nej.cigarety .pijeme kvalitní suché vína,červené i bílé,a přes léto na žízeň skleničku piva občas,ale mícháme to napůl s nealko. Nepiji každý den ,ale jednu flašku týdne výpiju
Půlka psa 24064
16.3.2023 18:00:19
Nekouřím a piju jen bílé víno. Suché a pozdní sběr. Když mám velmi avandgardní náladu, tak červené nebo růžové, ale to opravdu velmi zřídka. Jinak nic.

Dokážu si docela i představit, že bych se stala alkoholikem, ale naprosto si nedokážu představit se stát kuřákem. Kouření se mi hnusí, kuřáci se mi hnusí též a navíc nechápu, že se dobrovolně zabíjí. U kouření je všechno špatně. Zato alkohol je fajn, takže se snažím hlídat a pít jen zřídka a střídmě.
Len 108740
16.3.2023 17:59:33
Stano, ja jsem jediny abstinent siroko daleko, osobne jineho neznam. Nasi treba piji vino k jidlu, to si neumim predstavit, pri jidle piju na zizen, jinak bych se nenajedla a vino teda na zahnani zizne nefunguje, alespon mne. Navic je hnusne~t~
Stáňa * 7932
16.3.2023 17:56:01
Kdo si teda kupuje všechno to pivo a dělá z nás národ pivařů?

Tady to jsou (až na mého muze) samí abstinenti😀
Len 108740
16.3.2023 17:54:57
Nepiju a nekourim, nikdy jsem nemela cigaretu v puse a alkohol mi nikdy nechutnal. Piju nealko pivo, ale nesmi chutnat jako pivo.
Manzel kouril, pred vice nez deseti lety prestal ze dne na den. Pit alkohol prestal po zdravotnich problemech pred par lety, da si obcas k fotbalu, kdyz hraje "jeho" team, ale vzhledem k vysledkum na to tuhle sezonu ani nema chut~t~

Jinak u nas kouril jen jeden deda, na nasledky zemrel jako nejmladsi z pribuznych siroko daleko, v te dobe mi bylo patnact a ten pulrok jeho umirani byl tak strasny, ze mi cigarety zacaly nepredstavitelne smrdet, predtim mi proste vonely dedou.
Hatata 157806
16.3.2023 17:52:32
Nekouřím. Manžel si občas zapálí tenký doutník. Já piju pivo, je mi jedno jaké, ale slabé. Doma si klidně naředím pivo birelem, kdyby mi to nebylo blbé, dělám to i v hospodě )). V létě mám ráda aperol spritz. Manžel je skoro abstinent. Dá si málokdy víno nebo panáka jägra
TaJ 81121
16.3.2023 17:40:38
Nekouříme doma nikdo, jediní v rodině, kdo kouřili a hodně, byli můj a manželův táta a ani jeden už bohužel není mezi námi, v obou případech cévní mozková příhoda 😥. I proto jsem ráda, že syn zatím prohlašuje, že kouřit fakt nebude, že je to škodlivý a smrdí to...
Z alkoholu si dáme s manželem občas trochu piva k jídlu, ke kterému se to hodí, nebo v létě na výletě, když je vedro, jinak nepijeme téměř vůbec, já tak dvě skleničky vína za rok, manžel ani to ne. Syn odmítl ochutnat i to pivo, neláká ho na tom nic, ale je mu teprve 15.
Termix 105545
16.3.2023 17:18:55
Nekouřím ani já ani manžel.
Alkohol piju 2krát ročně bombardino na lyžích a i to většinou dopijí manžel. Jinak nepiju nikdy a to vůbec. Nechutná mi žádný alkohol a jako dcera a vnučka alkoholiků se strašně bojím, že mám alkoholismus v genech a raději se mu plně vyhýbám. Ještě nikdy jsem ani neochutnala pivo ani vůbec žádný tvrdý alkohol.
Manžel si občas dá pivo, ale výhradně na horách nebo tak něco. Doma to ani nemáme. Máme kvalitní sbírku vína a manžel otevře láhev jen tehdy, když přijdou nějací kamarádi.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9886  [Dalších 9836 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.