Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
16.3.2023 16:23:16
"Pomerančové likéry (Grand Marnier, Cointreau)... v zimě do horké čokolády se šlehačkou"
tak to bych si klidně dala taky líbit |
Lei | 37503 |
16.3.2023 16:16:17
Pár ručně ubalených s jednou kamarádkou - v součtu tak čtyři za rok .
Červené víno, ideálně plné a těžké, mohu ho pít celoročně. Pomerančové likéry (Grand Marnier, Cointreau), buď v létě jako fizz nebo v zimě do horké čokolády se šlehačkou, kam se hrabe Bombardino. Mám ráda i ovocné likéry do sektu nebo vína (Kiry), vyrábím si je sama (ty likéry, ne sekty ). |
apo-lena | 159305 |
16.3.2023 16:11:10
Nekouřím.
Nejčastěji piju víno, párkrát ročně pivo, občas rum nebo becherovku a výjimečně s MM něco jiného. Letos mi alkohol nedělá dobře, tak víceméně abstinuju. |
vlad. | 38059 |
16.3.2023 16:09:50
My bílé suché voňavé, většinou doma nějakou zásobu máme, množství skleniček podle nálady. MM občas pivo k jídlu k restauraci, ale i tam většinou víno. Já nepanákuju vůbec, MM jen výjímečně, když mají nějakou pánskou záležitost.
Nekouříme, v mém okolí téměř nikdo. |
Katka. | 13699 |
16.3.2023 16:00:05
Nekouřím, muž nekouří, nikdo v naší ani rodině muže nekouří.
Nemáme nikdo ani kamarády kuřáky. Z alkoholu si dám jednou za čas na ochutnání nějaký dobrý rum, dvakrát do roka skleničku vína a párkrát za léto skleničku aperolu. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
16.3.2023 15:16:12
Kdysi na diskotékách mentolový dlouhý Dunhill.
Než jsem ztloustla, tak jsem pila Cinzano, Martini, koktejly - Pink lady, gin-fizz, vodku s dzusem, bavoraka, mňaaam Co jsem tlustá, tak jen suché víno, v zimě červené, když je teplo, tak bílé nebo růžové. Když se mi hodně stýská po koktejlech, tak si do toho naleju colu bez cukru. A v létě dia pivo s omezením cukru. |
Stáňa * | 7932 |
16.3.2023 14:52:52
Nekouříme ani jeden, ale starší syn ano (a dost). Značku nevím.
Z alkoholu jedině bublinky, ideálně francouzské šampaňské. Dřív jsem občas dostala v práci. Nepohrdnu Proseccem. Ale jen při nějaké příležitosti. Doma by mě ani nenapadlo otevřít si lahev. V zimě si ráda dám čaj s rumem. Letos ale asi nebyla žádná pořádná zima, protože jsem neměla ani jeden. Manžel má rád pivo, každý den jednu plechovku, v létě třeba i tři. Jakou značku ale netuším. Myslím, že podle toho, co je kde v akci. Kromě toho dělá slivovici, resp. kvas a pak ho nechá vypálil. Aktuálně máme ve sklepě asi 50 litrů slivovice. Já to nepiju. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
16.3.2023 14:39:33
davidoff - bílé, slim, cca 3-5 cigaret ročně
tullamore dew - cca 1-3 skleničky měsíčně cider somersby ostružina - během léta tak 1 týdně párkrát do roka (2-3x) v rámci nějaké oslavy pár panáků (nejčastěji vodky nebo whiskey) párkrát do roka (1-2x) koktejlový večer (ideálně v gossipu, několik skleniček adios mother fucker ) piju málokdy, ale teda když to vyjde, umím toho vypít dost, mám výhodu dobrého odbourávání alkoholu |
Stará husa | 154854 |
16.3.2023 14:27:28
Nekouřím, ani můj BM, ani mé děti, ani žádná kamarádka. Občas si dám s kamarádkou víno v kavárně, spíš červené, minule Cabernet Moravia. Jednou měsíčně jdu s jinou kamarádkou na pivo, za večer si dáme tři dvanáctky, chodíme do místního soukromého pivovaru, kde ho zároveň vaří i čepují. V létě si dám pivo častěji, na zahrádce. Doma alkohol nepiju vůbec. A taky nepiju tvrdý alkohol, nechutná mi.
|
Bouřka | 7675 |
16.3.2023 14:23:25
Nekouříme,pijeme spíše svátečně a záběr màme rozmanitý. K slavnostnímu jídlu víno, manžel občas k nedělnímu obědu pivo, máme rádi giny, manžel občas popíjí Jägermeister, já portské. Najde se tu slivka i jiné pálenky, whisky, kvalitní rumy. Ty flašky máme většinou roky,furt říkám, že musíme víc pít,protože se nám to nějak hromadí
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.