| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 9886  [Dalších 9816 >>]
Gladya, bývalá dasa, 63023
16.3.2023 14:13:15
Nekouřím a manžel taky ne.
Co se alkoholu týče tak jedině dobré víno případě nějaký dobrý tlamolep (koktejl).
Drop 147259
16.3.2023 14:09:28
nekouřím a nepiju, ale s redbullem se musím hlídat, snažím se maximalne jeden do týdne, byla bych schopna dát každý den jeden
Zufi. 52220
16.3.2023 14:00:18
A kolik krabiček týdně?
A váš partner?
Otázka je samozřejmě pro kuřáky.
A pro všechny-co alkohol, čemu dáváte přednost a jak často?
Já modrý Camel, krabičku mám na měsíc, sváteční kuřák~:-D.
Piji jen bílé suché víno, o víkendu 2-3 dvojdecky, ve všední den nikdy.Nejraději Rulandské.
MM nekouří a pije pivo , když nemá službu 1-2 plechovky Svijany, o víkendu vodku s džusem nebo Tullamorku s colou, tak 3 panáky.
Vítr z hor 100046
2.10.2022 19:41:26
Martasino, uprimne receno, je mi to jedno. At si treba prokouri plice skrz naskrz, kdyz chteji. Kdyz nechteji, ale musi, je mi jich lito. Kdyz s tim obtezuji jine, je to hnus.
Ale ze huli pod nos detem, to mi dost zasadne vadi a domnivam se, ze by to melo byt trestne.

Mozna by bylo fajn, kdyby se to dalo pojmout jako volitelna nemoc. Teda bud kourim z rekreacnich duvodu, protoze se mi to libi atd., ale nemam zadne pravo to tahat mezi lidi a povazuju se za zdravou. Nebo to povazuju za zavislost, cili nemoc, rozhodnu se lecit, po zavolani o pomoc mam pravo na peci XY, podpurne programy vc. programu pro deti odvykajicich kuraku.
libik 142094
2.10.2022 18:36:46
Yuki, ale to nemohli být žádní zachovalí padesátníci, ne?
Yuki 00,03,07 49504
2.10.2022 18:09:34
Marťasino, ten příběh už skutečně není aktuální, děda zemřel na rakovinu plic před skoro čtyřmi lety, babička na totéž před necelým rokem
Škrpál 70170
1.10.2022 20:32:06
"Kdyz ale ten dotycny prestane, tak to - zvlast, pokud vedi, co ho to stalo energie - oceni."

Větře, já to beru, chápu tě opravdu. Ale fakt nemáš kapku pochopení pro lidi, kteří svá dvě večerní cigára prostě akutně potřebují? Neumím nic zazlívat lidem, kterým se jinak bez "berličky" klepou ruce.~d~

Někde jsem četla od Ani Geislerové, že si dodnes vyčítá, že na svého vlastního otce koukala víc jako na alkoholika, než jako na otce; i v době bez alkoholových eskapád na něj shlížela s despektem - dneska je jí to líto~d~
Vítr z hor 100046
29.9.2022 16:25:12
“ Nemám moc ráda tu výstavbu "kdybys mě měl rád, tak bys se závislostí přestal"”

Ty deti to takhle nevidi. Od urciteho veku si to srovnaji a nerozumi, proc jim XY ublizuje. Kdyz ho maji hodne rady, tak pro nej hledaji unik typu “on to nevi”, “on uz je stary” atd.
Kdyz ale ten dotycny prestane, tak to - zvlast, pokud vedi, co ho to stalo energie - oceni.
Škrpál 70170
28.9.2022 21:03:00
"kdyby kvůli nim kouřit přestali, kluci by to ocenili,
takto nám všem vadilo, že po návštěvě u nich musíme všechno vyprat, po návštěvě u nás musíme větrat a pokud si položili oblečení na něčí postel, musela se vyvětrat a vyprat povlečení, fakt to v nekuřácké rodině vadilo hodně"

Yuki, ale to už dávno není aktuální příběh, ne?

Nemám moc ráda tu výstavbu "kdybys mě měl rád, tak bys se závislostí přestal"~d~
Po kuřácké i nekuřácké návštěvě povlečení stejně peru, denně a dlouze větrám, v životě jsem se nezamýšlela nad tím, že si návštěva na postel položila "kuřácké" oblečení. Žádnou přespávací i jinou návštěvu jsem nikdy předem nedezinfikovala.

V naší rodině bylo nadávání na kuřáky zástupným "problémem", dotyčný vadil ze zcela jiných důvodů a jeho kuřáctví bylo jaksi "na ráně". Mnohokrát jsem tlumila vášně, že příbuzná v 50 kouřit přestala (velmi silná kuřačka), takže kritika na její kuřáctví (chodila vždy do kotelny) je dávno mimo mísu.

Obě babičky mých dětí jsou kuřačky, které to drží na pár cigaretách večer (mimo obývací prostory), a hlavně když je nějaký stres, a ani vteřinu jsem se nikdy nezabývala tím, že bych je tím považovala na méněcenného prarodiče. Bylo mi to naprosto jedno i v kontaktu s novorozenci a nepřišlo mi, že by mimina byla nějak neklidnější, když je chová kuřák.~d~

Škrpál 70170
28.9.2022 20:44:10
"většina kuřáků si to ale nepřipustí."

Větře, to si nemyslím, většina současných kuřáků už dopady na svoje zdraví chápe~d~ a okolí kouřem prudí fakt leda tak na zahrádce před hospodou. Ale jelikož se jedná o silnou závislost, tak na nule cigaret být prostě nedokáží.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 9886  [Dalších 9816 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.