| libik | 142094 |
|
|
11.3.2021 15:25:43
Rodinová, nechci, ale nevylučuju, že "zatím nechci", jsem ještě mladá
![]() |
| sylvaina | 77406 |
|
|
11.3.2021 15:25:00
Jak se s tebou zpravidla nestotožňuju Fern, tak tohle bych podepsala.
|
| libik | 142094 |
|
|
11.3.2021 15:24:42
Janinko, tak svatba ve většině případů neprobíhá jako převod auta, takže té romantiky si užijou dle libosti ve svatební den, ne?
Já jsem tedy stará škola, všechny žádosti o ruku proběhly ve stavu randění, kdy se tedy chlapík vyjevuje, že je ochoten mít ten svůj poklad doma. Přece jen je to něco jiného než když jsou lidi spolu zainteresovaní na opravě oken, nákupu pračky a tom, že dítě už má zase kouli z matiky. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
11.3.2021 15:22:42
libiku a chces se jeste vdavat? |
| libik | 142094 |
|
|
11.3.2021 15:20:21
Kat a není to trochu srandovní, když spolu 2 žijou?
Jinak nikdo nehovořil o mytí hajzlu v kombinaci s nahlášením termínu. V pěkných vztazích lidé hezké věci na záchodě řeší minimálně. Nevím, proč bych nemohla udělat nějaký božihodový lečo, koupit svrchněkvašený pivo, upéct štrůdl a říct "zlato, mám pro tebe hezké překvapení, budeme se brát a bude se ti to líbit" ![]() |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
11.3.2021 15:14:58
však to nejsme ve při - proto jsem psala, že souhlasím s "naplánuj to" tj. zeptej se a jestli může něco zařídit (viz termín jak říkala Fern) apod.
a pak je gesto podle mě na něm je-li jelito tak i klidně říci ať si nemyslí, že z toho vyjde lacino, že se dohodli, ale že čeká pugét a prstýnek (některým se to prý musí říct ) |
| K_at | 121378 |
|
11.3.2021 15:13:54
Janinko, souhlasím. Nemusí téct šampaňské a padat růže, ale taky to nemusí být "no jo, ženská, tak já si tě teda vezmu" proneseno u mytí WC. A kdyby mi muž oznámil, že zamluvil termín na úřadě, pěkně by mě naštval, protože JÁ jsem mu neřekla ANO. A má se mě nejdřív hezky zeptat, chlapec.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
11.3.2021 15:11:40
gesto udělat může, ale ženská se dvěma dětma, co už má něco za sebou, by měla snad vědět, že když něco chce, má si o to říct... sorry, ale tiše doufat a předpokládat, že "jestli mě má OPRAVDU rád, tak to MUSÍ vědět, co chci", je smutný v 18, ale tragický ve 30...
![]() |
| Marťasína Marťasína | 70170 |
|
11.3.2021 15:10:12
a jaký vlastně ten tvůj chlap je? Je starostlivý, ohlíží se na tvoje přání a potřeby, vychází dobře s tvými dětmi? Je ti prostě oporou?
Přijde mi, že vidíš tak trochu problém tam, kde snad ani není. Chlapi to takhle mají, fungující vztah, ve kterém se cítí dobře; o partnerce mluví jako o "své" ženě (oni tím myslí "tu pravou"), cítí se být zadaní , tak právě už nic dál neřeší...Jestli pro tebe sňatek důležitý je, pověz mu to, třeba jako vyznání, že on pro tebe ten osudový je a proto bys chtěla mít jeho jméno. Chlapi v podstatě nevidí to, co se jim přímo nepoví a nemyslí to většinou zle. A pro chlapy vyššího věku sňatek není téma ![]() |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
11.3.2021 15:06:56
jediné s čím souhlasím je "normálně to naplánuj", ale naprosto nechápu proč by dva lidi jen proto, že už něco mají za sebou nemohli chtít romantické gesto a muselo by to být tak, že zatímco jí nandavá prstýnek ona má v druhé ruce žehličku a on pytel s odpadky. I při rodinném soužití se může muž hecnout a udělat gesto?
Zase se prosím dámy netvařme, že žádost o ruku nebo rozhodnutí vzít se je jako přemýšlení jestli na neděli koupím kotletu nebo krkovici |
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.