| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Holka nebo kluk - babské rady

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 14724  [Dalších 14704 >>]
Pavla
  • 
22.7.2014 11:14:27
Ahoj Minko, chtěla jsem se zeptat v jaké jsi teď fázi?? Před nějakým rokem jsi mě posílala podmínky na Kypr. Ještě jednou za ně děkuji, ale nevyužili jsme. Nakonec jsme se smířili s tím, aby vůbec miminko bylo a pohlaví jsme nechali na osudu i když bych si holčičku moc přála. Nyní jsem prodělala celý cyklus IVF (což jsem již nechtěla) a z 8 vajíček byly zralé 2 a ani jedno nevydrželo. Hrůza. Před tím jsem podstoupila 5 nativních cyklů a z toho bylo jedno zamlklé těhotenství. Jestli můžeš napiš mi na mail ramax03@seznam.cz. Děkuji (vím že jsi psala o adopci....)
minka
  • 
22.7.2014 10:11:54
Nam se zadarilo, kdyz jsem si hlidala ovulaci - dceru jsme pocali cca 3 dny pred ovu.

Nazory na stravu se docela rozchazi a ani se mi v okoli nepotvrzuje, ze by vyrazne ovlivnila pohlavi.

Kazdopadne bych se snazila zhubnout, co to da. Prijde mi, ze stihlejsi zeny maji vice holcicky, ale take zalezi, jaky je partner. Tak z 80% mi vychazi, ze cim vetsi vahovy rozdil mezi partnery, tim vetsi sance na holcicku.

Tu ovulaci vidim stale nejspolehlivejsi. Jsou to ale nervy, protoze cim vice pred ovulaci posunas snazeni, tim take mensi sance na otehotneni, takze to chce obrovskou trpelivost.
Laura87 143406
21.7.2014 12:51:07
Ahojky holky, vidím, že diskuze je stará, ale přece to zkusím..ode dneška jsem najela na stravu na holčičku a chtěli bychom se zkusit v listopadu snažit..máme doma dva kluky a chtěli bychom princeznu..Zatím v tom tak trochu tápu..
Můžu se s vámi poradit, co jíst a co dělat a nedělat?má mkoupené vitamíny vápník hořčík a zinek od walmarku, musím sehnat někde ovu testy, v
lékárně to jsou hrozné palby a ještě sháním ph papírky, aby měli nižší stupnici , alespoň od 4 do 9 a tu nikde nemají, kvůli ph v těle..
Prosím o nějáké rady..Ještě mám objednanou knízku holku nebo kluka, ale ta přijde asi až za týden a zatím moc nevím, co jíst, teda spíš toho moc není :)A je tady někdo komu se zadařilo?a mohl by mi poradit?,díky holky:-)
minka
  • 
5.7.2014 16:48:58
Karmelko,

jeste se chystas? Nebo uz jsi tehu?

Ja tu druhou holku stale nevzdala. A to i pres to IVF, dalsi mi ceka v zari, ted to nejak nevyslo, nezabraly mi injekce.

Uz mi to docela vycerpava, prestavku si dat nemuzu s ohledem na vek, takze jeste rok a pul se budleme snazit a potom uz jen zazadame o adopci ze zahranici, jestli ta vyjde.

Ja mam teda kluka pekneho certa, ale holku celkem taky, i kdyz ji bude skoro devet, tak uz se to tak neprojevuje :-)
maminkapawlinka 136600
4.7.2014 21:16:31
Karmelko,co nového,jak jsi dopadla?Nmůžu už najít maily od tebe,já čekám holčičku,celé těhu máme nějaké problémy,jsem ted 35týden,napiš mi,až si to přečteš,.pááá~x~~x~~x~
maminkapawlinka 136600
4.7.2014 21:13:44
neni,je to holčička a pěkněě problémová~s~
Marika Letní 140743
4.6.2014 17:36:08
V okolí mám chlapečky, kteří jsou spíš klidnější, rozumnější a pak 2 holčičky, které jsou pěkný čertice. Tvrdohlavé, kňouravé, i když roztomilé, tak hodně náročné (a není to špatnou výchovou, to fakt ne). Takže opravdu záleží na povaze toho konkrétního dítěte. Holčička může být klukovský uličník a kluk naopad tvořivý, přemýšlivý pohodář.

Pro syna je maminka princeznou, se kterou se bude chtít oženit :-) Dceruška si naopak často omotá tatínka kolem prstu a je pro maminku konkurencí. (To prosím berte v nadsázce ~t~)

Sestře zakladatelky přeju, ať se s tím smíří co nejdříve a užívá se radostné očekávání miminka. ~;((
Marci 142139
4.6.2014 17:22:47
Myslím, že jediným spolehlivým řešením je nepřirozený výběr v laboratoři.
Ale z mého hlediska, pokud k tomu není zdravotní indikace, je to nesmysl. Moje kamarádka touží po dítěti už 10 let a stále zatím marně. I přes IVF.
Myslím, že to sestru po porodu přejde (či už přešlo), protože až to malé stvořeníčko uvidí a lépe ho pozná, nebude už přemýšlet nad tím, zda bude nosit sukni nebo kalhoty. Hlavně, že bude zdravý!
Možná je sestra jen překvapená, trochu zklamaná a v šoku z něčeho, co nečekala, ale myslím, že to brzy odezní :-)
maminkapawlinka 136600
7.12.2013 21:26:42
nebo já.Mám tři kluky a ted to bude zase,to je jasný,stala se malá nehodička a plánování holčičky je v háji...musím udržovat rod,oni jsou asi šehezáde,nebo co~t~~t~~t~
Delete 8214
6.12.2013 5:21:55
Anett,
já měla samé panenky fyziologicky holčičky, přesto měly klučičí jména ~;). A třeba u plyšáků je to úplně jedno a stejně jsou to většinou u holčiček holčičky. To s těmi samečky (třeba morčat) vím, mám to v blízkém okolí, doma ne, my máme většinou samičky ~;). U křečků, kde se pohlaví odhaduje hůř, vím, že se pak často jméno překlápí, když se to druhé pohlaví zjistí, to je jiné....ale s těmi morčaty....no prostě holčičky chtěly holčičí jméno, tak se morče jmenuje jako holčička...což pro mě není nic proti ničemu, jen mě to zaujalo právě proto, že já měla opačnou tendenci, kterou jsem zatím u nikoho jiného nezaznamenala...
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 14724  [Dalších 14704 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.