| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 16784  [Dalších 16604 >>]
Lída+2 28136
15.7.2011 18:03:44
DOOly tak držím pěti,aby jsi to dodělala a jsi fakt šikovná~R^

Já už bych to asi nedala...... mě stačí sem tam nějaký školení....na programování NCčka. To zvládám pak docela dobře,ale denně studovat už bych nedala.
Dooly. 12201
15.7.2011 16:02:18
ahojky,

Ajo ja a Nyka jsme na na FB:-)

Ano,pochopila jsi spravne,jsme natrvalo v Nemecku.Z TRW mne propustili kdyz byla krize(aut prum)

ted iu rok chodim do skoly,dodelavam si mistni odbor.vzdelani(pri praci)...chybi mi jeste rok.Je to zahul..ale snad to zvladnu a za rok bude juhuu:-)

jinak k tem dys-segry kuk jich ma vicero a s akceptovanim papiru maji docela problemy,uz i prostridal skoly...a na jednu dokonce zavolala inspekci..tak drzim palce,at je to u vas lepsi
ono to asi zalzei hodne na konkretni ucitelce..
Lída+2 28136
15.7.2011 12:18:14
A fotky jsem do alba nedávala snad 1/2roku~f~

Luk je staršně velikej a najednou tak dospělý.......vyrostl od loni 14cm....

A Luka mi ve škole krásně vyfotili a nemám bohužel soubor....tak nádhernou fotku jsem nečekala...fotograf je naaranžoval i do skupinky.~R^
Lída+2 28136
15.7.2011 12:15:57
Ájo nějaký svátek nebo vánoce to jistí~;)
Ája, Maty 5/04 37435
15.7.2011 8:11:06
Ahoj holky, doufám, že jste bez úhony přežily ty bouřkové dny a noci, u nás to bylo docela v klídku, sem tam se zablýsklo, ale podle toho, co jsem viděla v televizi to byla pohodička.

Lído, dík za tip s tím čtením pomocí MP3, zní to dobře, asi to taky vyzkouším. (teda, ehm, my doma nemáme ani tu MP3,tak ji budu muset nejdřív pořídit)~t~

Myslela jsem, že bychom mohly vložit nějaké aktuální fotky, ať vidíme, jak nám děti "stárou"~:-D, ale pak mě napadlo - nejste některá na facebooku?
Lída+2 28136
15.7.2011 6:42:44
Dobré ráno všem.

Nyko jak jste přestáli bouřku?

Ájo, no my ,ěli nejdřív to vyšetření v Turnova a paní nemohla vydat papír(má certifikáty z ciziny a nikdo jiný než PPP snad nesní vydávat tohle lejstro)...úřední šiml víš....,ale pomohla mu víc než klasická PPP. Kde ti sice dají papír,ale na otázku jak to zlepšit řekli manželovi: " A co by jste s tím jako chtěkl dělat?"
Ale vydali papír, kterým může mávat škola šťouravým rodičům před nosem pokud by jim padl o konzultaci sešit nebo písemka našeho Dana do ruky.....(oni se totiž takový rodiče najdou ...~:() třeba třídní mu začala ulevovat dřív než ten papír měl. Může mít o chybu víc než ostatní....písmo neřeší....a některé čárky a háčky taky ne.
Jo a říkala, že čte hezky. ale v tý první chtěl pořád čístg a jak mu to nešlo tak pak měl období, že nechtěl knihu ani vidět....takže jsme přešli na MP3 a stažený knihy do ucha a knihu do ruky a je to super. čte rád.:-)

Jinak třeba píše diktáty stejně dlouhý jako ostatní i písemky. a tu poslední mu žádný úlevy nedala a udělal jen jednu chybu. A nezapomněl ani jednu čárku a háček. Takže za mě dobrý!:-)

Občas si přečte i něco bez Mp3...~;)

Ale vím o školách kde sice doneseš papír,ale nikoho to nezajímá..... Ale jsou to většinou ty školy kde Tě neupozorní na to, že dítě má problém.

A zajímavá věc.. Daníkovi jde angličtina úplně skvěle.....což jsem s touhle poruchou nečekala.
Ája, Maty 5/04 37435
14.7.2011 12:27:23
Lído a když má Dan oficiálně ty dys.., tak berou na to ve škole ohled, má nějakou úlevu oproti ostatním dětem ve třídě nebo to učitelha zohledňuje při známkování?
Lída+2 28136
14.7.2011 12:10:26
Ájo jak píšeš, že to letí to je pravda.......nestíhám nestačím. NAvíc od února je nějak moc práce.....a běžně máme s kolegyní i 20h přesčasů....za 14dní...~a~
Než jsem se vzpamatovala jsou prázdniny.

Lída+2 28136
14.7.2011 12:08:36
Ájo, Daníkovi našla třídní to samé co popisuješ. a ke konci roku se vždy strašně zhorší písmo.
Má dysortografii a dyslexii ( po mě zděděnou) dojížěli jsme na nápravu do Turnova a po cvikách se to výrazně zlepšilo.
Pak dělám to, že naopak čte minimálně nahlas. Max. 5-10minut denně. Ale má stažený do MP3 knížku ..třeba teď trosečníky z Vlašťovky. Někdo to čte a Dan má otevřeou knížku a čte si s tím co slyší. Takhle to děláme asi rok. A jeho čtený projev se hodně zlepšil jen tímhle.
A čárky a háčky nezapomíná spíš jen díky té rakouské metodě....cvičení....

Jinak k Danovu zdrav. stavu. Je to lepší a není..jak kdy ,ale začínám se bát nejhoršího 1% dosp. populace to má taky. JEště, že se vejde do plenek z DM 18-30kg~t~ občas je používáme. NA tábory a na cesty.(děkuji, že je hubený a nemá ještě ani těch 27kg, když už má tuhle nemoc)
DR to minule viděla optimisticky,ale na podzim to nikdy tak dobře nevidí......

Ája, Maty 5/04 37435
14.7.2011 9:25:36
Holky ahóóój, že by se to tady zase trochu rozjelo ~;) Taky mi to naše klábosení docela chybí.

Je neskutečné, jak to všechno letí, připadá mi to jako chvíle, co tady Nyka psala, že je těhotná a on už Ráďula chodí do jesliček. Nyko, je fajn, že ti v práci povolili zkrácenou pracovní dobu a že je Ráďa v jeslích spokojený. Kampak do té Itálie jedete?

Dooly, jsem ráda, že jsi se zase ukázala ~:-D A kdy potom Vikymu začíná další školní rok, když prázdniny má až od srpna? Pochopila jsem dobře, že jste natrvalo přesídlili do Německa? Pracuješ pořád v té samé firmě (bylo to TRW?)?

Matěj to má se školou asi tak nějak jako Viky - moc ho to nebaví. Na vysvědčení měl 2 z češtiny. Docela mě mrzí, že nemají slovní hodnocení. Ještě mu pořád nenaskočilo takové to úplně plynulé čtení, tak jsem ho přihlásila do knihovny a pilujeme i o prázdninách aspoň takovou formou. V psaném projevu zase téměř ignoruje háčky, čárky atd. Máme žádost do PPP, takže nás to čeká v září nebo říjnu, jeho učitelka řekla, že to u něj vidí i na lehčí formu ADHD~d~ Tak nevím, ve školce žádné problémy neměl, ale je fakt, že když jsme třeba psali úkol, tak má problém se soustředit jen na tu jednu věc, pořád sebou mele, poposedává, řeší milion dalších věcí. Jinak je to ale šikula, pořád něco vyrábí, kutí a vymýšlí, na narozky dostal kufřík s nářadím, tak byl spokojený ~t~

Lído, je fajn, že Lukovi gympl sedl, je to šikula. A co Daník, nenastalo zlepšení zdravotního stavu? Koukám, že si kluci prázdniny pořádně užívají, s tím orienťákem jsou fakt dobří, hlavně, že je to baví.

[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 16784  [Dalších 16604 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.