Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lída+2 | 28136 |
28.7.2011 5:28:19
Ahoj holky. Kluci doma vegetí sami. Jsou spokojený. Počítají dny do odjezdu na 5denní závody.
Chodí si pro mě do práce. Včera konečně udělali generální úklid pokojíčku. já se snažím doprat bordel z tábora......,ale nedaří se mi je tu vlhko a divně....prádelna.... Dooly seskok si užij. Kdo byl přišel nadšený...takže věřím, že budeš spokojená. Jsi odvážná a jak píšeš, že školní rok utekl...to utekl.....jak říkám už šest let...než se člověk vzpamatuje je konec roku. Ájo, tu hru coma nemáme. Máme Osadníky a carcassone(+6rozšíření). Ale znám jí a je super Škoda, že se to počasí neumoudřilo na víc dní, když jsi měla dovču. Holky snažíme se,aby jsme odjeli na dovču. Ale vidíme to zatím pořád blbě. tento týden jsme se měli utrhnout a jet na celodenní výlet do Dráždan.....ha ha ha...prostě máme doma brzdu.....někdo na tom úřadě zase používá mozek no... |
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
27.7.2011 12:06:43
Teda Dooly, to jsi odvážná s tím seskokem. Tak držím pěsti, ať to přežiješ je zdraví, já bych to nedala Ale je fakt, že kamarádky dcera tenhle seskok dostala před 4 lety k 18.narozeninám a prý to byl tak parádní zážitek, že už si to letos zopákla potřetí.
Tak ať se počasí vydaří a nezapomeň nás pak informovat, jaké to bylo. |
Dooly. | 12201 |
26.7.2011 18:27:56
Ahojky,
Ajo,presne tak,Vuiky je stastnej jak blecha,ze uz bude konec skolniho roku a striha metr No,ja taky,co si budem povidat..Ale ze ta prvni trida utekla Nyko,vitej z dovci.Heled,ber to pozitivne,na AI s hodnym deckem bys jen pribrala,takhle si zasportujes) Lido,skoda,ze to klukum takhle predcasne ukoncili,ale co se da delat... Holky,v nedeli budu skakat padakem -Tandem...pokud nebude prset..tak mi drzte palce,at pocasi vyjde |
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
25.7.2011 19:38:54
Ahoj holky,
v Jeseníkách bylo fajn, akorát to počasí, no Bez deště jsme byli akorát v sobotu, takže hned se šlo na nějaký ten výlet a večer jsme grilovali masíčko a pstruhy (byla to mňamka).Když pršelo, tak jsme seděli doma a dospěláci hráli hru ACTIVITY, nmevím, jestli to znáte - já jsem to hrála poprvé. Ale tak jsme se u toho pobavili a nasmáli, že uvažuju, že to pořídím i domů. Nyko,takže už zpět z Itálie? S tím Ráďou to úplně chápu, že jsi si ani moc neodpočinula, protože Matěj byl taky takový. Já si pamatuji, že když byl takhle malý, tak jsem i docela nerada chodila jen tak k někomu na posezení, protože doma jsem, to měla na dvorku už nějak zabezpečené, ale když jsme byli někde na návštěvě, tak jsem za ním musela neustále někam běhat a hlídat ho, aby někam nevlez, nespadl atd. takže jsem si to ani nemohla užít. Natálka jede na soustředění s tím tanečním kroužkem? Zvládáš to v práci na zkrácený úvazek? Ráďa v jeslích pořád OK? Lído, tak kluci to měli s tábory takové trochu akčnější kvůli počasí Je fakt, že takový ten klasický tábor ve stanech, bez teplé vody, jídlem v ešusech a s nočníma hlídkama má své kouzlo, já na takové tábory jezdila velice ráda a vzpomínám dodnes. A je fajn, že i Dan přijel spokojený. Na to soustředění pojedou oba dva spolu? Takže vy letos žádná rodinná dovolená? Dooly, tak co Viky, už počítá dny, které mu ještě zbývají do začátku prázdnin? Teda holky, já jen doufám, že ještě nějaké léto aspoň v srpnu bude. Letos jsme konečně pořídili trochu větší bazén, a prozatím jsme se v něm čvachtali jen párkrát. |
Lída+2 | 28136 |
25.7.2011 12:34:47
Ahoj holky, tak po víkendu jsem tu. Já na FB nejsem.
Obě děti doma z táborů…z Danovýho tábora mi psali v pátek SMSku vedoucí, že jsou už dva dny v teple a suchu a stany u potoka opustili. Vyzvedli jsme ho v něděli nadšenýho a nejradši by tam opět zůstal.(a už se domlouval, že za rok na 14dní a jen do stanu s ešusem) Neuplynulo ani 30minut a volali mi z Lukovýho tábora, že balí- vítr z čtvrtka na pátek jim počochnil tábor….rozthal jídelnu a nějaký stany dětí a nemají už žádný suchý místo tak se s nima vrátí o den dřív. (tento tábor č. 2 byl taková ta klasika…..voda v potoce, hlídky při ohni…..a ešusy….a vaření…prostě nádhera) Ten co jezdí vždycky má v chatičkách,ale tam je taky strašně spokojený. Budou doma a za pár dní odjíždí na 5dní na závody. NYko super, že dovča se vyvedla aspoň z části. Příští rok to bude určitě lepší uvidíš! Zase je to kluk…ty holky jsou asi klidnější…….i když taky asi jak který :-D Tak si užij dovolenou doma u baráku. A stihněte toho co nejvíc,aby jste mohli i odpočívat. Nyko , Ty se divíš, že má Viky 36? Já ne…Luk měl na konci druhý třídy 38….a nyní má 42….takže to bude zajímat Dooly neboj bude líp…. a už brzy….prakticky mu od 10-11,5let nevyrostla noha. Zato DAník je vzorňák co má ty 36-37 teprve letos…..zato se vrátil z tábora, že ho tlačí….:-D(měl je konec března do včera….no co nadělám) Dan je vůbec menší než Luk snad o 7cm a tak dotahá krásně oblečení. A pak si pamatuju, když bylo Lukovi 2,5 měl 25boty a jeho kamarádka šla v září do školy a měla taky 25 :-D ted už jí Luk o dost i přerostl. Ájo tak jak dopadla dovča? O kostelu byla nějaká reportáž jak se toulá někdo po čr. Dooly jsi s tou školou dobrá! A rozumím…,že to jinak nešlo. A fakt hodně obdivuju. |
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
25.7.2011 12:06:38
Ahoooj,
teda tady se to rozjelo. My se o vikendu vratili z dovci. Byli jsme v Italii v Rimini, mesto uzasny, ubytko super, jen to jedno dite bych vymenila. Radula je jak pytel blech, nikde neposedi, nepostoji, porad nekde lita, leze po vyskach, vymysli kraviny, takze jsme prijeli celkem zniceny. Puvodne jsme meli v planu nekam letecky a nakonec jsme to o rok odlozili a dobre jsme udelali. Natalka prijela jak cikanka, je uplne cerna, ona uz byla opalena, kdyz prijela ze Slovenska, co byla s nasima, tak si to ted pekne doopalila, ja jsem skoro bila, nebyl cas na opalovani. Ted mame jeste tyden dovcu, tak udelame nejaky vylet a nejakou praci kolem baraku a v pondeli zas do prace. Natalka jede v sobotu na soustredeni, tak snd budou mit hezky pocasi a pujdou se i koupat. Dooly tyjo vel. 36???? Tak to je sila. Naty se ted nejak zastavila na 30, tak jsem rada, ze nemusim porad kupovat boty. Radula ma 25, to mela Naty ve 3,5letech. Fajn, ze mas rok skoly za sebou. Jak je to s tim prezkousenim v CR? Ajo jak bylo v Jesenikach? FB mam, ale vyskytuju se tam malo, nejak me to nechytlo a nemam na to cas. Pujdete po prazdninach do PPP? Preju at mate rozumnou ucitelku a snad se Matyskovi ve skole zacne libit. Lido, tak s dovcou to mate blby, nedate dohromady ani prodlouzeny vikend? |
Dooly. | 12201 |
21.7.2011 18:16:16
Lido,dala,kdybys musela..Me v podstate nic moc jinyho nezbyvalo,kdyz jsem pak byla bez prace.Leda tak sklouznout do soc.davek
|
Dooly. | 12201 |
21.7.2011 18:15:07
Ahojky,
jojo,Ajo,leti to.On je opravdu velkej,vypada spis jako tretak nez prvnak .A drzej je jako patak Jinak nohu ma vel.36 Opravdu uz by mohlo zacit pomalu leto,docela by se to hodilomam pocit,ze je rijen |
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
18.7.2011 16:05:55
Jo, ještě jsem vám chtěla napsat, že jsme si včera udělali takový mini výlet - na okraji Karviné stojí kostel, který je unikát v ČR. Původně stál na kopečku a poddolováním klesl o 37m, je nakloněný téměř jako věž v Pise. Teď o prázdninách tam jsou o víkendech prohlídky, tak jsme toho využili a stálo to za to.
Našla jsem i nějakou reportáž, tak kdyby jste chtěly kouknout: http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/v-karvine-maji-unikatni-sikmy-kostel.html |
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
18.7.2011 15:50:23
Ahoj při pondělku,
Dooly, z Vikyho už je velký kluk , fakt to letí. S tou školou jsi opravdu dobrá, držím pěsti, ať ji zdárně ukončíš. Co vztahy s exmanželem? Bere si Vikyho pravidelně, jezdí s ním na prázdniny atd? Ve čtvrtek se chystáme na 4 dny do Jeseníků, no a samozřejmě má zase být škaredě. Se asi picnu V srpnu máme na týden objednanou chalupu kousek od Vsetína, tak doufám, že do té doby se počasí umoudří a bude léto, jak má být. Co se týče toho papíru z PPP, tak si myslím, že na té škole, kam chodí Matěj, snad ohledy berou. Aspoň jsem to tak pochopila z rozmuvy s Matějovou učitelkou. Tak uvidíme. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.