| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 8196  [Dalších 8086 >>]
libik 142094
2.8.2022 18:00:27
Despi, já souhlasím s tím, aby dítě nepovažovalo taveňák a tatranku za bílý jed, ale v reálu bych to raději viděla bez těch průpovídek.

Naučit dítě jíst co je bez svalnatých řečí.

Moje dítě tedy nežere nic, nemá rádo houby v omáčce, vajíčko v polívce, pozná zbytek cukety v bramboráku, sýr v placce a je to pro něj "nějaký divný"

Má to po MM (kde jsou všichni štíhlí a střídmí), nikdy bych nevěřila, že to není rozmazlenost, ale není.

Pokud jsem ho posílala na kolektivní akce(školní, sportovní) tak s vybavené. Nikdy neobtěžovalo, že chce jiné jídlo, málokdy se vyhnulo komentům o rozmazlenosti a nechápalo "o co jde"

Teď je v pubertě, přežívá na veganských burgrech a brambůrkách~:-D
Bouřka 7675
2.8.2022 17:57:53
Moje dítě taky taveňák nezná, proč bych to kupovala, když můžu koupit kvalitní sýr? Moje rodina už to tuplem nekupuje, ty jedou ještě vyšší level stravy. Ani v manželově se to tuším nekupuje. Dítě na něj někde narazilo, snad nějaký svačinový balíček. Ochutnal, nechutnalo mu to, nejedl to. Být v tu dobu mladší, tak věřím, že na to akorát nedůvěřivě kouká a nebude to ani ochutnávat, protože to nezná. Tenhle konzervatismus je u menších dětí zcela běžný. Náš do ochoty ochutnávat nové věci dorostl relativně nedávno. Paštiku poznal před rokem, koupila jsem tehdy náhodně jednu slušného složení, jinak to taky doma nevedeme. Ani ty ochucené jogurty se u nás nevedou. Už i ty školky a školní jídelny leckde nějak pochopily, že stravovací zvyklosti mnohých rodin se za posledních 30 let dost změnily.
Despi 158359
2.8.2022 17:52:27
Rodinova
Proto rikam, že vetsina dětí (i dospelyh) je prostě rozmazlenych v jidle. Neumí se prizpusobit. Speciální potreby včetně těch s draždivymi nervy do toho nezahrnuji.
Prostě se nevari jako u maminky tak to nebudu.. tecka! A hlad některé naučí. Nekdo radši nejede. Nekdo je holt jiný a zkolabuje. Ale to už je taky chyba v matrixu. Normální clovek se prostě naji i když to není jeho gusto. ~d~
Despi 158359
2.8.2022 17:44:26
Ty jo já jsem taky matka herodes. Nechceš? Tak si vezmi suchý rohlik a jdi. odmalička. Nasi mládežníci tedy nakonec vzdy něco snedli. Když ne obed tak vecu. Ale vyhladovet ke kolapsu se mi je naštěstí nepodarilo.
To asi muselo být hlady vic dní ne? Za pul dne nemá kolaps na kapačky doufám.
Rodinová 140078
2.8.2022 17:39:14
Ach boze, jeste ze uz jsem stara a velky deti…nepapas tavenacek, protoze ho doma nekupujeme, neboj, my ti to na tom tabore zaridime.
A neboj, celej zivot ti nekdo bude delat vyjimky, budes se mit jako v bavlnce…~a~
Specialni diety do toho vyse nezahrnuju, at zas nekdo nevyskakuje.
Despi 158359
2.8.2022 17:37:36
Spíš ty co mají nízké naroky. Prostě je jim to jedno.
Despi 158359
2.8.2022 17:36:31
Tak my měli doma luxus. Holka ze vsi. Tatinek vařil casto a rád. Masovozeleninova jidla. Takže úplně jinak než jidelna.
Ale jak už jsem psala. Já to nepodedila. Ráda dobré jidlo ale nebaví mě varit.~o~
libik 142094
2.8.2022 17:28:11
Jo tak jestli to byl špitál, to se omlouvám, to si mamka nevybrala.

Z druhý strany , pro příště asi dobré vědět
Martina Bergerová 70170
2.8.2022 17:00:29
"můžeš jí poslat nějaký balíček"

moje děti naopak balíček vždycky potěšil víc, než dopis~d~ My jsme teda vždycky posílali, to je i "zásilka" z domova, kterou akceptuje puberťák~d~
Bouřka 7675
2.8.2022 16:58:10
Jo ono šlo vlastně o nemocnici, tam je to blbý, to si jeden nevybere. Holt nosit vlastní stravu a dokrmovat. To by si jeden fakt raději připlatil.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 8196  [Dalších 8086 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.