Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bouřka | 7675 |
2.8.2022 16:55:14
libik, tak já chápu problém dítěte. Nechápu matku se striktní představama která pošle dítě na tábor s běžnou stravou a spoléhá na to, že dítě se tam nají. Jà znàm podobných matek hromadu, ale buď je život donutí někde slevit, většinou ve školce, a dítě tudíž zná i běžný rohlík a knedlík, nebo si teda zařizují akce s vhodnou stravou.
|
Martina Bergerová | 70170 |
2.8.2022 16:55:00
nezlob se, ale to je zvláštní přístup....taky domů kupuju jen velmi kvalitní potraviny, ale nezvrhlo se to v představu, že obyčejný chleba a ostatní potraviny, které zmiňuješ jsou nenormální
Tohle je v první řadě chyba rodiče - pokud ví, že dítě sní pouze domácí kváskový chléb, vybaví ho na ten tábor tím, co sní, ale neobviňuje organizaci tábora. Že se tam setká s jiným druhem chleba, jogurtu, sýra je přeci zcela jasné. |
vlad. | 38059 |
2.8.2022 16:54:59
Libik, to mě též pobavilo. I když myslím, že byl popisován pobyt v nemocnici. Ale vzhledem k tomu rozpočet na jídlo na celý den je v řádu desítek korun a připlácet se nedá, tak přesně "cos čekala" Na rozdíl od tábora, lze bobánky zásobovat dobrůtkami.
|
libik | 142094 |
2.8.2022 16:47:02
Bouřko, v příspěvku bylo, že dítě vejralo na neznámé potraviny, které nejedlo rp. předem si je vyfabulovalo jako nepoživatelné. A nešlo o exotické poživatiny mimo naše kulturní zvyklosti. Uveden byl například "toxický" jogurt s příchutí nebo tavený sýr, jiný než domácí kváskový chléb ap.
Jako promiň Pokud nejsou dítěti 2 roky, možná by pochopilo informaci, že jídla si obecně vážíme a neofrňujeme se předem, neb jeho existence stála něčí úsilí a přírodní zdroje. Jinak mamince s takto vybranými představami o tom, co by dítě mělo(mohlo) pozřít na táboře, bych položila filmovou hláškou otázku "A co jsi čekala?" Jako já to nechápu Fakt si někdo myslí, že na dětském táboře bude nějaká bio kuchařka pěstovat kvásek? |
Zd a tři | 91080 |
2.8.2022 16:46:00
To mi připomíná bývalého primáře, který u pacientů obhajoval nemocniční jídlo. Říkal: Uvědomte si, že pro většinu dvacetiletých žen je normální jíst zrní, pro část starších mužů bůček. A jak to ty kuchařky mají dát dohromady..
|
Bouřka | 7675 |
2.8.2022 16:43:14
"tak když vím, že dítě se není schopné přizpůsobit v jídle aspoň tak, že něco sní (nikomu nechutná všechno), tak ho tam neposílám"
No kéž by byli všichni tak soudní. |
Bouřka | 7675 |
2.8.2022 16:42:13
Kate, já mám hlavně problém se situacema, kdy není na výběr, včetně možnosti vyřešit si to individuálně. A rozhodně to nepovažuju za nic žádoucího. Já už to naštěstí řešit nemusím a svoje děti jsem do podobné situace nikdy nedostala.
|
vlad. | 38059 |
2.8.2022 16:42:01
Zd., asi by všem měli vařit na přání
Dcera vegetarián, syn dost omezený repertoár, ale nějak si poradit museli, když tam chtěli jet |
Zd a tři | 91080 |
2.8.2022 16:39:26
Ovšem co je to "domácí strava"
|
vlad. | 38059 |
2.8.2022 16:39:05
Tak když vím, že dítě se není schopné přizpůsobit v jídle aspoň tak, že něco sní (nikomu nechutná všechno), tak ho tam neposílám. Pokud tam vaří mizerně a vím to předem, pošlu ho jinam
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.