| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 8196  [Dalších 8076 >>]
Bouřka 7675
2.8.2022 16:55:14
libik, tak já chápu problém dítěte. Nechápu matku se striktní představama která pošle dítě na tábor s běžnou stravou a spoléhá na to, že dítě se tam nají. Jà znàm podobných matek hromadu, ale buď je život donutí někde slevit, většinou ve školce, a dítě tudíž zná i běžný rohlík a knedlík, nebo si teda zařizují akce s vhodnou stravou.
Martina Bergerová 70170
2.8.2022 16:55:00
nezlob se, ale to je zvláštní přístup....taky domů kupuju jen velmi kvalitní potraviny, ale nezvrhlo se to v představu, že obyčejný chleba a ostatní potraviny, které zmiňuješ jsou nenormální~d~

Tohle je v první řadě chyba rodiče - pokud ví, že dítě sní pouze domácí kváskový chléb, vybaví ho na ten tábor tím, co sní, ale neobviňuje organizaci tábora. Že se tam setká s jiným druhem chleba, jogurtu, sýra je přeci zcela jasné.

vlad. 38059
2.8.2022 16:54:59
Libik, to mě též pobavilo. I když myslím, že byl popisován pobyt v nemocnici. Ale vzhledem k tomu rozpočet na jídlo na celý den je v řádu desítek korun a připlácet se nedá, tak přesně "cos čekala" ~d~ Na rozdíl od tábora, lze bobánky zásobovat dobrůtkami.
libik 142094
2.8.2022 16:47:02
Bouřko, v příspěvku bylo, že dítě vejralo na neznámé potraviny, které nejedlo rp. předem si je vyfabulovalo jako nepoživatelné. A nešlo o exotické poživatiny mimo naše kulturní zvyklosti. Uveden byl například "toxický" jogurt s příchutí nebo tavený sýr, jiný než domácí kváskový chléb ap.

Jako promiň~t~

Pokud nejsou dítěti 2 roky, možná by pochopilo informaci, že jídla si obecně vážíme a neofrňujeme se předem, neb jeho existence stála něčí úsilí a přírodní zdroje.

Jinak mamince s takto vybranými představami o tom, co by dítě mělo(mohlo) pozřít na táboře, bych položila filmovou hláškou otázku "A co jsi čekala?"

Jako já to nechápu~d~

Fakt si někdo myslí, že na dětském táboře bude nějaká bio kuchařka pěstovat kvásek?~5~
Zd a tři 91080
2.8.2022 16:46:00
To mi připomíná bývalého primáře, který u pacientů obhajoval nemocniční jídlo. Říkal: Uvědomte si, že pro většinu dvacetiletých žen je normální jíst zrní, pro část starších mužů bůček. A jak to ty kuchařky mají dát dohromady..
Bouřka 7675
2.8.2022 16:43:14
"tak když vím, že dítě se není schopné přizpůsobit v jídle aspoň tak, že něco sní (nikomu nechutná všechno), tak ho tam neposílám"

No kéž by byli všichni tak soudní.
Bouřka 7675
2.8.2022 16:42:13
Kate, já mám hlavně problém se situacema, kdy není na výběr, včetně možnosti vyřešit si to individuálně. A rozhodně to nepovažuju za nic žádoucího. Já už to naštěstí řešit nemusím a svoje děti jsem do podobné situace nikdy nedostala.
vlad. 38059
2.8.2022 16:42:01
Zd., asi by všem měli vařit na přání ~8~

Dcera vegetarián, syn dost omezený repertoár, ale nějak si poradit museli, když tam chtěli jet
Zd a tři 91080
2.8.2022 16:39:26
Ovšem co je to "domácí strava" ~:-D
vlad. 38059
2.8.2022 16:39:05
Tak když vím, že dítě se není schopné přizpůsobit v jídle aspoň tak, že něco sní (nikomu nechutná všechno), tak ho tam neposílám. Pokud tam vaří mizerně a vím to předem, pošlu ho jinam ~d~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 8196  [Dalších 8076 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.