| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8196  [Dalších 8056 >>]
*Kate* 158396
2.8.2022 16:14:03
Takže výhodu mají děti, kterým doma blbě vaří, jo? ~a~
Bouřka 7675
2.8.2022 16:13:54
Jo pravda, nemocniční strava trumfne i tu táborovou. Do porodnice jsem táhla vždy hromadu zásob.
Bouřka 7675
2.8.2022 16:12:01
Tak zažila jsem stravování, kde se vařilo fakt bídně, to člověku pak nechutná ani to, co má rád. Převařeno-nedovařeno, nedosoleno-přesoleno apod. Tábory obecně patřily k tomu nejhoršímu, co se dalo zažít. A obecně jsou v nevýhodě ti, kdo jsou zvyklí na kvalitní a dobrou kuchyni, kdo je zvyklej že se doma vaří dobře, ten blivajz z vývařoven snáší o to hůř. To pak už fakt musí být hlad. Ovšem schopnost rozpoznat mizernou kuchyni bych nepovažovala za nic negativního ~;(( Taky jsem poznala pár osob, co spokojeně snědli všechno. Obvykle jsem to pochopila, když jsem ochutnala to, co znali z domova ~t~
sourir 141922
2.8.2022 16:07:51
Dite lezelo 14 dni v detske v Brne. Jidlo hrozne, posilalo nam fotky. Je zvykle, ze kdyz nechutna maso, sni alespon prilohu se stavou nebo omackou. Jenze treba tady byly brambory vetsinou neosolene. A nebylo to kvuli diete. Neji pastiky, tavenak videlo prvne v zivote, doma to nekupujem. Neji margarin, take nekupujeme. Na chleba je zvykle na domaci kvaskovy, takze chleba taky nejedlo. Jogurt je zvykle jen bily Doma maji neomezeny prisun ovoce a zeleniny. A tak dale. Vysledek byl dite uplne vynervovane, protoze hladove. Prezilo tam na rohlikach, presnidavkach, bananech a jablkach. Za ty 2 tydny zhublo 3 kila. Banany doted neji, nesnasi je od te doby.
Takze ja bych treba v techto zarizenich ocenila, kdybych mohla zaplatit normalni jidlo.
To jen k tomu, ze kdyz je hlad, sni se vsechno. Ani omylem.
Bouřka 7675
2.8.2022 15:59:46
Despi, já jeden čas, už v dospělosti, zápasila s nesnášenlivostí mlíka, a i když mi to chutnalo, tak mi pak bylo blbě, že jsem si to s chutí odpustila. Každý prohřešek mě vyškolil. Nicméně to navalování je spíš výsledek fungování nervové soustavy a neuděláš s tím nic. Jestli je negativní chuťový vjem připojen rovnou nebo se vybuduje sekundárně říct nedokážu. Do určité míry to spouštěl i pach.
Despi 158359
2.8.2022 15:55:39
Tak možná je ten váš výjimka a fakt tam vaří divně.
Tak si jí pak doma vykrmíš. ~6~
Despi 158359
2.8.2022 15:52:05
Tak většina dětí nemá celiakii ani alergii. Prostě jim nechutná.

Škoda že se moje tělo takhle někdy nerozhodlo samo.. jsem bezlepkova a bezmléčna. Ale bohužel miluju sýry vseho druhu a tvaroh. I kozí. A pečivo všeho druhu. 😭
Bouřka 7675
2.8.2022 15:19:57
Despi, já za normální vztah k jídlu považuju nejíst to, z čeho je mi blbě. Znám dva případy lidí, kteří odmítali opravdu hromadu jídel, taky to vyvolávalo příslušné reakce. A pak se ukázalo, že mají celiakii. Lidí, kteří nezvládají nějakou konkrétní konzistenci, znám taky hodně. Bývá za tím nervová soustava a zvýšená senzitivita, časté je to u autismu. Vím i o pár případech, kdy za odmítáním konkrétní potraviny stála později prokàzaná alergie. Normální je poslouchat, co mi říká tělo, dost možná k tomu má důvod.
Tatramelka+3 66284
2.8.2022 15:17:14
Depsi,

je to jako ve školní jídelně. Já jsem na tom táboře před lety také vařila, ale na jiném běhu a tam si dobrou domácí stravu drží do teď a děti platí stejné peníze jako platíme my.

Já prostě nechápu tu potřebu vařit z prášků a polotovarů.

Ale tohle mají i ženské každá doma jinak. Já kdybych měla volit mezi kvalitní farmářskou zeleninou a hračkama pro děti, tak zcela jistě zvolím farmářskou zeleninu a zábavu dětem vymyslím tak, aby si načiní pro svou zábavu vyrobili sami a nevadí mi ani jim pomoci.

No, hlavně, že jsou děti na táboře spokojené a mají dobrou partu.

Senedra 14756
2.8.2022 15:14:08
Depsi, většina fakt kecá... ale pak je tady ta skupinka, která fakt nepozře. Na ty by se nemělo zapomínat.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8196  [Dalších 8056 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.