Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Despi | 158359 |
2.8.2022 15:13:40
Tak já byla na zakladce extra trídní nejedlík. Jak "z Dachau". Nasi vaří výborně (a já to nepodědila). Ale naštěstí jsem začala jezdit na ty tabory a pochoďáky.
|
Despi | 158359 |
2.8.2022 15:10:35
Libiku, já taky nedělám bugr. Ale právě i ty kecy svych dětí jak to bylo hnusný a jak blbě vaří beru s rezervou.
Párkrát jsem jidlo z jidelny měla a nic závadného jsem na něm neshledala.. A právě mám pocit že si ty detičky ten hlad přivádí vedomě svou vybíravostí. fakt nevím. |
Senedra | 14756 |
2.8.2022 15:10:04
Despi, ano, jsou rozmazlené děti, které po dvou dnech pobytu na táboře nebo škole v přírodě jedí, na co by jinak nesáhly. Ale opravdu jsou děti, nejedlíci. Já sama dodnes nějaké věci nejím, protože jsem si prošla školkou, školou a tábory v době, kdy se razilo ono heslo, že každý má jíst to, co se mu dá a nedělat kolem ofuky. A spíš se jedná o následek takového přístupu než nechuti. V dospělosti jsme začala jíst věci, které bych v dětství nejedla, ale to, co do mě tlačili natvrdo ve školce a ve škole, to dodnes nepozřu. Píšu ze své vlastní zkušenosti z dětství, není to žádné povídání nějaké známé, co jejich kamarádka Mařenka...
|
libik | 142094 |
2.8.2022 15:05:20
Despi, nikdy (poučena) u 3. dítěte nedělám bugr, nerozhodí mě třídní důtky, blné známky a málokdy i blbé motivační kecy a že jich v práci s mládeží kvete.
Ale tohle by mi vadilo. Tábor není základní vojenská služba ani vězení. |
Despi | 158359 |
2.8.2022 14:58:07
No tak ty nejsi asi případ normálního vztahu k jidlu..
Bez urážky. Já mám za sebou dlouhou historii ruznych jidelen a taborovych vaření a čím více kilometrů jsme meli v nohach tím menší ta vybíravost byla. Obecně u všech. Výjimky se najdou všude ale nikdy jsme nikdo nezvraceli. Ale pravda je, že moje švagrová má fobii jíst před lidmi. Tak to je taky dobrá diagnoza. My jsme rodina co se sejde a pořádně se naji a u toho povídá celé hodiny. Chuderka. |
Bouřka | 7675 |
2.8.2022 14:46:37
Despi, to si nevsugeruješ, já to nejedla právě proto, že se mi z toho navalovalo. Mám za sebou historii poblitých talířů a nervových horeček, protože se vždy našel nějaký chytràk, který to musel zkusit. Ani opakované zážitky některé nepoučili, školní jídelna se nepoučila za 4 roky (vesnická, bylo nás pár), v 5. třídě ve městě jsem zjistila, že tam se dá oběd odhlásit a v 6. jsem si prosadila, že tam vůbec chodit nebudu. Dodnes nemám ràda společné stravování a jak to jde, tak se mu vyhnu.
|
Despi | 158359 |
2.8.2022 14:37:21
Tak vejce s cukrem největší ňamka.
Brouky syn baštil s nějakým kamaradem.. někde koupili.. nějaké jedlé. Opražené. Prý to hlavně křupalo.. nevím. |
Despi | 158359 |
2.8.2022 14:33:51
No mluvím o normalnich detech. Ne o těch patologicky založených k jidlu..
Ale i u normalnich často prispecha někdo na pomoc aby nahodou bobánek neměl hlad. Prostě si to jako rodiče děláme sami tím blahobytem co vsichni máme.. |
babi_ | 48341 |
2.8.2022 14:30:58
Despi, syrová vejce není potřeba zvracet (brouky asi jak které, někteří možná zdraví nesvědčí) - to je taky rozmazlená sugesce.
|
Despi | 158359 |
2.8.2022 14:29:27
Bouřko.. tak vsugerovat se dá cokoliv.. i pocit ke zvracení. 😀
Já prostě nevěřím že když máš hlad tak nejis normální jidlo nebo ho vyzvracíš.. Nejíme tu brouky ani syrová vejce.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.