| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 8196  [Dalších 8006 >>]
Cimbur 64764
2.8.2022 11:42:49
Dcerky mi v sobotu odcestovaly na atletické soustředění na nějakou horskou chalupu. Trenéři v propozicích apelovali mimo jiné na rodiče, aby svým potomkům napsali papírový dopis, že to děti vždy ocení.
Tak jsem včera stáhla nějaký ten dopisní papír k vytištění (ještě na táboře před měsícem to mělo velký úspěch), o obědové pauze rychle sesmolila hůlkovým písmem dva dopisy. U mladší jsem v dopise také vyjádřila starost, jestli má dostatek jídla, měla angínu a je teď jak tyčka. Mezi 156 jinými úkoly jsem stihla včera těsně před zavíračkou navštívit hlavní poštu a dopis předat přímo na přepážku, aby tento týden vůbec dorazil.
Dorazil. Protože dneska mi přišla od té mladší 13 leté strušná sms:

Jídla je tu málo... Jen snídaně, oběd a večeře a oběd je většinou fuj, protože ten dovážejí. Děkuji za dopis, lae nemusela ses s tím piplat. Příště stačí napsat mail. Jak se má Čikina?

No Čikina je křeček a včera jsem ji našla málem oběšenou v běhacím kolečku. Doufám, že po návratu z práce ji najdu živou. Akorát nevím, jestli se mám ještě piplat s tím mailem. ~t~ Škoda je, že do těch míst nejezdí Rohlík. Teď se trápím představou, že dítě bude mít po návratu 45kg při výšce 172...
domenica 50201
15.6.2022 10:20:45
u nás totéž, sociálně trošku neobratný 15 letý, ale miluje cestování, tábory, ... jen si to prostě neumí domluvit, zařídit :-) Kamarády nijak nevyhledává, musím ho trošku tlačit ...
Konzerva 153011
15.6.2022 9:29:14
Podívej se na stránky domů dětí a mládeže. Nabízejí jak příměstské tak pobytové. A ještě mají místa. I pro takhle staré děti. Mluvím tedy o Praze.
Ráchel, 3 děti 76748
15.6.2022 8:44:54
jak který patnáctiletý. můj syn byl v tom věku organizačně naprosto neschopný a nebylo to o tom, že by nechtěl nikam jet. já v tom fakt nevidím problém.
La Pepa 5341
15.6.2022 5:35:58
Já na skauta nedám dopustit, dcera je tam celé roky maximálně spokojená. Myslím, že jsme přecenili jeho komunikacni schopnosti v té době....
TaJ 81121
14.6.2022 20:31:36
Pepo, my zkoušeli skauta v 9 a taky se neujal...měli jsme i oddíl na doporučení od známých, ale vztahy tam nic moc, program vlastně žádný, nenaučil se tam nic... vydrželi jsme jeden školní rok, pár výprav a pak už tam nechtěl, ani nám se to moc nezamlouvalo. Pak jsme našli ten dopravní kroužek a tam byl od začátku jako ryba ve vodě, normálně se bavil s detmi i s dospělými, i když je ještě neznal, to jsem předtím u něj nezažila nikde 🙂
La Pepa 5341
14.6.2022 20:25:11
Dělá vrcholový sport, skaut by nestihal. Navíc jeden pokus už byl, asi jsme to ale v jeho 7 letech uspechali
Ropucha + 2 120300
14.6.2022 20:12:41
"To by se mu možná líbil skaut, tam bývaj dobrý vztahy."

Inko, také nedám dopustit na skauting.
Mé děti to bez nadsázky vychovalo. Dalo jim to jednak partu, jednak pocit smysluplnosti a v neposlední řadě brzkou samostatnost.
Dá se vstoupit i ve vyšším věku, klidně by to mohl zkusit.
babi_ 48341
14.6.2022 15:50:51
Sedmi, jasně. Přes příbuzné, známé - jak jsem dávala odkaz a pár se vás tu zhrozilo, tak jsem si to představila tak, že jsou to 4 řemeslníci, seznámím se s nimi, a když mi přijdou v pohodě, zodpovědní, půjde k nim syn vypomáhat jako "ke strejdovi" ~d~
77kraska 132593
14.6.2022 15:47:53
moji znami domluvili klukovi po osmicce praci u strejdy na prestavbe jeho domu....to mi prislo rozumne (ale zase - pozor na urazy)

ja jezdila na tabory s Brontosaurem, ale az na VS...a z tech mam nezapomenutelne zazitky
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 8196  [Dalších 8006 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.