Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
TaJ | 81121 |
2.8.2022 12:17:44
Cimbur 🙂.... náš syn má 166 a těch 45 kg... možná, že teď už měří i víc, zda se mi, že od toho jara, kdy ho naposled měřili na preventivce, zase vyrostl, hubený je pořád. Na tábor teprve pojede a už teď vím, že se pak bude zase týden dojidat doma, protože půlku věci, co tam dostanou, on nejí a sám si nejspíš nic koupit nepůjde, i kdyby měl obchod u nosu... Je to pokaždé stejné.
|
ALL | 4469 |
2.8.2022 12:16:05
Přesně, mobil ne-e, jenom papírové dopisy. Dokud bylo dítě malé, tak jsem posílala vždy několik dopisů s obrázky, samolepkami, "vlastnoručně" psaným vzkazem od domácího mazlíčka apod. Nám na oplátku přišel jeden usmolený dopis (nebyl čas), ale většinou také s obrázkem nebo třeba vylisovanou kytičkou. S velkým dítětem si vyměníme alespoň jednu pohlednici z výletu. Má to své kouzlo. Jinak já z prvního tábora kdysi napsala hned první večer rodičům, že se mi tam nelíbí, ať si pro mne přijedou. Druhý dopis nám nadiktovali vedoucí a ten byl naštěstí už veselý.
|
Senedra | 14756 |
2.8.2022 12:16:05
Cimbur, vidíš
Já zase dceři vyřizovala brigádu a taneční, když se rekreovala na táboře. |
Cimbur | 64764 |
2.8.2022 12:10:34
Druhá dcera mi zase psala, ať jí pošlu adresu do práce. Tak jsem chvilku doufala v pohlednici. Ovšem chtěla si ke mě do práce přeposlat dobírku s hadrama ze Sinsay.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
2.8.2022 12:05:03
My jsme si tradici ručně psaných dopisů hýčkali.
Na skautské tábory v divočině bylo doručování zdlouhavé, přesto platilo pravidlo, že okamžikem odjezdu dítěte je mobil tabu a čekáme na písemné zprávy. Děti to kupodivu měly rady a píší nám dodnes alespoň pohlednici odevšad, kde jsou. Někdy ji tedy expert přiveze osobně, že bylo v dané zemi drahé poštovné |
Monika | 123907 |
2.8.2022 12:04:20
Tak to je mrzuté,že na sportovním soustředění nemají svačiny,to mně by nevyhovovalo.Dcera na kempy (3 denní) bez svačin vozí pytel musli tyčinek a kasickovych přesnídávek,taky aby přežila případné "nechutné jídlo" ( je poměrně vybíravá a vaří se má různých místech různe),je taky vychrtlina, i bez anginy.Synovi na soustředění 3 jídla stačí (mají mezitím 3 hodinové tréninky),ale jezdí stále na stejné místo,kde vaří výborně a můžou si přidat dle libosti ...
|
Senedra | 14756 |
2.8.2022 11:55:42
Cimbur, já vždycky dětem hodně posílala dopisy na tábor. Když jsem byla malá a jezdila jsem na tábor na 3 týdny, tak mi od mamky přišly tak dva dopisy a mě to bylo líto, že je jich málo. A dcera loni říkala :" Hele, mami, nemusíš mi posílat tolik dopisů...". No, občas člověk něco dělá v dobré víře a pak zjistí, že to není ono Moje děti jezdí na tábory bez mobilů, takže vzhledem k tomu, jak funguje česká pošta, tak pravidelně dostaneme jeden nebo dva dopisy den před jejich příjezdem
Starost v dopisech děti projevovaly o papouška. Jestli máš pochybnosti o jídle, kontaktovala bych vedoucí. Když je na táboře jen pár dnů, mohlo se stát, že jí obědy prostě nějak nesedly a už je všechno v pořádku. Nicméně vím, jak blbě děti na škole v přírodě nesou, když od rodičů pohled nebo dopis nedostanou. |
vlad. | 38059 |
2.8.2022 11:54:21
Fakt ? Vzorne holcicky
|
Cimbur | 64764 |
2.8.2022 11:51:04
Ony mě ještě na předchozím táboře v červenci o dopis prosily.
|
vlad. | 38059 |
2.8.2022 11:46:57
Cimb pokud s sebou maji telefon, s zadnym dopisem nebo pohledem bych se nepiplala, ani u mladsich
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.