Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
magrata1 | 95172 |
3.8.2022 15:44:51
Když jsem měla děti v nemocnici, denně jsem je navštěvovala s proviantem. Když jsem nestíhala já, zaskočila babička. Bylo to teda v okresním městě
|
magrata1 | 95172 |
3.8.2022 15:33:38
citace z dopisu ze skautského tábora: Máme tu nováčky. Někteří jsou více a někteří níň otravní. My máme v týmu HODNĚ otravného.(11 let)
Kámošce přišel v dopise plán dcery na útěk. Prý: Pozítří vyrážíme. Musíme být opatrné, aby nás nechyli. Věci nebereme, to by nás zdrželo. Ať nám je dovezou. (8 let) |
Bouřka | 7675 |
3.8.2022 9:15:57
To jsou dvě různá slova a v tomto případě to bylo o ochotě něco pozřít, nikoli schopnosti. Schopná je toho i doma, ale ochotná už moc ne, buď to dělám jiný nebo to byla jen z nouze ctnost a moc dobře ví, že doma má víc možností.
|
Kaliope X | 157897 |
3.8.2022 9:07:53
Já v porodnici snědla i to, co bych za normálních okolností nejedla, díky těhotenské cukrovce jsem byla tak vyhládlá, že bych si ráda i přidávala.
|
Buřt | 147593 |
3.8.2022 8:26:14
Já velice obdivuju náš skautký oddíl, jak v totálně polních podmínkách zvládá zajistit i bezlepkovou a bezmléčnou dietu některých dětí.
Co vím, tak pokud někdo nejí dané jídlo, tak si vždycky může vzít chleba a nějaký sýr nebo džem se tam taky vždycky najde. Ono je to velká práce zajistit stravování tolika dětem, v tomto jsem na straně vedoucích, nemohou se prostě zavděčit všem. Dnes je prostě v rodinném stravování mnohem víc variability, jsou rodiny hodně dbající na zdravou výživu, jsou rodiny stravující se hodně levně, jsou děti, co nejsou schopné pozřít to co neznají - myslím, že rodiče by měli být soudní a zvážit, co dítě zvládne. Pokud nezvládne, asi holt nemůže na tábor nebo soustředění jet. Ono zas větší výběr a kvalita jídla by mohla takové akce prodražit tak, že některé děti by vůbec nemohly jet ... |
TaJ | 81121 |
3.8.2022 8:10:35
Kate, dobrá poznámka, stačí jedno slovíčko a jak to hned může na ostatní působit úplně jinak, co?
|
TaJ | 81121 |
3.8.2022 8:09:07
Libiku, jenže to je celkem nepoužitelné, pokud to prostě už na první pohled vypadá jinak ...a navíc když dítě nejí ani kečup🙂
|
*Kate* | 158396 |
3.8.2022 7:54:33
" ve školce byla ochotná pít mléko, kakao a meltu"
Místo "ochotná" bych napsala "schopná". Jinak to totiž vypadá jako popis královniny návštěvy mezi poddanými. |
libik | 142094 |
2.8.2022 23:59:39
TaJ, my jsme v 6 letech museli vysvětlit holčičce, že to maso je řecký řízek a ten růžový dip řecký kečup, jinak by byla o hranolcích.
|
Girili | 117849 |
2.8.2022 23:23:08
To máš dobrý, nám dcera napsala: "Mami, přivez mi ti modrí kalhoti."
To je kompletní nezkrácená verze. Dlužno podotknout, že na jejich tábor jedou rodiče v předvečer zakončení na společný táborák a druhý den pomáhají s bouráním tábora. Takže kalhoty chtěla až na konec tábora, ne že mám kvůli nim jet extra přes půl republiky. Ale podepsat se mohla, zlatíčko. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.