| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 8196  [Dalších 8116 >>]
Martina Bergerová 70170
2.8.2022 18:46:01
Taj, já si to neumím představit, jak moje děti jedí fakt všechno - berou to prostě tak, že něco víc chutná, něco míň~d~ A tábor si vybíráme podle programu, fakt ne kvůli jídlu.

Jednou jsem se až styděla, když mi po táboře referovali, že syn i dojídal po ostatních plněné knedlíky - veškerý čas u moře trávili opravdu v moři, ne na pláži - a pak se prostě pokaždé naprásknul - milovaly ho kuchařky~d~
TaJ 81121
2.8.2022 18:45:30
Bouřko, pokud by někde měli jen taveňák a paštiku, tak by syn byl na těch suchých rohlíkách taky...pokud by tam měli aspoň kousek másla a plátkový sýr, tak by to měl klidně každý den:-). Jenže to bych ho nemohla poslat nikdy nikam, teď pojede na tábor, každý rok jezdí někam jinam, bydlí v penzionu, kde to mají s jídlem, místo oběda většinou ten balíček, tak snad se kdyžtak dojí aspoň při večeřích...první rok byli v Jeseníkách a tam prý vařili strašně, to si stěžovali všichni kluci, co jsem s nima mluvila...tak uvidíme, jak budou vařit letos...ale to nijak neovlivním, nějak si s tím bude muset poradit, něco málo bude mít s sebou, co se mu vejde...takové ty sušenky, které jí, nebo něco podobného. Třeba teď na dovolené jsme už doma věděli, co budeme celý týden jíst, mají jídelníček na stránkách penzionu a točí ho celé léto pořád dokola, vařili tedy moc dobře.
Bouřka 7675
2.8.2022 18:42:55
No bude to podobné, ve školce byla ochotná pít mléko, kakao a meltu, tak přemýšlím, jestli jí nezkusit dávat do vhodné termosky to, že by jí to trochu víc zasytilo. Ráno sní minimum.
Zd a tři 91080
2.8.2022 18:40:32
Tyjo, to máš svatou trpělivost.
Bouřka 7675
2.8.2022 18:39:05
Tak já žádný zájem někam jezdit jako dítě nikdy neměla. Jídlo byl akorát další důvod, proč ne.
TaJ 81121
2.8.2022 18:39:00
Ruth, dík, to zní dobře:-)
TaJ 81121
2.8.2022 18:38:34
Bouřko, tak syn celou první třídu nosil na svačinu s sebou v krabičce jeden banán a jedno jablko, obojí oloupané, nakrájené na kousky a k tomu malou vidličku...den co den, celý školní rok...pak to na několik let vyměnil za rohlík s máslem a tvrdým sýrem a občas k tomu jablko - nakrájené, oloupané.
Ruth 147384
2.8.2022 18:37:46
Tino,
zkus plátky kiwi místo zeleniny, výborné.
TaJ 81121
2.8.2022 18:36:28
Despi, půl dne moje dítě nejí běžně...na dovolené si ráno dal jeden rohlík něčím namazaný, nebo tři krajíčky suché vánočky...pak přes den jen jednu zmrzlinu a nějaké pití a pak až večeři v sedm večer...je mu 14. I doma, kde jí líp, si ráno dá půlku rohlíku, pak většinou až oběd (bez polévky) a pak večeři...občas si odpoledne přijde pro něco malého k svačině...třeba tvrdý sýr nakrájený na kousky, nebo jogurt apod.
*Kate* 158396
2.8.2022 18:35:13
"Ale snažíme se ho posouvat, jinak by nemohl jezdit nikam"

~R^
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 8196  [Dalších 8116 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.