| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 8196  [Dalších 8106 >>]
Bouřka 7675
2.8.2022 18:34:30
TaJ, tak zrovna syn není zásadní problém, měl pár surovin, které ani náhodou, ale zbytek známého jídla jedl v pohodě, teď už i ochutná tu a tam něco zcela jiného. Přestalo mu vadit mírně pikantnější jídlo, takže se zase otevřely nové obzory. Dcera stále stejná bída, tam jsem zvědavá, jak se porvu se svačinkama. Asi mě bude stát majlant zimní ovoce a zelenina.
Bouřka 7675
2.8.2022 18:30:28
Neumřel, ale pochopila bych znechucení nad stravou, kde točí taveňák a paštiku, kde by jeden byl týden na suchých rohlících a coby rodič bych byla sakra nespokojenà.
TaJ 81121
2.8.2022 18:28:53
Bouřko, u nás z Lidlu ještě prošel Palouček, ale jinak už v podstatě jí všechno - lučinu, žervé, jaroměřické žervé...je mu už jedno, od jaké firmy to je, když tam nejsou ty vylepšovadla...akorát se mi zatím nepodařilo ho přemluvit, aby ochutnal cottage, tam mu nejsou sympatické ty kousky, ale já ho miluju, na celozrnnou housku a k tomu nějakou zeleninu...
Blanče 42184
2.8.2022 18:23:29
Despi souhlas, jde o to, aby tam byl ten rohlík, kterým se dítě dojí. Ptž někde na louce pod lesem si osmi-desetileťák rohlík neobstará. Na týden na rohlících ještě nikdo neumřel, s tím plně souhlasím.
TaJ 81121
2.8.2022 18:23:04
Bouřko, moje dítě taky taveňák prakticky nezná, u nás ho občas jí akorát manžel, já se synem si mažeme na pečivo lučinu, žervé, nebo něco podobného, kde nejsou žádné přísady, kromě trochy soli...na taveňák možná narazil taky na táboře v nějakém balíčku, ale on to většinou ani neochutná, když to nezná...blbý je, když dítě, který nejí kůrku u chleba, taveňák, suchý salám, jablko vcelku a nějakou perlivou limonádu, dostane tohle všechno v balíčku místo oběda...to se stalo před časem synovi, vykousal akorát ten vnitřek chleba, jinak nic...dneska už jí kůrky, ale zbytek pořád ne... Ale vždycky to na tom táboře nějak zvládne, z domova má něco svého, k pití si nalije vodu z vodovodu...a holt potom se doma dojídá týden~;). Ale snažíme se ho posouvat, jinak by nemohl jezdit nikam, takže z hlavních jídel už si zvyknul sníst aspoň to, co je pro něj trochu přijatelné - když mají lečo s bramborem, tak holt jí jen suché brambory apod., z omáčky s houbami ty houby pečlivě vypreparuje...
Ale pokroky dělá pořád, třeba minulý týden na dovolené nejen ochutnal, ale i snědl téměř všechny polévky, včetně špenátové, kterou z domova nezná! Nedojedl akorát minestrone polévku, kterou ale taky ochutnal a pár lžic snědl...ale ostatní úplně bez problému, loni ještě utopie...jo a poprvé v životě snědl cheesburger od Mekáče...doteď z Mekáče snědl jen hranolky, suché, bez ničeho, v KFC to samé. Kupodivu mu nevadil ani kečup, který je uvnitř a jinak ho vlastně nejí...akorát ten plátek kyselé okurky, co tam dávají, vždycky vyndaval ven. Celý ten týden jsem nestačila zírat, co byl ochotný nejen ochutnat...na závěr tam byla grilovačka, tak si plátek masa dal, k němu teda jen suchý rohlík, nic víc, protože zeleninové saláty nejí, tatarku, hořčici a podobné věci taky ne...
Bouřka 7675
2.8.2022 18:19:07
Tak je to mazací, o to šlo ne? Chuťově je to jiný, ale já dlouho taveňák nebyla schopná ani pozřít, takže ho nijak nepostrádám.
Senedra 14756
2.8.2022 18:17:25
Já si třeba radši dám na plátky nakrájený eidam, kolibu, tvrdý tvaroh, lučinu, žervé.. nějak mě prostě taveňáky neoslovují. Ale když jsem na ŠVP a ke svačině je rohlík s taveňákem, tak si s chutí dám retro svačinku.
Martina Bergerová 70170
2.8.2022 18:16:51
problémem není paštika nebo taveňák, problém je, když dítě odmítne jiný chléb než domácí kváskový a zhubne o 3 kg, protože kvůli tomu nejí snídaně ani svačiny~d~

Když to rodič o něm ví (měl by), proč mu nepřibalí müsli, flapjacky apod.?

taky kupuju domů jenom nejlepší celozrnné pečivo, co vyhrálo spotř.test, paštiku občas a jenom husí anebo telecí (osvědčený zdroj), jogurt jenom bílý ve velkém balení, taveňák občas (protože dnes už to NENÍ odpadní sýr jako kdysi)....ale moje děti na táborech nikdy zatím nehladověly - řeknou max. že jídlo bylo "jiné"~d~ Libujou si ale na rohlíkách a bílém pečivu, které doma nebývá~d~ A stejně jak jsou vylítaní z táborových her, tak jedí jak nedovření...

Inka ..|-.|-.-|.- 141843
2.8.2022 18:15:48
To všechno taky kupuju, ale to je něco jinýho.
Senedra 14756
2.8.2022 18:15:26
No, na mě dneska vykoukl krásný vtip na FB.

Jak by to vypadalo v roce 2022.

Je na něm nakreslí Ježíš, v ruce má rybu a chléb. A někdo z davu říká :" Fuj, v rybách je rtuť, to nejím.."
Další:" A je ten chleba bezlepkový?"
A třetí:" Já jsem vegan, máš něco pro mě?"

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 8196  [Dalších 8106 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.