Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mr. Bad Guy | 136678 |
5.2.2019 0:22:09
Jo, začít hrát hry, nebo něco naznačovat... To jsou fakt rady nad zlato. Manžel to bude brát jako její názor, nebo téma k diskuzi a vůbec mu nedojde, že nechce aby s ní chodil kouřit a flirtoval. Jako chlap bych doporučoval jednání na rovinu. Říct že ti to vadí a ať to už nedělá. Jen tak se dá docílit toho, že uslyší to, co slyšet na. Tanečky a manipulace jsou na nic.
|
Fern | 155759 |
4.2.2019 21:59:28
Bez cti nebo se cti-poradky bych si zrobila hned.
|
Fern | 155759 |
4.2.2019 21:54:20
Tvuj hl.problem ale neni flirt;neumim si predstavit,ze by se o mne jednalo beze mne.Jako s miminem,a to doslova.Odsud to zacni resit a to tak ze hned a razantne.
A kamosce bych to teda taky vpalila hned a nejlepe pred jejim i tvym muzem. |
Renka + 3 | 26652 |
4.2.2019 20:45:22
Tragiko, tak tam nebyl ten náboj, jiskření a zjevný flirt, to je potom OD. Zakladatelka má špatný pocit z toho, že muž s "kamarádkou" flirtuje, to je fakt jiné, než když jde o běžnou kuřáckou pauzu. Tyhle dvě situace, čistě kamarádská a tak, kde to jiskří a je tam něco víc jsou diametrálně odlišné.
|
Tizi | 106716 |
4.2.2019 20:29:17
Pokud nechceš říct na férovku, že nepojedeš, musíš začít hrát hry. Předpokládám, že stojíš o muže, nikoliv o kamarádku. Tedy musíš pořádně zdrbat kamarádku ještě předtím, než někam pojedete. Začít o ni před chlapem vykládat, jak se chová nemožně, jak trapně každému lichotí, jak se snaží být středem pozornosti a pak nezapomeň dodat, že někteří chlapi to nejsou schopni prohlédnout a klidně ji na to skočí. A pak to opakuj manželovi každý večer vaší dovolené i s názornými příklady jak trapně se ona chová.
|
Tragika | 61116 |
4.2.2019 20:23:23
Renko, co blbneš? Já byla kdysi na chalupě s osmi lidmi a kouřila jsem tam jen já a manžel jedné kamarádčiny známé. Tak vždycky jeden z nás zahlásil tomu druhému, že jde na cigáro a šlo se ven. Kolikrát byla venku tma a my tam klidně kouřili a kecali 15 minut. Pravda, s tímto chlapem jsem nijak neflirtovala, ale byl to velkej sympaťák. Představa, že bude jeho manželka žárlit, mi přijde úplně směšná .
|
Tragika | 61116 |
4.2.2019 20:16:21
Tiffani, píšeš o své kamarádce? Nebo čí je to vlastně kamarádka? Nechápu. Taky mám pár kamarádek, které jsou přítulné a veselé. Kdyby mi moje intuice začala vysílat varovné signály, během 24 hodin se se svou kamarádkou sejdu a řeknu jí, co mi vadí. Předpokládám , že by svého chování zanechala a ještě se mi omluvila. Pak je tady kategorie známých, ale ty já kamarády nenazývám. Znám je, nic osobního si s nimi nesděluji..... Se známou bych podobný hovor neiniciovala. Řekla bych o svých pocitech manželovi. Zkrátka - tohle a tohle mi vadí a nechci tomu přihlížet, natož v době dovolené. Pokud má manžel pocit, že se o nic nejedná ( co jiného taky může říci, že?), tak jistě nebude mít problém své chování korigovat. Pak je ovšem také možné, že dál pojede na stejné vlně, neb mu tvoje obavy lechtají ego. Osobně si nedovedu představit, že pojedu ve svém volnu někam, kam se mi vůbec nechce. Netuším, co se ti honí hlavou. Myslíš si, že ti tvůj manžel zahýbá a společná dovolená je jen zástěrka, aby byl s tzv. kamarádkou? Nebo se bojíš, že z flirtu vznikne něco jiného? Manžel si sbalí kufry, odejde k bezdětné a mladší kamarádce a založí s ní novou rodinu? Čeho se vlastně obáváš? Pak máš ještě další variantu. Absolutně si dovolenou užit. Všechno hodit za hlavu, komunikovat co nejvíce s ostatními a manželovu přítomnost vyhledávat co nejméně. Uvidíš, jestli on se pak naopak nezačne více zabývat tebou, než kuřačkou s přítelem. Odcházení na cigáro fakt nijak nepřeceňuj. Kuřáci holt rádi kouří s jinými a ne sami za rohem.
|
Source | 149180 |
4.2.2019 19:43:39
Kromě promluvy s manželem (pokud to nevyjde a kámoška bude flirtovat a muž nezareaguje vhodně) můžeš zkusit to flirtování trochu vytunit ironií a sarkasmem, pokud jsi schopna (ať to ale vypadá jako fórek, žádná křeč a nekazit pohodu). Lichotky zopakovat, no vážně, ještě že sis toho všimla, to je pravda. Nebo lichotky vracet rychleji než manžel a lichotit kámošce zpět, ale přehnat to. Odchody ve dvou trochu osladit vtipnou poznámkou. Ale je to tenký led, pokud to neudržíš na hranici trochu jedovatého humoru, a zkazíš ostatním náladu, tak z toho jako vítěz moc nevyjdeš. A lze použít jen na ni, pokud je iniciativní ve flirtování i on, tak už je to debil.
|
Renka + 3 | 26652 |
4.2.2019 18:39:39
Pokud zakladatelka není povahou žárlivka (a píše, že ne) a teď má intuici, má pravdu, že tam nějaký náboj je. Bohužel intuice v tomhle funguje. A upřímně, pro mě je lepší být pro ostatní za žárlivku, než jet na dovolenou, kde se budu trápit.
Kromě toho to ten chlap jako flirt vnímá, i když to nepřizná, ale pokud mizí pravidelně na cigárko s jednou a určitou osobou, k tomu pohledy, úsměvy, žertíčky atd. , to je prostě flirt. |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
4.2.2019 18:31:39
Renko,pokud to ale ten chlap a ostatni nevnimaji jako flirt,tak bude za žárlivou blbku,ktera zkazila dovolenou....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.