Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kambala pláááckááá | 118391 |
24.3.2017 22:26:26
a máš respisense nebo snuzu? taky podle recenzí má ta snuza víc falešných alarmů
|
24.3.2017 22:14:34
a nedáváš ho nějak blbě? sestřičky si to hrozně chválí, že to měly na svý děti a že to právě měly v kočáře a v autě....
do postele to mít budou taky, to mám půjčený |
Půlka psa | 24064 |
24.3.2017 22:07:06
Neporadím, ale počítej s tím, že to stejně bude fungovat jenom, když bude kolem úplný klid. V jedoucím kočáře to snímá kočár, když se motáš kolem, tak to snímá kroky nebo tvoje vrtění se na pohovce, a když se druhá Jarmila bude dotýkat peřinkou, tak bude snímat tu druhou. Imho je to nanic. Jediné, co zjistí je, že někde v okolí ještě alespoň jeden živý tvor dýchá. Na noc používám tu podložku, ale klips na den se dvakrát neosvědčil.
|
24.3.2017 21:58:57
Máte dobrou zkušenost s některým s monitorů dechu do plenky? Takovej ten klip na bříško? Chtěla bych některý, co i vibruje, když dítko přestane dýchat.
Dneska mi jedna Jarmila zmodrala, když jaksi zapomněla dejchat (byla zaujatá dolováním stravy z flašky). Chci něco nejen do postýlky, ale prostě na furt. Dík. |
pearl | 110594 |
6.8.2016 21:22:13
A jestli je jednodno, kterou jednotku zapnu driv. U me puvodni chuvicky se musela jako prvni zapnout ta rodicovska.
A jak daleko od ditete by mela byt umistena. Dik moc |
pearl | 110594 |
6.8.2016 21:04:44
Zdravím,
nemate prosim nekdo starsi typ chuvicky chicco, tu s velkymi oranzovymi tlacitky? Rozbila se mi chuvicka a tuto jsem dostala darem pouzitou a jiz bez navodu a trochu s ni bojuju. Potrebovala bych vedet, co je za funkci na detske jednotce ten prepinac on/off s obrazkem ditete, co ma u pusy "mluvici bublinu". A jestli je jedno |
Limana | 123440 |
14.6.2016 11:02:14
Koukám, že jsou nové modely a ta naše se už asi neprodává, je to tahle http://www.detske-chuvicky.cz/p/Premium-care-babymoov-digital-green
Podle dvou dětských je nástupcem tahle https://www.mall.cz/detske-chuvicky/babymoov-baby-monitor-premium-care-digital-green Ale tipla bych si, že Babymoov má to přednostní napájení ze sítě (snad) u všech. Zavolala jsem kamarádce, která měla taky starší Babymoov, ale nižší řadu, prý to tak taky bylo. |
Terka+1 | 9804 |
13.6.2016 16:56:30
Binturongg, na Heuréce jsem hledala, problém je, že tam nejde do výběru zadat přesně ty specifické požadavky, které mám. Když se dívám na popis u různých chůviček, tak kolikrát neuvádějí přesnou specifikaci. Např. napíšou, že jsou na baterky, ale už se nedovíš, zda přednostně na baterky nebo ze sítě apod. Takto jsem si koupila už jedny chůvičky a ty fungují přesně naopak. tzn. že pokud jsou vložené baterky tak jedou na baterky i když jsou zastrčené do sítě. Aby fungovaly ze sítě, tak se musí baterky vyndat. A když potřebuju aby jely na baterky, tak musím vzít křížový šroubovák a složitě přes klips odšroubovat víko a strčit tam baterky. No prostě na ho..., nevím, který inteligent to vymýšlí. Naštěstí byly celkem levné, a protože jsem už nějaké chůvičky nutně potřebovala, tak jsem si je nechala a používám je jen ze sítě. Ale to neřeší právě ty situace, kdy rychle potřebuju dát chůvičku do kočárku venku, nebo si vzít RJ s sebou kamkoli po domě nebo na zahradu
Děkuji všem za reakce a pokud máte ještě i jiné tipy, pište |
Terka+1 | 9804 |
13.6.2016 16:45:48
Marko, na ty stránky "Dětské chůvičky" jsem se již před nedávnem dívala, 2x jsem jim psala s prosbou o pomoc při výběru, ani jednou nereagovali :-( Pak jsem zjistila v recenzích, že nějak nekomunikují ani v případě reklamací nebo vrácení zboží. Tak asi mají nějaké existenční problémy :-(
|
Terka+1 | 9804 |
13.6.2016 16:43:09
Marup, díky za reakci. Prosím, mohla bys mi napsat přesné označení chůviček nebo vložit nějaký odkaz, kdy bych našla přesně ten typ, co mi doporučuješ?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.