| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Elektronické chůvičky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1877  [Dalších 1827 >>]
Limana 123440
13.6.2016 11:49:33
Mám Babymoov a jsem spokojená a dosah OK - taky kočár venku, druhé v pokojíku, já někde po baráku nebo děti doma a já na zahradě... Obě fungují přednostně ze sítě a po odpojení rovnou fungují na baterky. Ale jen ta rodičovská se nabíjí v chůvičce, dětská má vyndavací baterky - přišlo mi to i logický, když se v kočárku vybije, tak jen vyměním baterky a funguje dál a nemusím řešit připojení chůvičky do elekřiny ;)
Nejlepší ovšem je, že jedna rodičovská funguje na dvě dětský, proto jsem si jí vybrala, nebude se ti to třeba v budoucnu hodit?
A doporučím - podívej se při výběru jak je velká ta dětská, měla jsem původně starší Avent a tu teda nevím, kam bych v kočárku dala.
Marika Letní 140743
12.6.2016 21:20:39
Podívej se tady http://www.detske-chuvicky.cz

Tam jsme vybírali před několika lety my (konkrétně Babymoov a spokojenost). Pán tam má spoustu testů a rozdělení podle toho, co potřebuješ. Když bydlíš v paneláku, kde může být více chůviček, aby se nepletly kanály, na kterých fungují. Nebo dosah na zahradu apod.
Bouřka 7675
12.6.2016 21:17:29
Sestra si loni taky pořizovala Angel Care, akorát netuším jestli jsou akumulátorové. Jinak měla obdobné požadavky. Je spokojená.
Binturongg 104880
12.6.2016 20:44:34
Zkusila Angel Care, ale je to 7 let, co jsem ji tam vybírala (ale stále funguje :-) )

Nebo si zadej parametry na Heuréce...
Terka+1 9804
12.6.2016 19:05:10
Prosím o pomoc s výběrem chůvičky. Potřebuji, aby obě jednotky byly jak do sítě, tak i na baterky a to akumulátorové, které se dají dobíjet přímo v chůvičce. Taky potřebuji, aby chůvičky fungovaly přednostně ze sítě a po odpojení pracovaly na baterky (akumulátory), bez toho, aniž bych tam baterky musela vkládat po odpojení ze sítě. Jedná se mi o to, že když přijedu s kočárkem a chci jej nechat na zahradě, ať nemusím složitě štelovat chůvičku, prostě jen odpojím od sítě a strčím do kočárku. A naopak, když dítě spí doma a potřebuji jít ven, tak odpojím rodičovskou jednotku od sítě a vezmu ji s sebou ven. Taky by měly mít delší dosah, aby pracovaly přes více zdí, když jedna je doma a druhá na zahradě. Akumulátorové chci z důvodu, ať furt nemusím měnit baterky, protože potřebuji obě jednotky používat dost často venku. Prosím, máte někdo chůvičky s těmito parametry a můžete mi doporučit?
Děkuji
Hanka
  • 
4.1.2016 8:36:16
Vysílačka může být v některých případech "zdravější" než chůvička. Jde o to, s jakou chůvičkou se porovnává. Na druhé straně vysílačku jako chůvičku rozhodně nedoporučuji, může silně narušit soukromí.
Hanka 75 76332
9.12.2015 15:23:15
nejsem tedy technický tip, ale bála bych se toho signálu (u vysílaček je prý silný tj. aby to dítěti neškodilo)
i chůvička (ta naše) měla být alespoň metr od dítěte (vykládala jsem si to, že také ze stejného důvodu)
Jana + 3
  • 
9.12.2015 14:31:07
Moc to nedoporučuju..... ono to reaguje, až když to dítě řve dost nahlas a dost dlouho:-/
LemonGrass 11939
9.12.2015 14:27:06
V nouzi jo, ale je to horší, má to nižší citlivost na zvuk, takže kolikrát jsme dorazili k úplně uřvanému dítěti. Taky se to dost vybíjí a když dochází baterky, pěkně to signalizuje pípáním, což spící batole opravdu "ocení". Skončila jsem u chůviček Philips z druhé ruky a je to mnohem lepší. Vysílačky bereme na výlety, když se dělíme na rychlou a pomalou skupinu :-)
neznámá 91073
9.12.2015 11:40:46
Jo jde to, měla jsem to na první dítě. ALe nakonec jsem stejně skončila u chůvičky, nějak mi to nevyhovovalo a já nejsem moc technicky založená, tak jsem občas z vysílačky místo dítěte slyšela kamioňáky a jednou něco co mi přišlo jako krádež dříví v lese (někdo se domlouval, co má vše pokácet a další hlídal na cestě~t~).
Protože se znám, pořídila jsem chůvičky, jsou pro blbce.~t~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1877  [Dalších 1827 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.