| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Humorně o lásce a sexu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 13427  [Dalších 13327 >>]
magrata1 95172
28.7.2020 23:58:11
Nejhůř jsem nesla kopačky od skoro slepého kluka, se kterým jsem chodila asi ve 20. To jsem nespala, měla halucinace, nebavil mě život. Pak jsem se začala připravovat na SUPŠ a ten vztek a tu bolest jsem vymlátila do hlíny při modelování hlavy.

A kdysi jsem chodila s Paťo judistom, ktorý bol maister Československa v judě. Jednou jsem mu nakecala, že jsem si zvrtla nohu a on mě nesl 4 km v náruči z vedlejší dědiny. Před cedulí jsem seskočila a řekla, že už dobrý, že by nás mohly vidět drbny. A to zlatíčko se ani nenaštvalo. A teď má hotel v tatrách a další výnosné podnikání. Já husa pitomá jsem si vzala Pištu Hufnágla místo stepilého, hodného fešáka, který mě na rukou nosil. No, nejsu já osel?
magrata1 95172
28.7.2020 23:47:04
No, já jsem byla mstitelka. Když jsem dostala první kopačky extra hnusným způsobem (měla jsem zrovna i jiné trápení, chtěla jsem se mu vybrečet na rameni a on mi vzkázal "skoč do zdi" navíc týden po našem prvním sexu), rozhodla jsem se, že to mužskému plémni dám sežrat. Na diskošce jsem zbalila postupně 2, 3 kluky, za kulturákem jsem je nažhavila, aniž by oprávněně něco očekávali (a oni přesto očekávali). Pak jsem mu řekla, že potřebuju na WC a že přijdu hned. Po chvíli jsem se opravdu vrátila. S pár kámoškama se mu vysmát. Zajímavé na tom bylo, že se to nerozneslo a skákali mi na to další a další, dokud mě to neomrzelo.
sally 3140
28.7.2020 23:30:49
Hele, já neříkám, že bych ho občas s chutí nevystřelila na Mars ~t~ (a asi i on mě), nebo že k tomu vystřelení někdy nedojde...

... na druhou stranu, nebylo nám -náct - a šli jsme do toho i s tím, že to nemusí vyjít...
Balbína 99798
28.7.2020 23:22:03
~:-DCoze? To je opravdove a ne z filmu?
Neuveritelne. ~R^
sally 3140
28.7.2020 23:17:40
seznámila jsem se na chatu s chlapem, a koupila si letenku na druhou stranu zeměkoule, abych ho navštívila, ještě než jsme se kdy viděli na živo (a bez toho, že bych mu o tom řekla)... po čtyřech měsících známosti (tři jsme z toho strávili každý na své straně zeměkoule) jsem si ho vzala... někteří to považovali za šílený úlet, ale v září máme dvacet let výročí svatby...
Martina Bergerová 70170
28.7.2020 22:27:01
můj otec byl notorický kurevník, potrpěl si na dobré oblečení a machrování, cca od 14 jsem si na tyhle typy dávala neskutečně pozor a pohrdala jimi (nevěděla jsem, jaký byl otec a jaké to bylo pako). V rámci svého životního stylu kosil dívky na ubytovně, zkoušel to na všechny a bral to patro po patře, pokoj po pokoji. Kupodivu často úspěšně. Jedna z těch, co podlehly, a spolubydlící jí záhy řekly, že její pokoj byl právě "na řadě", mu ukradla jeho fešácké, "na západě" koupené boty, vytřela mu je česnekovou pastou a načurala do nich... Mé mamince ani tato jeho pověst nezabránila v tom, aby do toho šla taky. Z jednoho jediného nechráněného pokusu jsem vznikla já.
Mmch, když jsem po letech našla na FB otcovu fotku, břinkla mi brada o zem, stejný typ jako moje první láska, modré oči a černé kudrnaté vlasy.
Winky 152855
28.7.2020 22:16:50
Prvnímu jsem věnovala cop ze svých vlasů, sbírku básní a když to pořád nepomohlo :) šla jsem si postěžovat jeho tatínkovi 🙃, to byl fakt trapas...
Martina Bergerová 70170
28.7.2020 22:16:46
po prvním rozchodu, který "odpůrce" :-)vykonal v den mých 18ých narozenin, jsem týden nespala, bydleli jsme blízko kostelních hodin, a jejich bimbání jsem nikdy naprosto nevnímala, po onom rozchodu jsem týden každou noc poslouchala 1,2,3 údery zvonu a potom odbíjení celé hodiny. Vyšedivěl mi pramínek vlasů. Všechny jeho dárky jsem naházela do Labe. Četla jsem si pořád dokola jeho dopisy. Vyplakala se na rameni jeho mamince, byla totiž hluboce mateřská, tak jsem si myslela, že u ní najdu útěchu ~f~(dost hrozný). Potom jsem si umanula, že ho získám zpátky, to mě kupodivu hodně postavilo na nohy. Když jsem nemohla spát, chodila jsem v noci x kilometrů po městě, to mě zpravidla spolehlivě unavilo.
Martina Bergerová 70170
28.7.2020 22:01:13
Co jste z opravdu hluboké zamilovanosti udělaly zvláštního, něco naprosto mimo vaše obvyklé vzorce chování, odvázaného? Vzpomínáte na první -náctileté lásky, kdy se vám rozchodem naprosto zhroutil svět? Co jste provedly jako odmítnuté nebo co vám provedli odmítnutí?
Renka + 3 26652
19.3.2020 0:27:56
Když už by to mělo být naposledy, tak na nějaký sexy mozek kašlu, tak tedy s Vojtěchem, ten je mladej, docela hezkej a třeba by mi ještě i zazpíval. ~;)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 13427  [Dalších 13327 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.