| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 571  [Dalších 551 >>]
Markéta a Luki 95993
9.3.2011 7:33:06
ahoj holky :-)
to mě těší, že čtete náš blog ~6~
u nás se teď nic moc neděje, sedíme doma a čekáme na pěkné počasí. Luki má teď jarní prázdniny, tak doufám, že to počasí konečně pochopí, že by mohlo přijít jaro a my se dostaneme konečně na nějakou pořádnou procházku.

Gratuluju opožděně k vysvědčením :-) ani se nenadějem a bude tady další :-)

tak zatím ~3~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
2.3.2011 15:41:42
My se máme fajn. Ráďa měl na vysvědčení samé jedničky. Ale on šel o rok později, takže je ve čtvrté třídě.

Byli jsme na horách, v Jeseníkách. Nebyl tam sníh, jenom umělý na sjezdovkách, ale aspoň něco. Užili jsme si to i tak. Mariánek stál v neděli poprvé na lyžích a ve středu už jezdil na vleku~R^. I Ráďa se hodně zlepšil. Dokonce si půjčil snowbord, ale moc mu to nešlo. Měl to jenom dvě hodiny a chtělo by to déle.

Jeli jsme mimo prázdniny, takže za týden si užijí dalšího volna.

Kluci jsou zatím zdraví, ale já a manža jsme nachlazení. Dnes mně není nic moc a večer jdeme na koncert Kabátů. Snad to přežiju, ale na zpívání to není ~a~

Jinak Markétin blog čtu pravidelně, takže tam jsem celkem v obraze ~;)
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
14.2.2011 9:07:23
Ahoj holky,
jak se všechny máte? Jedině o Markétě něco málo vím - z blogu ~6~

Kubís přišel v pondělí 31.1. domů ze školy s vysvědčením a horečkou.. Minulý týden měli prázdniny, tak si je krásně prodloužil ~t~ A to chtěla zůstat doma i Karol, tak jsem měla min. týden doma veselo ~o~~o~~o~
Dnes mi už odpočívají ušní bubínky.. Mám pocit, že i sousedi si oddychli ~t~~t~~t~

Market, Luki je šikovný.. samé jedničky ~g~ Kuba přinesl 3 dvojky - z matematiky, vlastivědy a přírodovědy.. Ale pro mě je to krásný vysvědčení.. Vím, že se snaží..

Už se moooc těším (asi jako veliká většina lidí), až skončí zima.. Jednou je deset pod nulou, pak zase deset nad nulou.. Všude jsou pořád nějaké nemoci.. a co tak slyším, tak ani ne jen nějaké virozy, ale zápaly plic a podobně ~:(
Naše rodina je taky od listopadu každou chvíli nemocná.. I já začala už mezi svátkama a po novém roce jsem si zašla k dr. a vybrala jsem dvoje antb. a ještě dlouho mi nebylo dobře.. Teď mám ještě podezření, že k mé alergii na rajčata přes vánoce přibyla ještě alergie na ořechy (snědla jsem celkem dost cukroví + ořechový dort), takže jsem fakt šťastná ~8~

Minulý týden bylo venku krásně, tak jsme hodně chodili ven - Domíkovi jsem vytáhla kolo-odrážedlo po Karol, tak už začal jezdit.. Na tomhle si snad nebude tak ničit boty, jako na motorce ~t~

Tak to by mohlo pro začátek stačit, ne? ~d~~3~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
31.12.2010 17:13:29
VŠECHNO NEJ DO NOVÉHO ROKU ~;((~s~~;((
Markéta a Luki 95993
27.12.2010 11:48:53
ahoj holky ~:-D,
k vánocům jsem jaksi nestihla ani popřát ~f~, tak doufám, že byly šťastné a veselé ~;)

a abych to tentokrát stihla ~t~, tak do nového roku 2011 Vám všem i Vašim blízkým přeju hodně štěstí, zdraví, lásky, klidu a pohody ~;((

M+L

~3~
21.12.2010 13:41:26
Ahoj holky, přeju vám všem i vašim dětem krásné vánoce, klídek a pohodičku, hodně dárků a pohádek a ať si to všechno užijete ~x~

2 90668
20.12.2010 14:34:42
Ahoj holky,jak se máte?Já už mám vše hotový,už jen aby byl štedrý den jak denně říká Hynda~t~.Moooc se těší,aby né,dostanou oba dost dárků~t~.Asi byli hodní~t~.Zábava se povedla,čertů se Terka moc bála,držela jsem jí v náručí a ani se nepodívala jinam než mě do krku~t~!!!Ale přežila to,Hynda se nebojí,ten tam lítal s klukama.Na silvestra jsme pozvaní ke známým,nevím zda půjdem.Tak pokud tu nebudu,tak Vám moooooc přeji všem Hezké Vánoce,hodně dárečků,pohody,žádné to kilo navíc jak mám furt já~t~,a v Novém roce spostu štěstíčka!!!~s~~s~~s~Mějte se moc hezky,páá Monča s rodinou~;)
Markéta a Luki 95993
24.11.2010 15:49:19
ahoj holky:-),
pecko, vypadá to,že do školy až s jarem ~2~, no uvidíme jak moje nervy ~f~
My budeme Mikuláše jako normálně slavit se synovcovýma narozkama, Luki tvrdí, že na čerta už nevěří, ale uvidíme ~t~, každopádně tam budou dva desetiletí a pak 3 děti - 6 měsíců, 1,5 roku, 2 roky. Tak jsem zvědavá, kdo bude statečnější ~z~

~3~
24.11.2010 8:38:28
Marki, to musí být těžké učit se doma a hlavně k tomu dokopat kluka~:-D Přeju pevné nervy ~R^ A myslíš, že budete doma celou zimu nebo se ještě odvážíte do školy?:-)

Moni ta mikulášská zní dobře. Já jsem právě nadávala, že u nás mikulášské besídky pořádají různé kluby maminek, ale vždycky dopoledne, takže já s Mariánkem nemůžu jít. Ale aspoň 5.12. bývá nějaká čertovská akce na náměstí, i když nic moc. Já bych radši klasickou besídku :-)
2 90668
21.11.2010 18:01:24
pardon,nějak sem se překlikla,takže píšu dál,večer jdem na tu zábavu,tak doufám že do toho nic nevleze.S Terkou bych na ten rej šla ale ona je dost bázlivá a nechci jí trápit,počkám až příští rok.Tak už mám dárky koupený tak si budu užívat předvánoční náladu,přeji jen a jen zdraví všem,mějte se Monika~;)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 571  [Dalších 551 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.