Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Markéta a Luki | 95993 |
![]() |
23.9.2010 19:17:16
Jo jo Pecko, ještě že existují. Pojišťovna totiž hradí pouze jeden druh, buď električák nebo mechaničák, obojí ani náhodou, logiku to nemá, protože s električákem se ve sněhu nikam nedostanem, ale s mechaničákem je zase Lukis odkázaný na ostatní. No nevadí, každopádne ze svého bych už na to opravdu neměla to platit. Až bude doma, vyfotím na blog, Luki si k němu vybral i kryty kol - samo že s Ferrari
![]() ![]() |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
![]() |
23.9.2010 14:12:00
Tak prašulky super
![]() |
Markéta a Luki | 95993 |
![]() |
22.9.2010 19:58:09
Nazdárek holky
![]() marůdků je mi líto, doufám, že už je líp ![]() Hlavně, aby ta chřipajzna nepřijde i na ostravsko ![]() Na školu v přírodě odjíždíme 4.10. už to máme zaplaceno, tak se modlím, aby se něco ne... jako normálně. ![]() ![]() A taky se musím pochlubit, právě mi přišel mail z jedné nadace, že dají Lukimu na mechaničák 16 000 ![]() ![]() ![]() ![]() Tak teď ještě ať vyjde i električák a budu spokojená. Venku je nádherně, tak by mohlo být tak až do jara, ale to už asi chci moc ![]() tak zatím ![]() |
![]() |
22.9.2010 15:55:17
Moni, zdravím váš lazaret
![]() ![]() Děcka budou mít v podkroví pokojíček? To bude určitě super ![]() ![]() |
![]() |
22.9.2010 15:52:18
Marki, takže nakonec to risknete a jedete na školu v přírodě? Předpokládám, že jedeš taky. Já myslím, že to snad klapne a Luki se nenachladí. Určitě je pro něho dobře, že může s ostatníma.
![]() ![]() |
2 | 90668 |
21.9.2010 11:24:16
Ahoj holky,u nás ted řádí 3 denní chřipky tak aby ju Hynda a malá nechytly,že?Hynek měl jen rýmu a bolelo ho v krku tak cucal tablety a chodil do školy,která se mu jako obvykle vůbec nelíbí.Terka to ted odnesla hůř,má teploty a zvrací hleny jelikož neumí smrkat.Jak říkám furt zlatý léto!!!!!Já se minulý týden osypala z jednoho krému na tělo tak jsem vypadala jak bílá paní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Markéta a Luki | 95993 |
![]() |
21.9.2010 8:28:30
Ahoj
![]() Koukám, že tady je opět mrtvo, tak to zkusím nějak rozproudit ![]() Jak se máte, co děláte, co dítka ? Luki je ve škole, na začátku října odjíždíme na školu v přírodě, tak držte palce ať neonemocní ![]() Jinak u mě žádné změny ![]() Tak se zatím mějte ![]() |
![]() |
22.8.2010 19:45:02
Ahoj holky, děkuju za přání ke svátku
![]() Včera jsme se vrátili z dovolené v Adršpachu. Je tam moc krásně. Nejenom skály ale vůbec všechno. My zvyklí na tu placku jižní Moravy jsme byli nadšení z kopců a skal a divokých lesů a roubených chaloupek, kterých je tam hodně a většina udržovaná a obydlená. Je fajn, že základní trasy mezi skalama nejsou delší než 10 km, takže to kluci v pohodě zvládali. Mariánka jsme teda chvílemi nesli. Pro děcka (a ne jenom pro ně) je zábava, že cesta vede po dřevěných chodnících nad potokem, po schodech a žebřících a úzkýma soutěskama, kam člověk sotva vleze. Pořád jsme fotili, ale to stejně jde těžko foťákem zachytit. Prostě krása. I ubytování bylo hezké a příjemné. Lebedíme si, jakou jsme letos vybrali krásnou dovolenou ![]() |
Markéta a Luki | 95993 |
![]() |
18.8.2010 8:44:32
Se připojuju
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 90668 |
17.8.2010 18:39:03
Peti,všechno nejlepší k svátku!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.