| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 571  [Dalších 531 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
4.11.2010 8:29:03
Dani, alergie na jablka? To jsem teda ještě neslyšela ~e~ A tak moc? To je teda na houby. Aby ses pořád bála, že malá sní co nemá a bude průšvih.~5~

S dárkama jste mně moc neporadily :-) Ráďu oblečení vůbec nezajímá, je mu úplně jedno co má na sobě a když ho donutím jít nakupovat, tak je otrávený a prchá ~:-D A kupovat praktické dárky nechci. Z toho by neměli vůbec radost. No snad ještě něco objevím.

Já jsem vám neposlala fotky kuchyně? Já jsem myslela že jo. Tak to musím napravit. Nevím jestli se vám takový styl líbí, ale já jsem z ní nadšená ~z~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
2.11.2010 13:45:51
Ahoj.. já ostuda už taky moc nepíšu.. ale aspoň čtu ~;)

Silvi, ahoj. Já se jmenuji Daniela a mám děti tři - desetiletého Jakuba, Karolínku 4,5 a Dominik bude mít v prosinci 2 roky. Jsme z Přerova..

Na Vánoce jsme už vybavení - vzhledem k neskutečnému množství hraček a všeho, letos dostanou spíš praktické věci - každý povlečení, jinak batůžky, hodinky, pyžama a tak. Ale aby jim to nebylo líto, tak každý dostane jednu větší (dražší) hračku - Kuba Geomag, Karolínka kuchyňku a Dominik Lego Duplo.

Peti, co kuchyň? Už je komplet? Těším se na fotky!!!

Jak to tak čtu, tak náš Kuba je asi blázen ~y~ I o prázdninách říkal, že se těší do školy.. Ráno vstává bez problémů, zatím nosí celkem dobré známky.. Tak snad mu to vydrží i do dalších let ~t~

Karolínka už začala ve školce i "spávat", takže už nemívám honičku.. Někdy jsem nestihla ani uvařit, abych pro ni mohla jít, pak zase šel Domík spát až kdovíkdy...
Bohužel o prázdninách jsem s ní byla na alergologii a měla hodně vysoké hodnoty u jablka.. Jakub nesmí jíst v syrovém stavu, ale Kája je nesmí vůbec.. Dostali jsme prášky, kdyby náhodou a instrukce, kdyby něco, volat záchranku.. Tak si hlídám ve školce jídla, aby náhodou nesnědla, co nemá ~n~

Domís je stále lump lumpovatý - u něj bych mohla napsat romány.. ~d~

Tak a já jdu něco udělat a jdeme ven.. ~3~
2 90668
2.11.2010 11:25:12
Jinak silvi my dům nestavíme,bydlíme s tchánovci ale máme každý svoje bydlení kromě právě koupelny a záchodu,proto stavíme do podkroví,Hynek ted pokoj má Terka spí s náma v ložnici,zatím,pak nahoře budou mít oba svoje pokoje.Jináč kdybych si mohla vybrat tak okamžitě utíkáme a bydlíme ve svém domečku sami,tak si tak.páá~;)
2 90668
2.11.2010 11:20:23
Ahojki,Peti u nás vždy zabere PC hra(samozřejmě vojenská či střílečka),jinak Hynek se začal pomalu vonět~t~,tak vím co koupit,a začíná se zajímat i co bude nosit na sobě.Taky uvažuji o legu,jinak Hynek si jěště rád hraje na vojáky takže dostane pravou zalitou pušku od dědy.Jěště 2 dárky a mám to,musím kupovat dřív jinak bychom pak finančně nestíhali.Pááá Monika
2.11.2010 8:04:00
Sláva, že by zase naše diskuze na chvíli ožila?~g~
Já se jmenuju Petra a máme Radka 10 let a Mariána, tomu budou za měsíc 4 roky. Bydlíme v Hodoníně.

Zatím jsou kluci celkem zdraví. Oni ani moc nemocní nebývají, tak bych to měla zaklepat, aby to vydrželo i tuto zimu ~R^

Holky, co plánujete dávat těm desetiletým klukům na vánoce? Hračky za pár korun už nechtějí, oblečení je nezajímá.....Mě napadají samé dárky kolem 500,-. Lego nebo kroket.....~d~
Silva-Honzík 111865
31.10.2010 12:30:08
Ahojki Moni,je mi líto, že Terka marodí,já jsem raději před bacily nakoupila Preventan Junior, taky podzim a zimu snášíme hůře, teď jsme měli laryngitidu, noci bezesné, však to jistě znáš. Co se týče počasí,vítr je, ale je taky teplo oproti minulému týdnu, aspoň se mi to zdá~;).Podzimní prázdniny pomalu končí a dětem začne škola~g~,asi je to všude stejné,řeči typu-napiš mi mami omluvenku, bolí mě břicho, v krku, atd. ~t~,k tomu ty pubertální řeči,no co pak bude v 15~o~, že?
Jak vidím asi stavíte dům~R^ a práce jde krásně od ruky~R^~R^~R^~R^.Jinak také uvažujeme s mužem o koupě domu, ale ty splátky,které bychom museli platit by byly šílené~7~,navíc je pracovně dost vytížen~5~,navíc máme jen Honzulu a chtěli bychom ještě holčičku~t~.
A uklidním tě, určitě jen Hynek nezlobí, s Honzou je to to samé a věta mého milého bratra mě vždy dostane:"A bude hůře, sestřičko!!!" Máš pravdu začínající puberta, ale ve velkém~t~
2 90668
31.10.2010 11:37:38
Ahojki holky,tak tě tu vítáme Silvo~;)~x~a dej nám o sobě a Honzíkovi něco vědět.Já jsem Monika máme 10 let. Hynka a 2 a půl letou Terezku,vidím že bydlíme tak trochu kousek od sebe já bydlím ve Vlasaticích směrem na Pohořelice,tak to není až tak daleko.Ted momentálně Terka opět marodí tentokrát má zánět prudůšek,ach jo v létě bez nemocí zato zima je na nic!!!~q~U nás ted dost fouká,takže počasí na nic.Hynek je trošku nychlazený ale chodí do školy,dnes poslední den podzimních prázdnin a zítra opět škola,to zas bude brblání~t~.Tak už máme v podkroví hotový odpady a vodu a elektriku,vývody na topení,ted se budou dávat karisítě,zalít betonem a pro letošek hotovo,musí to ztvrdnout,pak až z jara.Už se moc všichni těšíme až tam budeme bydlet(děti svoje pokoje,svojí koupelnu a záchod a ložnici)zbytek bude dole.Tak nevím zda jen ten náš Hynek zlobí,má věčně zaracha,že by nastávající puberta??~t~A co vy holky jak se máte??doufám že jste všichni zdraví~x~,písněte páá Monika~;)
Silva-Honzík 111865
31.10.2010 10:21:13
Ahojte holky, pokud by vám nevadilo přidala bych se do vaši party?~z~ Mám desetiletého raubíře Honzulu,jsme z Brna, jak užíváte krásného podzimu??~b~Mějte se jen krásně Silva
Markéta a Luki 95993
2.10.2010 14:30:24
Pecko, hlavně přes internet :-) no už máme naučené všechny z rodiny a známé, že když někam jdou nebo jedou tak hledají, jestli něco s Ferrari není :-)
Každopádně kryty na kola měli v Meyře přímo v katalogu výrobků, jediný problém byl v tom, že vozík stál 16 000 a kryty k tomu stojí necelých 6000 ~Rv
29.9.2010 16:32:08
Kde pořád berete ty věci s Ferari?~:-D Já jsem teda ještě na ničem Ferari neviděla a Luki to má všude ~:-D
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 571  [Dalších 531 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.