Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
honey | 6468 |
18.6.2007 9:56:38
Holky,
děkuji vám! Nejhorší je, že toho moc nevím. Ona mi vždy napíše jen nějaký útržek informací, které mne rozhodí ještě víc. Těžko jí však mohu odsuzovat, protože ani netuším, čím vším si prochází sama. Mně se o tom i zdá ... teď posledně se mi zdálo, že umřela .... já vím, že je to hnusné, ale pomáhá mi to vyrovnat se s tím ... dokonce manžel přišel s tím, že kdyby nedejbože! přišlo k tomu nejhoršímu, že bychom si tu mladší vzali k sobě. Ta starší je dost vázaná na otce, ta by s ním zůstala, a ještě je tam moje máma, které bude 60, tak by to docela zvládala. Takhle, když jsme si to v duchu prožili, tak jsem "klidnější", protože máme aspoň nějakou představu, kdyby něco ... Teď o víkendu se mám sejít s mámou, jdeme na oslavu tetiných narozenin, tak se snad dozvím něco víc. |
Markys | 12183 |
18.6.2007 9:12:44
to je mi opravdu moc líto. Moc Vám držím palce, aby to sestře dopadlo dobře a myslím na Vás.
|
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
17.6.2007 23:03:20
Ahoj,
tak to bohužel není moc dobrá zpráva, Honey. Jsou chvilky, kdy opravdu lituju, že nejsem křesťan, určitě nevěřím na zázraky, ale aspoň bych mohla zodpovědně říct-budu se za ni modlit. Takto na vás můžu jenom myslet a držet vám pěsti, ať to dobře dopadne. Kéž bych vám oběma mohla poslat nějakou dobrou energii! |
honey | 6468 |
15.6.2007 17:02:23
Právě se nad námi prohnala tak strašlivě silná bouře, že nám přes okna nateklo do bytu :( mám z toho mokré i zdi :( Snad to vyschne bez fleků.
Alespoň jsme si s Adélkou stihly užít krásné odpoledne v bazénu na Petynce. Vzala jsem jí kruh a ona zkoušela plavat už ve velkém bazénu. Byla z toho tak nadšená, že jsem ji odtamtaď nemohla vyhnat. Jinak práci ještě nemám .... ale teď momentálně nejsem ve hledání moc aktivní, nejvíc by se mi hodilo začít až v září, aspoň bychom měli hlídání pro Adélku. A kromě toho mojí sestře našli aneuryzma na mozku, bere nějaké prášky na zklidnění nervového systému, a po kontrole u neuroložky se rozhodne, jak to bude dál. Já jsem si zjišťovala informace na netu, a není to moc povzbudivé ..... takže to mi chuť do hledání zrovna nepřidává. Má 2 děti, 7letou a 14letou, a na podzim se rozvedla. Ach jo. |
12.6.2007 13:55:48
Martinko, potěší! Viki taky začala chodit až po druhém roce, ale pak to šlo rychle. Jenom mě malinko prudí chlapeček od kamarádky, je o tři týdny mladší a už trošku zvládá. Kdyby to byla holčička, tak neřeknu ...:-)))
Markys, taky jsem měla ten problém, co škvrňátku oblíkat, byla jsem zvyklá na zimu. A stejně už si to nepamatuju. Vím, že z porodnice jela ve svetříku a dupačkách, a byla dosti utavená. Tak snad bodynko a dupačky a přikrývat a odekrývat ... Však ty si poradíš, že. Takže ještě jednou hodně zdravíčka. V sobotu jsme pořádali dětský den pro děti (mám tu kousek známou se stejně starým klukem (tedy od Viki) a s tou vždycky něco vymýšlíme. Teď už podruhé hledaly poklad dobrého ducha - celý minulý týden jsem vyráběla ohořelé dopisy, vystřihovala duchy atd. Taky měly každý nějakou masku, Viki byla Bílá paní. Všichni ohromě nadšení a pořád ještě věří, že tam ten poklad fakt schoval duch ... |
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
11.6.2007 9:07:47
Jo a Daggy, jestli Te to utesi, tak Kačka nočník i záchod ignoruje a čůrá i kaká jen do plenky :-(
|
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
11.6.2007 9:04:50
Markys a Mariet, moc moc blahopreju k miminkum, at Vam hezky ve zdravi rostou a delaji radost. Mimochodem ja jsem taky blizenec.
|
Markys | 12183 |
9.6.2007 15:39:17
Ahoj holky,
děkuju moc za gratulace! Připadá mi neskutečné, že jsem před týdnem v tuto dobu zvažovala, kdy pojedu... Jsem ráda, že už to mám za sebou, ale byl to ve srovnání s prvním porodem úplně jiný zážitek, krásný.., byla jsem bez tlumících léků a všechno se mi pořád promítá před očima. Konečně malá se narodila dvě hodiny po příjezdu do nemocnice, kdy ještě váhali, zdali tam nejsem moc brzo:-). Takže fakt rychlovka a to se to pořádně rozjelo až po klystýru a za třičtvrtě hodiny byla malá na světě.... Dneska je fakt děsný horko, na zítřek slibují přeháňky, jsem zvědavá. Vůbec nevím, co malý teď oblíkat, jak jsme měly ty naše "prcky" na zimu, tak to bylo docela jasný. Prostě pořádně, tehdy byly taky docela mrazy, pamatujete? Daggy, Betty ty plenky určitě zvládne:-), je fajn, že máte před sebou léto, držím palce:-)! A holky, hezké narozeniny!!! Honey, jak to u Tebe vypadá s prací? Krásný víkend! |
7.6.2007 15:04:29
Ahoj maminky,
gratulace Markys i Mariettě, vítám na světě nové Blížence Adélku a Péťu, zas je nás víc!!! (já i Betty jsme taky) U nás nic nového, Betty oslavila dva roky, z plenek se jí nechce, v klidu se vyčůrá do nohavice. Začíná mluvit, tak je sranda. Dnes jsme se byly ostříhat, byla hrozně hodná tak dostala slíbené lentilky a byla spokojená. Musím splašit nějaké fotky a pak vám řeknu. Zdraví D. |
honey | 6468 |
7.6.2007 8:48:30
Marietto,
tak posílám VELKOU GRATULACI k narození Péti, oběma vám přeju hodně zdraví a brzký návrat do rozvětvené rodiny :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.