| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 4200  [Dalších 4090 >>]
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
7.6.2007 7:12:18
tak "miminko" si nakonec vybralo dnešek. jmenuje se Péťa, narodil se dnes ve 2.45. váží 3190g a měří 50cm. bylo to celkem rychle a jsme oba v pohodě.
honey 6468
5.6.2007 16:16:39
Marietto,

tak miminko neposlechlo? :) No ale stejně se Ti to blíží :)

Díky za info o Markys.

Markys, posílám velkou GRATULACI k narození Adélky!!!!
5.6.2007 13:46:09
tak já zatím opravdu nerodím ;-) sice jsem už 4 dny "po termínu", ale vzhledem k tomu, že obě děti jsou narozené ve 42. týdnu, tak to doktoři zatím nehoní ;-)

Nicméně vám můžu oznámit, že Markys už porodila ;-) 2.6. se jí ve 20:44 narodila Adélka, vážila 3530 g a měřila 52 cm.
honey 6468
2.6.2007 11:13:29
Marietto, tak si přes víkend odpočiň a miminku domluv :)

Tobě i Markys hodně síly do posledních dnů!
1.6.2007 11:59:53
koukám, že je tu v poslední době překně mrtvo, tak se ozývám a hlásím, že dneska... NErodím ;-)))))) sice mám dnešek v průkazce napsaný jako termín porodu, ale nic se neděje.

Nicméně ráno bylo fakt veselý, byla jsem objednaná do poradny na 8:20, ale už v půl šestý jsem byla vzhůru, protože mě vzbudily kontrakce :-DDDDDDDDDD, tak jsem si říkala, že by se dítko rozhodlo narodit v termínu???? no to ráno bylo fakt drsný, kontrakce po 5-7 minutách, manža odcházel do práce až před 8, prý co kdyby, nicméně paní doktorka mě vyvedla z omylu, byli to fakt jen posli, na porod to nevypadá, placenta ještě není dozrálá, nicméně miminko se v noci natlačilo hoooodně nízko do pánve a to mě dráždí, takže zase nic :-DDDDD akorát chodím fakt jak kachna, protože nemůžu dát nohy k sobě a nemůžu ani dlouho sedět... tož tak...

další kontrolu mám v úterý, takže mám víkend na to, abych miminku vysvětlila, že se má držet partu se sourozenci a narodit se 4. jak chci já ;-)))))
honey 6468
31.5.2007 22:31:56
Markys, tak tfuj, tfuj, tfuj, a bude to červňátko :)

Jinak mám výsledky kontrolních odběrů po autovakcíně, a jsou dobré!!!! Zabralo to!
Markys 12183
31.5.2007 15:20:20
Ahoj Honey,

ráda Tě vidím, poslední dobou je tu nějak mrtvo. No, první termín jsem měla v neděli, druhý bude tuhle neděli a já si furt tajně myslím na ten zítřejší úplněk:-). Ale nevím, poslíčci téměř žádní... Uvidíme.

S tou prací to je teda síla, myslím teď tu "variabilní" pracovní dobu. To si vůbec neumím představit, já měla, co dělat vyletět z práce ve tři nejpozději v půl čtvrté, abych tak stihla školku... A když jsem byla v práci dýl, když byly porady nebo zkoušky, a vyzvedával ji někdo z babiček nebo manžel, tak jsem už byla večer úplně nepoužitelná. Já vím asi je to i o zvyku, ale já pak měla výčitky, že mi chybí energie na ty všechny Klárčiny otázky a její neustálou:-) potřebu komunikace... Ona je totiž děsně upovídaná:-), asi po mně.........

No, tak to Ti přeju, aby se ta práce povedla za co nejlepších podmínek a je fajn, že si teď trochu odpočíváš:-)...
honey 6468
31.5.2007 10:41:06
Ahoj Markys,

nemáš už nějak termín? Jak se cítíš?

Jedno místo padlo, to se u pohovoru tvářili, jako že beze mne nemůžou být, ale hned na druhý den mi volali, že si to místo obsadili interně. To si člověk pak připadá jako debil .... To druhé vypadalo nadejněji až do doby, než jsme projednali pracovní dobu. Mají hodinovou přestávku na oběd, a dělalo by se jeden týden 8-17, druhý 9-18, třetí 10-19, a celé by se to střídalo. Tak to ne, to bych Adélku vůbec neviděla; ale naskytla se tam jiná možnost, která vypadala docela dobře, jen oni měli představu 4 hodin, já 6, tak to ještě musí probrat s nadřízeným. Uvidíme.

A docela si volna teď užívám, stihnu přes den nakoupit, a nejsem tak orvaná; no ještě abych byla :)

Holky ostatní, kde jste? Ozvěte se.

Přeju všem hezký víkend, a zítra příjemnou oslavu Dne dětí.
Markys 12183
23.5.2007 18:50:00
Ahoj holky,
hezké odpoledne!

Beruško, tak to Ti na to kojení moooc držím palce, my jsme s Klárkou taky na začátku zápasily, pořád usínala a když jsem jí chtěla položit do postýlky, začala brečet. Takže kojení trvalo tak hodinu až hodinu a půl. Po měsíci spíš zhubla, ale byla jinak celkem spokojená, noci spala, pak se to tím neustálým buzením a kojením dalo do pořádku, ale bylo to náročný a tehdy jsem si říkala, co bych dělala, kdyby tu bylo další dítko a já jen sedím a kojím... Pořád jsme chodily na převážení.... Nakonec příkrmy přijala až skoro v 9. měsíci a kojila jsem 2 a 3/4 roku...
Fajn, že si to jinak užíváš!

Honey, v Dinoparku byla Klárka se školkou loni a byla nadšená! Konečně holt dinosauři jsou stále oblíbení... S prací si na Tebe často vzpomenu, ať se Ti zadaří, no zatím aspoň můžeš vychutnávat určitého klídku, i když je mi jasný, že i to čekání na různá vyjádření je asi taky náročný. Držím palce..

Tak zatím se mějte hezky!!!
honey 6468
19.5.2007 10:05:59
Ahoj vespolek.

Markys, myslela jsem na Tebe, jestli se už děťátku nechce na svět :)

U nás ve školce taky samé aktivity, pojedou do Dinoparku v Plzni, tam jsme plánovali jet, no ale tím to padá. Taky mají nějaký parník, ale myslím, jen pro tu nejstarší třídu. A 1.6. Dětský den na Petynce, už jsem jí pořídila nové plavečky.

Ve čtvrtek bych se měla dozvědět výsledky po dobrání autovakcíny, jsem na to moc zvědavá. Práce zatím ne, tento týden jsem byla na 2 pohovorech, příští týden by mi měli dát vědět.

Beruško, to je fajn, že se Lojzík zapojuje do péče o Lenku. Držím palce na kojení.

Hezký víkend všem.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 4200  [Dalších 4090 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.