Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
7.7.2006 12:16:47
Ahoj holky. Daggy, životabudič bohužel neznám žádný :-(((.
Mám dneska dost akční práci - je tady se mnou Kačenka - manžel je s Madlenkou na vodě (koukám, Daggy, že každoročně jezdí v obdobném termínu), letos ale jen na krátké vodě - jedou dnes a zítra Orlici. No a protože jsou obě babičky na dovolené, tak holt Kačka musela se mnou. naštěstí mám kancelář, takže ji tady aspoň můžu zavřít - jinak všude zdrhá... Zítra za nimi jedeme vlakem (Kačka ještě nikdy vlakem nejela, tak jsem zvědavá) a budeme až do pondělka chodit v Adršpachu. Honey, co ten bacil??? |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
7.7.2006 12:06:31
Ještě jsem zapoměla - holky neznáte nějaký čajík či drik či kdovíco na únavu? Poslední dobou (snad měsíc) ráno vstávám úplně zbitá, bolí mě nohy, záda atd. Záda chápu, tahání 10-ti kilového dítka je někde znát, ale cítím se celkově jak mátoha, že by ty "křížky" za krkem? Tak poraďte nějaký zázračný rehabilitační nápoj!!!
|
7.7.2006 12:02:47
Ahoj,
teda trochu vám závidím ty výlety apod., s Betynkou to na vyskakování moc není. Nechce chodit a lezení v přírodě nic moc. Tak trčíme doma, teď je aspoň Viki s tatínkem na tři dny s partou na řece - bohužel jenom tady na Moravě, což znamená horko, olej a mračna komárů. Včera odjeli a dnes mi Jirka psal, že má Viki na obličeji 23 štípanců. Byla prý všude namazaná repelentem právě kromě toho obličeje. Hlavně že byl namazaný tatínek ... Štěpánko ségra normálně chodí(la) po památkách Perské říše atd. Pravda, musí tam chodit v šátku, s dlouhými rukávy a nohavicemi ale jinak prý normálka. Lidi v pohodě a měli je tam rádi zejména když Češi porazili ve fotbale Ameriku. Honey, co je to autovakcína? Zdraví D. |
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
2.7.2006 20:28:46
ahoj holky,
Daggy, co ta tvoje seegra dělá v Iránu? To je teda opravdu dobrodružství, co. Honey, tak to je dobře, že to proběhlo v pohodě. Stafylokoka třeba v létě umoří vedra a na podzim ho dr. už nenajde... Michal taky miluje kolo, takže tvého manžela chápu, ale myslím si, že ho uargumentujete! Moře je moře! Navíc - i tam je půjčují, ne? My jedeme ve středu k sousedům na chatu, už se moc těšíme. Je to u Dobříše, tak si tam jeden den chceme udělat výlet do města do zámku. Jsme te´d takoví výletoví - minulý týden jsme byli za Mělníkem na takových sochách vytesaných do skal v lese, před tím na mašinách u Rakovníka, ale to jsem možná psala. Okolo Prahy je spousta krásných míst, tak je chceme poznat. Letos mě ani neláká koupání v bazénu, ještě jsem nebyla ani jednou a o víkendu spíš chci vypadnout z Prahy. Naštěstí si koupání užije Š. s babi a dědou ve všední dny. Pak chceme jet na pár dní pod stan na Orlík a ještě musíme něco vymyslet na srpen. Štěpán teď po dlouhé době celkem zlobí, je drzej, často se vzteká. Dlouho jsem byla trpělivá, ale už mu hubuju, že tohle mu tolerovat nebudeme. Vždyť mu bude na podzim pět let. To je síla, jak to letí, co? V úterý to bude rok, co jsem byla na Homolce s tím nosem!!! Přitom je to jako včera, ach joooooo. Tak přeji krásný týden a ať vám to léto pomalu utíká Š. |
honey | 6468 |
2.7.2006 9:37:28
Omlouvám se za dvojitý příspěvek .... nejdřív to tam nechtělo, tak teď je to dvakrát :/)
|
honey | 6468 |
2.7.2006 9:36:36
Ahoj holky,
tak už to mám zdárně za sebou :)) Jak jsem se toho bála, tak to bylo nakonec úplně pohodový, všechno jsem stíhala a všechno fungovalo tak, jak má. Kolegyně přijde už od příštího týdne, tak si docela oddechnu. Bohužel toho stafylokoka tam mám stále :( antibiotika s ním ani nehla :( já se ale cítím dobře, takže jsme se s MUDr. domluvily, že po létě se stavím na kontrolní odběry, a pak mi asi udělají autovakcínu. Dovolená je furt na hraně, manželovi se moc nechce, on by nejradši furt jezdil na kole, ale už jsem naočkovala i Adélku, tak to by bylo, abychom ho dvě ženský nezvládly :)) Všem přeju krásné léto! |
honey | 6468 |
2.7.2006 9:36:36
Ahoj holky,
tak už to mám zdárně za sebou :)) Jak jsem se toho bála, tak to bylo nakonec úplně pohodový, všechno jsem stíhala a všechno fungovalo tak, jak má. Kolegyně přijde už od příštího týdne, tak si docela oddechnu. Bohužel toho stafylokoka tam mám stále :( antibiotika s ním ani nehla :( já se ale cítím dobře, takže jsme se s MUDr. domluvily, že po létě se stavím na kontrolní odběry, a pak mi asi udělají autovakcínu. Dovolená je furt na hraně, manželovi se moc nechce, on by nejradši furt jezdil na kole, ale už jsem naočkovala i Adélku, tak to by bylo, abychom ho dvě ženský nezvládly :)) Všem přeju krásné léto! |
honey | 6468 |
2.7.2006 9:32:28
Ahoj holky,
honey | 6468 |
26.6.2006 21:06:12
Ahoj, Daggy, díky za podporu
v sobotu jsem měla dost velkou depku .... ale už je to pryč. Výsledky odběrů ještě nejsou, prý zítra, tak jsem zvědavá. I v práci to dneska šlo, tak budu doufat, že to vydrží :) Včera bylo tak krásně, že jsem s Adélkou vyrazila na Petynku, a stačilo asi 15 minut a mám spálený záda :( Já jsem na to moc opatrná, obličej si natírám 60tkou, tělo 40tkou, akorát na ta záda si nedošáhnu :( A ještě dnes to bolí :( A to mi před třemi roky odstraňovali znamínko :( Snad z toho nic nebude! Ale už asi stárnu, nebo co, mně začala na tom sluníčku bolet hlava, tak jsem si dnes pořídila plátěný klobouček. Vypadám v něm jak paní radová :), ale co, zdraví je přednější. Tak jeden den mám za sebou :) Ahoj. |
25.6.2006 12:24:34
Ahoj,
Honey, držím palce, aby ta mrcha (kok) už byl pryč. Vím, že je to těžké, ale nedělej si takovou hlavu, prostě vem Adélku do práce, bude mít zážitek. Ze školky je snad "vyhraná", tak to tam hold chvíli vydrží. Fakt je, že Viki chce se mnou do práce neustále, ale já jsem tam s ní malinko nervózní, no vydržet se to dá. Tak do toho. Největší průda je určitě ten systém, když chceš pracovat a musíš čekat, a spěcháš domů atd. - děs. Tak pevné nervy pro obě. D. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.