Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
honey | 6468 |
24.6.2006 17:37:30
Ahoj holky,
tak odběry mám za sebou, výsledky budou až v pondělí, ale bohužel mám hodně zvýšenou sedimentaci, což poukazuje na dlouhodobý zánět v těle :( Že já trubka to tak dlouho odkládala :(( Teď bude záležet na tom, jestli tam ten stafylokok zůstal i po ATB, a pak se rozhodne další postup. Úplně nejhorší situace ale je, že ta moje kolegyně nenastoupí ani příští týden, a já se asi zblázním. Blbne nám systém, ve kterém pracujeme, a všechno, co normálně trvá 5 vteřin, se protahuje až na 20 minut. Víte jaké jsem měla nervy??!! Chci to tam rychle namlátit do systému, ale ta svině se blokne, a já s tím nic neudělám ..... teď to ještě šlo, ale příští týden Robert přednáší, takže nebude moct Adélku vyzvedávat, a já teď kvůli tomu systému sedím v práci minimálně do 5! Což se neslučuje se školkou .... už jsem vymyslela variantu, že když budu vidět, že to prostě nestíhám, tak holt budu muset pro Adélku do školky, a pak si jí vzít do práce .... což bude strašná pruda, protože ona se tam bude nudit, a já zešílím :( Příštího týdne se dost bojím :( Už aby to bylo za námi! Jsem z toho tak vyřízená, že jsem prospala celé dopoledne .... v takovém krásném počasí. Jinak jsme všichni zdraví a máme se dobře :))))) (Abych si jen nestěžovala :)) Přidám ještě perličku od Adélky - včera jsem jí slyšela, jak vyčítala manželovi: "Ty vůbec neumíš zaobcházet s dětma" :))) Všem přeju krásný zbytek víkendu. |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
21.6.2006 23:02:40
Čau,
my naštěstí taky odborné anatomické pojmy neprobíráme, ale jak se miminko dostane do bříška a jak ven u nás nutně proběhlo. Taky okecávám jak se dá - maminka má v bříšku vajíčko a to začne růst až z něj vyroste miminko (úlohu tatínka jsem zatím taktně zamlčela). No a z bříška ho vyndají v porodnici doktoři (další diskusi zatím nepřipouštím). Zrovna dnes prý šla Viktorka s dědou do garáže pro auto a říkala "dědo babička má ale velké prsa, že" a poblíž právě dlaždiči dělali chodník. No a co, ti jsou sprostí tak jako tak. Čau D. |
honey | 6468 |
19.6.2006 19:00:16
Ahoj holky,
"pochva" je dokonalá :)) My jsme zatím u pipiny :), už začínají dotazy, jak se miminko dostane do bříška, ale zatím to stíhám obkecat :) Zajímavé je, že děti tyto perly ze sebe vypouští zásadně v plné tramvaji, nebo ve frontě u kasy :)) Štěpánko, Adélka s manželem byli taky v pátek na Petynce .... Chtěli jsme i v sobotu, ale dopoledne jsem byla na pedikúře, Adélku jsem měla sebou, a cestou domů jsme zmokly, tak jsme pak nakonec všichni skončili v shopping parku na Zličíně. Už jsem na ten výlet do aquaparku pořídila Adélce nové plavky, čepici, nafukovací polštářky .... teď aby se mi ještě vrátila zdravá domů. A děkuju za kontakt. Včera jsme byli na Ladronce, Adélka s Robertem koloběžkovali, já pokukovala po inlajnech, ale nenašla jsem odvahu. Ve středu jdu na kontrolní odběry, jsem zvědavá, jestli ten stafylokok přežil ta antibiotika. Doufám, že ne! Všem přeju krásný týden! |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
18.6.2006 23:40:13
Ahoj holky,
tak vás taky zdravím, u nás je teda vedro a včera ani ta bouřka neproběhla. Viktorka je "na prázdninách" u našich, moje segra, co u nich bydlí, je na další dobrodružné cestě v Iránu, tak toho Viki hned využila. Ani jsem nevěřila, kolik času mi zabírá odpovídat Viktorce, když tu není, tak se po dlouhé době podívám i na zprávy. Mám pravda "na krku" Betynku, takže neležím, ale i tak je to úleva, hlavně večer. Dnes si tu ale byla Viki s dědou pro helmu na kolo a když odcházeli, tak se Betka rozplakala. Myslím, že zatím se taky milujou, no za chvíli se budou prát o hračky, popř.o oblečení. Betynka je děsný kutílek, pořád něco dělá, skládá někam kostky, strká je do kelímků, když Jirka nechá otevřenou skříňku s prádlem (což je často), tak vytáhne třeba moje kalhotky (pochopitelně vždycky ty největší bombarďáky ještě z těhotenství) a oblíká si je na hlavu, když někde narazí na ponožky, tak si je hned přikládá k nožičkám, no toto Viki vůbec nedělala, spíš čekala, co my dospělí vymyslíme. Taky se snaží opakovat slova, je hrozně šikovná. Na druhé straně se odmítá postavit, tak mě doktoři nutí, abych s ní chodila na rehabilitační cvičení, teď zrovna máme sérii, která nám vůbec nejde. No do školy snad dojde. Dobrou noc přeje D. |
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
18.6.2006 11:34:42
ahoj, zdravím Martinu!!! Téda, s pochvou jsem se pobavila!!! To my tak daleko nejsme, Štěpán mně v Bratislavě na WC nahlas POUZE řekl, že ženský se mají, že při čurání sedí a vlastně si tak odpočinou. Zatímco oni chlapi musí stát... Taky se tam lidi pobavili, ale oproti vašim odborným názvům je to čajíček...
No a to, že jela Madlenka na školku v přírodě...to nebudu vůbec komentovat. To Štěpán má teď problém spát i u babičky, je na nás opravdu hodně fixovanej, takže ten by nejel NIKAM bez nás. To má po mně, já taky nerada někam jezdila. Uvidíme, třeba se to zlomí. /Přitom od března dělám, takže je ve víc ve školce, odpoledne na střídačku s oběma babičkama, má to daleko pestřejší...hm, možná právě proto chce být pak s námi/ Tvé seegře přeju hodně štěstí, vzpomínám si, jak byla nešťastná z rozchodu. Honey, dermatoložka je MUDr. Šimková, tel 602 954 963 nebo 261 006 256. Je v 1. patře. Já tam jedu zase ve středu. Už se mi to úplně zahojilo, udělala mi to dobře. Pak napiš, co ten aquapark! Já bych asi taky trochu šílela strachy, ale oni to musejí mít pod kontrolou a děti si to užijou. Štěpán to naštěstí překonal, chodí do školky. V pátek byli s babičkou taky na Petynce... Včera jsme byli v Lužné u Rakovníka, je tam venkovní výstava starých lokomotiv. Jeli jsme vlakem, bylo to moc prima odpoledne. Pak jsme šli ještě večer do Národního muzea, byla Muzejní noc. Tak jsme tam strávili asi hodinu, bylo tam strašně moc lidí, ale bylo to fajn. Dnes se bude Š. učit na větším kole, u toho jeho se mu ulomila šlapka, tak zkusíme rovnou přesedlat na jiné. Hezkou neděli, Š. |
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
17.6.2006 10:04:21
Ahoj holky, MOC Vás zdravím, taky po letech. Máme se moc hezky, jen v práci toho mám nějak moc, takže nestíhám přispívat a ani moc číst. Madlenka byla 10 dní na školce v přírodě a vrátila se naprosto nadšená - paní učitelky jim tam dělaly nádherný program - když jsem viděla jen výběr z toho, co tam dělaly, tak jsem jen zírala... Kačka je už taky velká, je jí 13,5 měsíce, už je to samostatná jednotka :-). Naštěstí se holky mají rády, tak mi to dělá radost. No a smanželem funguje všechno bezvadně - je teď vlastně s holkami víc než já a zvládá to v pohodě.
V práci je to hoooodně náročné (mám úvazek 6 hodin denně, reálně pracuju tak 7-8 hodin denně), ale jsem tam hrozně moc spokojená. Mám prima kolegy i šéfy, práce je hrozně zajímavá. Na dovolenou pojedeme v létě po ČR, týden budeme v jednom penzionku v Jižních Čechách, pak chvilku na chatě a pak se mi vdává ségra, takže budeme na svatbě - už se nemůžu dočkat!!! Možná si ještě pamatujete, jak jsem byla smutná z toho, že si ségra nikoho nemůže najít a ejhle :-))) No a pak se chystáme ještě v říjnu do Egypta prodloužit si léto. Madlenka měla docela hodně zlobivé období, byla jsem z ní hrozně smutná, ale co se vrátila ze školky v přírodě, tak je úplně v pohodě. Teď ji nejvíc zajímá lidské tělo a pořád si prohlíží a čte knížky o kostech a tak... fakt nevím, jak na to přišla. Nejhorší ale je, že prostě přečte, co potřebuje, takže onehdy jsme byly splu na WC v jednom nákupním centru a ona do toho ticha před tou spoustou lidí se mě zeptala: "Maminko, víš, že já mám pochvu?" a vysvětlila mi, že si to přečetla v jedné knížce ve školce... (mají tam taky knihu o lidském těle)... Děsně se vyžívá v odborných termínech jako sliznice, buňka, tkáň a tak... Tak se mějte pěkně, Madla už mě volá, abychom šly spolu stavět lego. |
honey | 6468 |
17.6.2006 9:18:49
Ahoj Radko :) tak to zní jako sen ...... tady je to každému jedno :( Aspoň že s tou kolegyní se domluvím a vycházíme si vstříc. Ona má už dospělou dceru s vnoučaty, takže ví, co to je.
My jsme se zatím ještě nerozhodli, ale malinko víc se přikláním k té Itálii. Adélce jsme zatím nic neříkali, bude to pro ní překvapení, teď jen doufám, že to všechno vyjde. (P.S. Můžeš říct Aleně, ať je šťastná, že je pryč.) Pro ostatní na vysvětlení - jedna moje bývalá kolegyně je Radčina kamarádka. Štěpánko, díky. Budějovickou mám kousek od práce; dala bys mi ještě na ní jméno, prosím? Tak či tak tam teď až do podzimu asi stejně nedojdu, ale je dobrý to vědět. Co Štěpán, přemohl to? Naše školka jede ve středu na celodenní výlet do aquaparku, tak jsem z toho dost vyklepaná, zvlášť poté, co se ztratil ten pětiletý chlapeček na Moravě :( Tady se nám v noci prohnala silná bouřka, domácí má pobité květiny na zahradě :(, a teď je pod mrakem, ale docela teplo. V 11 mám pedikúru a pak jsem plánovala s Adélkou Petynku, ale teď to docela přehodnocuju. Stejně tam s ní byl včera Robert, tak si užila :), a dneska zvolím asi nějaké hřiště. Všem přeju krásný víkend. |
Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
16.6.2006 11:35:04
Tak se zase hlásím.
Honey, když tě slyším, tak blahořečím práci tady u nás, kde je to fakt v pohodě, snaží se mi vyjít vstříct, a dokonce se mě jako první ptali, jak budu chtít dovolenou, aby se ostatní podle toho zařídili a všichni jsme se vystřídali! Sen!!! Na druhou stranu musím ale přiznat, že kolegyně je už starší, děti má dospělé a šéf jede na chalupu, tak je mu prý jedno kdy (manželka tam je celé léto s malou). Na dovolenou se letos (po třikrát Chorvatsku) chystáme do Řecka na Kefalonii, tak se už těšíme, Aninka se chystá na mušličky (ty v Chorvatsku nebyly) - tak snad tam nějaké budou. No však se nám to už blíží. Konečně se taky trochu užijeme jako rodina, měli jsme teď velmi náročný květen, kdy byl manžel jenom 5 dní doma, červen má prý být klidnější, tak jede každý týden jen na 2-3 dny... Ale nedá se nic dělat, k jeho práci to prostě patří. Na kole zkoušíme s Aninkou taky, ale jsem z toho vždycky úplně zdrchaná, na dlouho to není a Ani teda zatím nic moc. Sama se prostě neudrží. Ale netlačím to, říkám si, že to prostě jednou přijde. Snad. :o) |
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
13.6.2006 9:14:58
ahoj, Honey, taky to máš v práci náročný...
Ta doktorka je na Budějovický, přímo u metra je poliklinika. Už se mi to téměř zahojilo, tak jsem ráda. Štěpán měl v SO dost rýmu, ale i tak jsme chodili ven, včera byl ve školce. Ale dnes v noci měl průjem, plný nos a začal kašlat. Tak jsem ho na dnešek omluvila a uvidíme zítra. Ve čtvrtek mají ve školce rozlučku, grilování a divadýlko, tak snad tam půjdeme, když už besídky promarodil. Tak hezký den, Š. |
honey | 6468 |
12.6.2006 17:10:54
Ahoj Štěpánko,
díky za info. Teda vytrpěla sis svoje :) A můžu se ještě zeptat, kde to je? Na dovolenou bych konečně chtěla k moři, buď Chorvatsko, nebo Itálie. Nejdřív jsem čekala, jestli tu dovolenou dostanu, teď zas budeme čekat, jestli manželovi zaplatí všichni, co zaplatit mají, no a pak už jen najít hezké místo :) Tento rok si ji opravdu zasloužím, od zítřka zase dva týdny zastupuju kolegyni, pak budu mít týden volno (=nebudu ji zastupovat, budu si dělat jen svou práci), a pak zase zastupuju první dva červencové týdny. Konečně je krásné sluníčko a teplíčko :))) Hezký nový týden! P.S. Co Štěpán? Drží se? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.