| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1308  [Dalších 1198 >>]
Dita+4 18741
5.9.2006 13:55:22
Jé, Leni, to je mi líto, snad to Mišku brzy přejde a zaběhne vše do starých kolejí. Včera šel Martínek po o a dnes už spinká, nesmlouval, byl v pohodě, tak doufám, že to vydrží. Nová p. učitelka se zdá být o.k., příjemná. Naopak včera, když jsem pro něj přišla po obědě, byl naštvaný, že jdu brzy:-))). Zítra půjde zase po obědě, jsme domluvení, že to budeme střídat.
Niki ve škole taky nadšená, zatím se samozřejmě neučí a mají míň hodin, jen řeší dilema, s kým má tedy sedět, má 2 kámošky a obě chtějí, aby seděla s nimi:-)
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
5.9.2006 11:21:32
tak miska rana letos snasi spatne..smlouva,ze chce po obede a dneska,kdyz ji vedl manzel,tak se ho drzela a nechtela ho ve skolce pustit a plakala..ucitelka ji nepoznavala..loni nam zamavala a byla v pohode,ale je to tim,ze jsme byli s ni dva a pul mesice a ted si na to zvykla...no tak snad bude lip..volala jsem do skolky a pry uz je dobra,ze si s ni ucitelka na zahradce promluvi..
ivanita 397
3.9.2006 19:26:43
Tak SOfka byla ve školce v pátek ještě s kamarádem a novou holčičkou. Čili pohoda. Zítra už pojedou na ostro. ALe je spokojená.

Autosedačku jsem koupila už od 15kg-36-ale ještě ji odložíme, po jedné jízdě se Artík vymotal z pásů-je zrkátka sice vzrůstem OK, ale jinak neukázněný, takže sháním na inzerát 9-18kg max za 500Kč-zatím marně.

Jojo předškolní horečka, ach jo, to nás taky za pár čeká... Malý děti malý starosti. Zatím řeším jen kdo měl kterou hračku dříve, proč se pokousali apod. :o)))
Ariela4
  • 
3.9.2006 15:37:58
Ahoj holky, tak hlásím předškolní horečku, včera jsem měla s dcerkou vážný rozhovor asi hodinu, mluvili jsme o známkách a smyslu vzdělávání, no celkem jsem z toho vybruslila dobře. Horší bude až bude chtít mluvit o sexu.
Zítra jí tam asi odvezu, ale jinak půjde po svých.
Moc se na školu netěším, mám z ní hrůzu. grrr.
3.9.2006 15:32:57
Dito,nestras dvojcatkama..ale co neni muze byt..potom ale nevim,co bych si pocala:)))

Drzim palecky,at nova mlada pani ucitelka je hodna a prijemna a detem at se ve skolce libi..my se taky chystame zitra do skolky..ale ucitelky nam zustaly stejne,myslim,ze jsou celkem fajn..

S autem jsme dopadli tak,ze nas odtahovka odtahla za 5,5tis domu a oprava by mela byt neco kolem 7tis v pondeli..no tak neni to nejlevnejsi,ale na druhou stranu,nic se nam nestalo a to je to hlavni...

Vcera jsme nakonec stihli detsky den na chate-karneval a souteze a Misa vysoutezila treti misto v behu:)tak mela radost a my s ni:) na to jak je mala,tak je celkem fakt rychla:)) no a ja jsem byla 4.ve strelbe vzduchovkou:))) o tri body mne predbehl svagr..to jsem mela ale "vztek":))) mohla jsem stat na stupinku vitezu:)))

pocas se povedlo,ale na dovoleny do uterka prselo a jeden den bylo dokonce 6 stupnu:) uz chybel jen snih:) ale presto jsme si to tam uzili..

takze vsem hezky vstup do do noveho skolniho a skolkoveho roku:))

Veri,co je s tebou?? jak dopadla ta obrovska oslava? doufam,ze zijes:)

Dita+4 18741
3.9.2006 10:27:16
Ahojky,
jak se máte?
My jdeme dnes na mamčiny narozky, včera jsme byli na obědě u tchánovců a Martínek tam zůstal, tak jsme měli jen holky. Ale za chvilku si pro něho jedeme.
Adélo, jak se těšíte na školu? Nikča už docela ano, hlavně na kámošky.
Mám trošku obavy ze školky, protože hodná a milá p.uč. odchází do jiné třídy a Marťovi tam zůstává ta docela rázná, přísná a hlavně často nepříjemná a k ní dostanou nějakou úplně novou, mladou. Tak doufám, že alespoň ta mladá bude hodná a milá.
Lenko, co dovolená, nezmrzli jste? A co auto, je opravené? No a náhodou, dvojčátka by se Ti nelíbila?:-)))Mně teda moc, já jsem si je vždycky přála:-)
Ivi, tak už máte novou autosedačku? Jakou jste vybrali?
Ariela4
  • 
2.9.2006 20:44:02
No co to je, kde jste?
ivanita 397
31.8.2006 18:07:30
Tak ať vám to s autem dobře a rychle dopadne! Nám se zase včera pokazila darovaná autosedačka pro Artíka, tak sháním rychle na netu, teď nevím zda novou či z inzerátu....
29.8.2006 22:58:35
Martino,hrocha nemame:(bohuzel..

Ivanito,dik za palecky..min.tyden jsem byla u doktora a predepsal mi hormony,ze pry by se jinak mimi nepodarilo,ze by se "nechytlo" tak doufam,ze si nevezmu hormon na podporu a nechytnou se tam rovnou dve:))

jinak ted jsme na Sumave na dovolene a prsi..a do toho vseho nam odeslo auto..prestalo jezdit..tak je ted v servisu a neni vubec jiste,jestli prijdou co s nim je...takze hrozi,ze nas budou muset odtahnout 180 km:(((tak drzte palecky:((( ale jinak si to i pres dest uzivame,chodime na houby a lezeme po horach jako kamzici,cely mokry:)dneska jsme se nemohli dostat pres potok,ale nakonec jsme stihli i veceri:)))

mejte se krasne a drzte palecky ted spis na to auto,at se rozjede:))
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:33:07
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1308  [Dalších 1198 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.