| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1308  [Dalších 1208 >>]
Ariela4
  • 
9.10.2006 15:20:19
Ahoj všichni. Tak jsem tu z lázní, no moc ste toho nenakecali
néni 24998
26.9.2006 15:10:23
Holky, kde jste všechny. S Lenčou jsem v kontaktu, ale vy ostatní? Je mi jasné, že je kopice práce. Já machruji, neb jsem doma s klukama :-),, ale jinak nejsem jiná. Doufám, že jste všechy a všichni v pořádku a dětičky ve školce a doma nezlobí.

Jdu sem vtírnout pomoc o body. Dala jsem na net fotku kluků, tak kdyby se vám líbila, jo, tak uvítám bodíky, jo :-))) Sice šance na výhru moc není, ale co kdyby :-)))) Dnes dáte bod vy, zítra já :-)))) - dělám si srandu, je to na vás.
Zde je odkaz
http://www.foto-eva.cz/zari-2006.html

my jsme číslo 287 - kluci v kuchyňské lince. Dnes jsem vysmátá, ale tehdy mě málem omylo :-))
Předem děkuji těm, které bodík připíší
néni 24998
26.9.2006 15:05:36
ahoj Martino,
tak to je celkem síla. My máme také občas špatné sny, ale je to fakt občas. Ale jednu dobu jsme měly velké problémy, jak se spaním tak s chozením do školky. teď mluvím tedy o Jiříkovi. Ve školce spokojený, žádný problém, když jsem se ho na to pořád ptala, tak nic neříkal. až po cca měsíci Mireček začal vyprávět o Šimonkovi. Zpozorněla jsem a začala se opatrně vyptávat - no a problém byl na světě. Šimonek vyprávěl o filmech, které viděl a našim klukum nakukal, že umřu, shořím a už se k nim nikdy nevrátim. Mireček je splachovací, ale Jiřík se tím strašně dlouho trápil. S pomocí učitelky jsme mnoho vyřešili a máme nyní klid.

Držím ti pěsti, ať to překonáte. Možná by stálo si o tom popovídat s doktorkou. Dětská dušička je opravdu strašně zranitelná
Martina Slavíková, dvě prťata
  • 
26.9.2006 8:40:44
Ahoj holky,
mám 4,5letou Adélku, které se poslední dobou dost často zdají "špatné" sny.
Třeba, že letí letadlem, které spadne a volá na ní nějaký cizí pán, aby za ním běžela (z toho mi fakt nebylo dobře). Nebo padá ze skály, topí se jí sestřička a ona jí chce zachránit a utopí se atd. Nejsem si vědoma ničeho, co by mohlo takové sny navozovat, není ve stresu ani jí nikdo neubližuje. Začala sice chodit do MŠ, ale je tam spokojená. Nemáte s tím některá zkušenost? Je to v tomhle věku normální? Kdyby tak člověk věděl, co se jim v těch makovičkách děje...
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
10.9.2006 20:43:28
Tak a Misa ma vymalovany pokojicek na zlutooranzovo a je to mooc pekny:) manzel to zvladl za nedeli-sikula:)no a v sobotu kuchyn a pokoj,ale to bylo "jen" okolo oken..uf a mame to za sebou..jeste douklidit,ale okna uz se blyskaji:))

na mne neco leze:(Mise v patek pro zmenu zacala ryma a mne ode dneska skrabe v krku:( tak doufam,ze z toho nic nebude.Zitra maji ve skolce divadylko...stejne ty prazdniny byly fajn..ted kazdy rano vstavat a do prace a do skolky...musi si clovek zase zvyknout:)

Tak vsem preju hezky zacatek noveho tydne!
néni 24998
8.9.2006 19:07:33
víš Adél,právě,že jsou děti zlý, tak jim to vysvětluji, ale né samozřejmně do detailu, ale prostě, že jsou některé maminky nemocné a nemůžou mít dětičky, tak jak by si to představovaly, tak musí za panem doktorem,který mamince pomůže. To jim zatím stačí.
Víš, u nás to neni zas až takovým tajemnstvím - to víš,bydlíme na vsi a díky švagrové se to v počátku neutajilo. Nejdříve jsme vůbec nechtěli, aby o tom okolí vědělo, ale neuchránili jsme si toto tajemství a též i v práci jsem musela vysvětlit svoji dlouhodobou nepřítomnost. A tím vším vznikla i má obava, aby se to děti jednou nedozvěděly ve špatném obrazu, proto je jemně na to připravuji,aby je to nezaskočilo a dokázaly na to pohotově odpovědět. Trošku to přirovnávám s adopcí. Dítě podle mě musí vědět, jak to vše je, aby ho to pak od druhých neranilo.
Jo Adél kluci se narodili přirozeně. Je mezi nimi přesně pětiminutový rozdíl.

Leni - souhlasím s tvým názorem na židličku. Asi zkončíme u klasické otočné. Na ten stůl jsem se také dívala. Přišel mi velmi praktický, ale ta cena. Tady ho měli za 5.800 Kč, což mi přijde pro dva najednou velká suma.
O malování i ani nemluv. Máme za sebou malování obýváků a teda to je lepší snad vyhořet, než kydat to, co jsme sem za ta léta natahali. ale co je ještě horší je to kydat zpátky :-))) No máme to za sebou a já jsem spokojená, že máme obývák dle mých představ.

Ariela4
  • 
7.9.2006 18:10:11
Veri jak přišli na svět ? Adélka o tom celkem ví dost, Anetka si zatím myslí že jsem snědla nějaké semínko a mimi ve mě vyrostlo a Alžbětce je to zatím fuk, hlavně že je mlíčko na docuc :)
Veri tím IVF bych jim nepletla hlavu snad teprv až ve věku kdy sami by mohli mít děti. Mohli by se prokecnout a pak by ostatní děti mohli pěkně mít na mušce. Děti jsou zlý.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
6.9.2006 22:07:02
Diky za prani,aby se Misce libilo ve skolce..dneska uz to bylo fajn..slibila jsem ji,ze pujde po obede a jak byla v pohode a odpo jsme sly hned na hriste a pak pripravovat byt na vymenu oken..ted mame cely byt pod igelitama a rano prijdou a bude se bourat:)uz aby to bylo za nama..Misu si odvezla babicka domu a zitra jedou na cely den na chatu,tak byla opet spokojena,ze nemusi do skolky..v patek pujde zase po obede a pak se pujdeme obe ostrihat..uz se tesim:)takze nejen okna,ale i my budem novy:)) jo a vlastne jeste chceme Mise vymalovat pokojicek barevne a obyvak taky..tak jsem zvedava,jak to vsechno zvladnem:))

Veri, myslela jsem na tebe,co se deje..tak jsem rada,ze uz zase zijes:)) Jsem rada,ze se rodinna oslava povedla!s tim fararem to je dobry:)) Psaci stul jsme zatim nekupovali, ale zrovna dneska jsem koukala na tu rostouci zidlicku a taky mi prijde jednak nehezka a nedovedu si predstavit,jak se na ni muze sedet..ale misi sestrenice ma takovy ten naklapeci stul a prijde mi to dobry...

Dito,taky jsem zazila kamaradstvi ve trech :) a je to des..to se pak vetsinou dve spolcej a treti je nestastna..tak at dobre zvoli:)

jo,Veri, dvojcatka doufam neeee:))
néni 24998
6.9.2006 19:37:52
tak jdu trošku reagovat. Pořád nám to blbně. Strašně dlouho se to načítá,takže jsem přečetla jen tu jednu stranu. Na víc mi nestačí nervy.

Dito - je fajn, že máte novou učitelku hodnou. My letos dostali také zase novou, takže zase nové zvykání. Pak jsme dostali staronovou, se kterou jsem měla kdysi dost konflikt, takže taková zvláštní kombinace, ale kluci to nesou po dnech volna dobře. První den kupodivu prý poplakával Mireček, že je mu smutno,ale bylo to opravdu jen ten první den.Martínek je šikovný, že to dobře snáší. No a Nikče nezávidím, že se musí rozhodovat mezi kámoškama. Sama si tohle pamatuji a většinou to dopadlo, že se druhá kámoška urazila :-) Ach jo, jsou to problémy :-)

Leni - takže jsem tak početla, že by možná dvojčátka :-))) To by byl gól viď? No co by se dalo dělat. Měli by jste veselo :-) Nevím, co víc jste o tom psali, ale hlavně aby jsi byla zdravá i ty a aby jsi vše pěkně prošla bez problému, které ti hrozily. Mišce přeji, aby si brzo zvykla na školku a zlepšilo se ranní vstávání. U nás se také nějak nechce vstávat, ale pak se rozkoukají a už lítá celá chalupa. Zpívám jim písničku" vstávej semínko olala" a oni se tomu smějí a dělají jako když roste kytička. No ale stejně musím už vymýšlet něco jiného, neb je to stejně brzo přestane bavit .-)
Co se stalo s autem? Vy jste bourali? Ježiš, hlavně snad jste všichni v pořádku!!!!! Jinak oslava u nás dopadla dobře. Víc než jsem očekávala. Poznala jsem druhou stranu příbuzenstva, takže to bylo velmi příjemné. No sešlo se nás skoro třicet, takže to byl hukot, než se všichni obsloužili, ale večer se pak pilo a hlavně - pánská společnost se přesunula do sklepa k pivu, takže ti si tam dost vystačili, no a my baby pokecaly. Pro děti jsem připravila něco jako dětský den, takže ani ty nepřišly zkrátka. Ale popravdě - léčila jsem se tři dny :-(
Jo a třetí místo Mišky v běhu - GRATULUJI je šikovná. Tady u nás ve mlýně také pořádali dětský den, takže jsme pařili nejdřív s dětmi, pak s dospělými. Po dlouhé době jsem střílela ze vzduchovky (jeden z úkolu) a normálně jsem se i trefila :-)))) Největší hřeb večera bylo, že přišel farář, na kterém jsem to vůbec nepoznala ( řekli mi to v půlnoci ). byla s nim taková prča a strašně hezky hrál na kytaru. Jediné co mi na něm bylo zvláštní bylo, že hrál náboženské písně. z toho jsem byla, jakožto nevěřící celkem hin. No v noci jsem to pak pochopila :-)

Adél - no tak takovéhle debaty jsou u nás také pořád. Už jste řešili, jak přišly děti na svět? Jelikož u nás je to za pomoci IVF, tak to pořád nějak okecávám, ale už jim povídám, že né každý se narodí přirozeně. Téma bimbísek a buchtička je na denním pořádku.
Co dělá třetí holčička? Teď, promiň mi to , vypadlo mi jméno. Určitě z ní máte velikou radost. Až budeš mít fotečku, tak jí sem zase dej

Tak jo, holky - jsem se rozepsala. Musím jít vydrbat kluky, večerníček zkončil, tak už volají. Až je dám do pelíšku, tak ještě zavítám. Manžel mi teď jezdí dost pozdě domu, tak je mi nějak po večerech smutno. No ještě to musím týden vydržet.
Tak zatím papá. Příště už budu stručnější :-))))))
néni 24998
6.9.2006 16:38:05
ahoj maminy,

včéra jsem tu napsala tak dlouhý příspěvek ale vůbec nám nešlo připojení, takže se mi to nepovedlo sem dostat, což mě teda pěkně nakrklo. Když si sednu po sto letech k počítači, tak mi to nejde. Fakt mě to vytočilo :-)

Jak se jinak máte? Já měla teď dva měsíce strašné hoňky, takže počítač doma nehrozil, neb mě tak bolely oči, že doma jsem si je už kazit nechtěla :-) Jinak u nás nic nového. Kluci chodí - KONEČNĚ - zase klasicky do školky. Měli to chudáci ty dva měsíce tak rozházené, že až dost začali divočet, ale zvládli jsme to . Letos nás vypekli se školkou. Zavřeli ji poprvé na čtyři týdny, takže zavládl domácí chaos a řešili jsme Nerudovkou otázku :-). Nakonec nám je vzali ve školce v Krumlově, což bylo super a zde mi kluci poprvé řvali, že nechtějí domu, takže jsem pro ně musela chodit před uzávěrkou vrat :-).

Leni - jak jste se dodovolenkovali zde na Jihu? Věřím že dobře. Dost jste nás navnadili s lanovkou na Kleť, takže i manžel povolí a vyjedem nahoru lanovkou. Manžel totiž na to totálně neni a radši jde pěšky, ale zase kluci by to asi neušli.

Tak jo, jdu ven něco dělat na zahradu. Večer si tu pročtu, co se zde událo nového a co jste pořešili. Hlavně Leni - tvoje těhu mě zajímá :-))))
Jo holky - klukům jsem objednala psací stoly. No doufám, že jsem se neunáhlila a neobjednala jsem je moc brzo, ale vás jsem se chtěla zeptat. Jaké židle hodláte pořídit dětem? Koukala jsem na tu rostoucí, ale moc se mi nezdá pohodlná. Máte s ní některá zkušenosti? Neni moc tvrdá na sezení a netlačí do zad? Je přeci jenom celkem drahá ( pro nás jednou tolik ), tak nad ní dost zvažuji. Zda dát přednost zdraví, nebo také trošku pohodlý.

Tak mastím. Večer na vás kouknu víc. Papááááá
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1308  [Dalších 1208 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.