Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dita+4 | 18741 |
5.11.2006 21:22:28
Veri, u nás jsou samozřejmě taky traktory, přívěsy, jeřáby, tahače, autobusy, kamiony atd:-), no letos si přeje velikou pirátskou loď, tak uvidíme a samozřejmě nějaké auto tam chybět nemůže. Jen ještě nevím, co přinese Ježíšek Mišce, panenek a miminek a kočárků máme dost po Nikči, fakt nevím. Nikča už začíná chtít oblečení, tak to nebude problém vymyslet.
Leni, to měkké tělíčko je právě příjemné, takové ňuňací:-))), určitě bude mít Miška radost. |
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
5.11.2006 18:27:53
Veri, traktor máme taky :-) Kiki na ně byla ulítlá někdy ve dvou letech.
|
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
5.11.2006 18:22:17
Chou-chou má taky měkké tělíčko :-) Zrovna v pátek jsem šila teplé oblečky, aby nám nenastydla :-))) Až budu mít po ruce foťák, tak to zdokumentuju a hodím sem fotku. Doma to prakticky nikdo neocení a já z toho mám takovou radost, že se mi to povedlo ;-)
|
néni | 24998 |
5.11.2006 18:22:11
Holky - tomu říkám PROVOKACE S PANENKAMA!!!:-))))
u nás jsou to tutově zase nějaké traktory. Kluci mají v pokojíku oblepený okno obrázkama pro Ježíška :-) a víte co je na každém obrázku????? - ano správně TRAKTOR. No já stále ještě ale sháním koloběžky. Ty si také moc přáli, ale namalovat je neumí. Musím je s nima ještě dopilovat :-) Jsem před chvíli dodělala bábovku, tak se tu všichni cpou, až se jim dělají boule za ušima :-) Půl bábovky je v tahu a to je ještě teplá. Doufám, že jim nebude všem blbě .-) |
Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
5.11.2006 17:38:09
holky,diky za zkusenosti s panenkama:)my jsme vyrazili dneska rano do Tesca a koupili Baby Annabell.Prisla nam ze vsech nejhezci-oblicejem..a ty funkce se nam taky libili..ma 46 cm,ale babicka se vyziva v siti a pleteni,tak je to dobry:)akorat se ji nelibi,ze ma mekky telicko,ze se na to bude spatne sit..tak nevim..ale je pekna:)uz aby byly vanoce:) tesim se na ni sama:))))
|
Dita+4 | 18741 |
5.11.2006 16:33:17
Ahojky,
tak my máme Anabellku i Baby Born, řekla bych, že ta Annabellka je lepší, nevím, každopádně je měkká, takže taková příjemnější, sosá nahlas z láhve mlíčko a oddechuje a vzdychá a pláče. Baby Born "jen" čurá a kakaáa dá se krmit, ale to Nikča moc nevyužívala, jde to docela špatně. Zase na BB jsou nejhezčí doplňky:-))) Tak vybírej:-)))))), jo a naše BB má už přes 4r., možná se od té doby nějak změnila, vylepšila, nevím. Co vím já, tak Chou Chou je největší z nich, takže se dá oblékat i do doopravských oblečků, ne jen do těch drahých značkových panenčích. |
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
4.11.2006 23:06:25
Lenko, my máme Chou-chou. Ale jestli je lepší a v čem, to nevím. Kupovala ji tchýně. Pláče, směje se, zívá, oddychuje když "spí" a žvatlá. Jo a ještě mlaská (saje), když jí dáš lahvičku nebo dudlík. Myslím, že jsou i jiné modely co můžeš krmit a čůrají, ale přehled moc nemám. Kristýnce se líbí, zrovna dneska jsme obě vozily panenky a krmily a uspávaly :-)))))
|
Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
4.11.2006 22:10:57
Holky,chci se zeptat mate doma panenku Baby born,Chou chou nebo Annabell?ktera je nejlepsi?:) Resime tu Jeziska a tak chci zkusenosti z praxe:)))diiik
|
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
3.11.2006 12:59:12
Tak u nás ráno jen poprašek a teď už tu není ani vločka. Já byla včera bráchovi na promoci a Kiki jela se mnou (máme povolený vycházky). Jenže to nebyl moc dobrý nápad :-( Měla šaty, sice dlouhé a teplé bavlněné punčocháče, ale přesto asi prochladla, takže ráno kašel, rýma... Tak jsme dneska v teploučku doma, žádné courání, aby z toho nebyla nějaká choroba ;-)
|
Dita+4 | 18741 |
3.11.2006 10:43:03
Ahojky holky,
tak dnes už je u nás fakt docela dost sněhu a Martínek má opět plán, chce odpoledne na lyže:-)))) Do školky jsme šli strašně dlouho, pořád se někde ráchal ve sněhu, asi jsem mu měla dát na vycházku kombinézu. Ale zase má být příští týden až 12 stupňů, tak nevím, no dnes to na ni teda určitě je. Miška si vždycky v šatně vystoupí z kočárku a cestu zpět jde většinou pěšky, ale dne sjí vydil ten sníh, že se jí lepil na botičky:-)))), no je to sranda. Jo pro Nikču mám super sněhule, ale nachystané až ke svátku, který má asi za 2 týdny, ještě se nám to nestalo, že bychom je potřebovali dřív, fakt zákon schválnosti:-))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.