Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lipoo | 47870 |
10.11.2009 7:52:20
já myslela to,že teď to žádná PPP nepotvrdí-teda neměla by oficiálně,protože teĎ oni nepoznají,jestli nedovede psát jen proto,že má ještě špatnou motoriku,nebo že je to dys....my tam šli na začátku druhé třídy a to ještě remcali,že je to brzo
|
lipoo | 47870 |
10.11.2009 7:51:16
jé díky,byla bys zlatá..ať mám srovnání..jestli donese i dan-taky něco okopčím...ale proti tomu,jak neovládá tužku a neumí nic nakreslit,tak jsem mile překvapena...a jinač-ztuhlý je taky a dysgrafik bude určitě taky...jeho brácha je taky a to se psaním takový potíže neměl.
|
Alice+Ada99+Máta02 | 30182 |
9.11.2009 22:01:36
no on se potřebuje rozepsat on je v zápěstí hrozně ztuhlý takže asi tak ale my jsme 100% dys ted nemá doma písanku ale zítra určo budou mít úkol tak ti to nafotím
|
lipoo | 47870 |
9.11.2009 20:29:46
do dys centra-na to je ještě brzo...oni ještě nepoznají dys poruchy,to až tak maximálně na konci první třídy...jo a máš nějaký foto psaní?malýho?
|
lipoo | 47870 |
9.11.2009 20:28:40
no konečně),tak to je super,že vám to jde....já jsem z psaní příjemně překvapená),i když si učka říká,že "takhle se psat nenaučí"-teda né si,ale jemu...
|
9.11.2009 17:02:15
to psaní taky neřeším u nás se to málokdy písmu podobá tak se mu kolikrát snažím vést ruku ale co nadělám
|
9.11.2009 17:00:49
tak už sem si vzpoměla
u nás zatím pohoda jen to psaní je katastrofa jdeme už i za týden do dys centra aby se to nějak pohnulo... matematika už docela se hýbe čeština pohoda to čte věty... |
9.11.2009 16:58:53
Ahojky jsem na jiném PC a nepamatuji si jak se při
|
lipoo | 47870 |
8.11.2009 10:07:49
nic novýho?
My opět za DU dostali trojku s vykřičníkem!!kašlu na ni!!!Prudit ho za sklon fakt nebudu!!!!jsem ráda,že to dokáže napodobit-a že to vypadá jak daný písmenko...a nebudu ho buzerovat,že to ejště nemá správným sklonem-samo,že mu to řeknu,aby věděl,ale netrvám,aby to tak napsal,protože to stejně nedokáže,jenom bych mu to znechutila....a mají nástěnku,kde jsou vystavení každý týden ti nejlepší...a danek tam je jako nejlepší čtenář..a prý potřebuje ještě dvě fotky-kdyby byl nejlepší počtář,a nebo nááhodou nejlepší písař-tím mě fakt pobavil,že si tak věří jinač řešíme kroužky-konkrétně tančení..jak předtím prskal,že atm nechce,že je to debilní,že ho to nebaví a scény,tak teď docela v pohodě-samo,že řekne,že se mu nechce...a to ho tam ještě chtěla nechat učitelka minule dýl-že on už není "maloch" a nemá končit tak,jak končil loni a doteĎ...tak jsem ho chtěla nějak ukecat-tak on,že nééé,že tam teda nebude chodit vůbec-to už loni říkal,že nechce být nikdy druhá skupina,aby tam ještě musel zůstávat....no,a to ještě nevěděl,že když bude v druhé skupině,tak ta že má tančení ještě i v pátek...ale už jsme se domluvili-pač zas vyváděl,že nechce do plavání /a tam se mi to taky moc nelíbí,mají takovou krávu a ještě tam musíme hodinu čekat ve městě/,tak jsem mu řekla,že jestli chce vyměnit od pololetí plavání za taneční-tak ještě nakonec nadšeně souhlasil..takže od ledna to bude mít dvakrát týdně..a v pátek nevadí-nemusí dělat úlohy.Akorát můj bude prskat,že pro nás musí jezdit v šest večer |
lipoo | 47870 |
29.10.2009 23:11:22
kde to vázne?
danek byl včera na tanečním soustředění a nějak tam spadnul na prolízačce-teda naštěstí zůstal viset za nohu..takže jsme si ho vezli zpátky kulhajícího...ale prý i tančil-tak se překonal..šikula.Jsem si myslela,je hysterik-ale dneska se mu tam udělali už modřiny a má to i na stehně,pod kolenem a odřený kotník..tak asi trpěl Jinak máme první trojku s vykřičníkem ze psaní /to je váleček na piučku,né na danka..já jsem nadšená,že to vůbec dokáže napodobit,to písmo-né bazírovat,jaký to má sklon a nožičky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.