Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 | 37799 |
29.12.2006 21:06:18
Ahojky holky,
jdu vám popřát vše NEJ do dalšího ročku, hlavně ať se vám splní sny a přáníčka, a ať nám ty naše zlatíčka dělají jen samou radost :-) Mi začal Kubulín stávkovat se školkou chjo :-( Jinak vánoce byly fajn, dárečky se líbily a Kuba byl spokojen, Anetce to bylo šumák stačilo ji jen šustit na papíru :-) Málem bych zapomnela, sondovala jsem na prosincovkách a Kamyš má dalšího chlapa Viktora...Ty brďo 3 kloučky v hnízdečku :-) Ale hlavně že jsou v pořádku.Kamyš gratulujeme. Tak se mějte a zase někdy papa. |
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) | 6844 |
29.12.2006 17:02:55
Děkuji za pochvalu - tohle přání není vytvořeno v jednom programu. Obecně fotky upravuju ve Photoshopu, ale já jsem dost náročná a počítačově "vzdělaná", existují i jednodušší, záleží na tom, co od toho programu očekáváš.
Manžel bude pryč cca 3 týdny, podle toho, jak daleko se dostanou. Já mu moc přeju, aby to bylo až do cíle, už nás to stálo hodně času a nervů, tak ať si to pořádně užije. Manžel je především velmi zaměstnaný manager, takže novinařině se věnuje ve "svém volném čase". |
Hanka+T+H+M | 13604 |
28.12.2006 11:44:07
Krásné PF!!!Kde jsou ty naše malé miminka?Vždyť to jsou už "velcí" chlapi!Vždyť náš menší už bude mít 2 a půl roku.
Moc držím palce manželovi.Na jak dlouho bude pryč?Ani sem nevěděla,že je manžel novinář. A ještě jsem se tě chtěla zeptat-v jakém programu děláš to PF?Já jsem takový samouk a pořád to nemůžu pochopit. |
28.12.2006 11:16:33
Ahojky, jen rychle nakukuju a chtěla bych Vám všem popřát vše nejlepší do Nového Roku, především zdravé dětičky, které Vám budou dělat jen radost.
Včera jsem konečně dodělala PF2007. Jinak u nás vrcholí přípravy - manžel vyráží 1.1. na Dakar (pojede v ostém kamionu s týmem Tomáše Tomečka - jako novinář, mechanik amatér). Prosím držte mu také palce ať hlavně v pořádku dorazí do cíle. |
Hanka+T+H+M | 13604 |
28.12.2006 9:00:12
Co dvojčátka?Jak to zvládáš?A jak si spolu všechny 3 dětičky rozumí?
|
Hanka+T+H+M | 13604 |
28.12.2006 8:59:12
Tak jaké byly vánoce?Co dětičky?U nás v pohodě,kluci byli ndšení,i když jsem já skleroza zapomněla koupit balící papír a dárky jsem balila do čeho se dalo.Ale nikomu to nevadilo.
Od 13. máme doma taťku,tak si ho užíváme,protože 7. zase letí asi na 3 měsíce pryč. Jinak jsem nakukovala na diskuzi prosincovek a Kamyš už bude mít brzo miminko u sebe.Jééé-ta se má!! Takže Kamyš!!!Přeju ti co nejlepší porod a ať máš prcka co nejdříve u sebe a jste oba v pořádku!!!! |
Hanka A kluk 02+dvoj.holky 04 | 8624 |
5.12.2006 12:25:42
Zdravím mamči,
mám prosbu chtěla bych pro kluka brusle a nemůžu je nikde sehnat i použité.Neprodáváte někdo levně Boty má vel.26.Předem dík Hanka |
4.12.2006 9:24:26
Tak hlásím, že u nás právě probíhá druhá fáze planých neštovic. Mikeš je dneska prvně po 3 týdnech zase ve školce. Nesl to moc statečně. Asi má hroší kůži či co, neb se vůbec neškrabal, nechal se mazat, klidně spal (s 1/2 Dithiadenu). Nejvíce mu vadilo, že musel být tak dlouho doma - a to máme ještě to štěstí, že máme babičku o patro níž, takže nějaká změna prostředí byla. Za 2,5týdne to ale dostal Domča a ten to nesl o poznání hůř. Mazat se nechtěl nechat, hodně zarudlé pupínky pod plenkou, 2 dny horečky a prořvané noci. No, už snad se mu to také chýlí ke konci. Už se těším až zase budeme moc rozumně vyrazit ven. Alespoň to už budou mít oba za sebou.
|
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 | 37799 |
3.12.2006 21:40:14
Ahojky, tak teď mi RODINKA blokla počítač, tak musím psát znovu :-)
Přišla jsem vás pozdravit, ale tady je celkem mrtvo :-( My se máme fajm...klepůůůůůůů!!! Anetka je pořád naše sluníčko, zlatíčko, smíšek a pohodář...Je moc hodná a pěkně přibírá a už máme i naušničky, no prostě holčička jak má být :-) Za to Kubulín má zlobivou...Taky jste holky z těch našich 4-letých loupežníku nešťastné??? Kuba neposlouchá, odmlouvá, dělá naschvály, pořád kvičí, na všechno argumentuje...Chjo, trápí mě to, páč se snažím s ním podobrém a v klidu, ale pokud nezvýším hlas je to zbytečné :-( Přece to není protest na ségru ne??? Chystám se mu na dveře v pokojíku sepsat desatero chování a budu mu to číst stále dokola.... Jo Kamyš teď jsem zabloudila na prosincovky, páč v neděli o takovém čase před 22týdny jsem byla na porodní sále tak vzpomínám a normálně jsem čučela že tam jsi...Strašně to uteklo, držím pěstičky ať to máš rychlovku a jste oba v pohodě :-) Budeš mít překvápko? |
30.10.2006 12:02:06
Hani, s tou alergií je to tedy síla. V seznamu je docela dost potravin a to základních ´(mouka, mléko, vajíčko, ...) - to se nijak do teď neprojevilo (ekzém ..)? Přijde mi to zvláštní. A co znamená stromy, plevely, trávy? To jako všechny druhy? Tak to ho máš držet jen doma? Budeme držet palečky ať to zvládnete a brzy se vám to zlepší.
Mikeš má náběh na atopický ekzém ("hroší" kůži hlavně na nožičkách a pak věčně červené tvářičky), mažeme lipobazi a zatím se drží. Na těch tvářičkách hned poznám, když jí více čokolády nebo když mají ve školce něco "nestandartního". Jednou měl nějaký rohlíček s nutelovou náplní a hned měl celou zarudlou pusu, že ho to pálí, ani to nedojedl - byly v tom arašídy. Jinak mu zatím prokázali alergii jen na kiwi. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.