Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) | 6844 |
29.5.2007 12:26:25
Ahojky,
u nás je veselo. Mám pocit, že Mikeš teprve teď začal víc žárlit na Dominika. Dominik je totiž pěkné číslo, musí dělat vše co brácha, i u jídla by nejraději seděl na jedné židli a jedl s ním z jednoho talíře. Mikeš by si s ním hrál, ale je to malý organizátor a Domča ho ještě neposlouchá, nemluví, takže to dost často končí brekem - hlavně tehdy, když si Mikeš usmyslí, že bude s Domčou měnit hračky (samozřejmě chce tu, co zrovna Domík drží v ručičkách). Jinak kluci stále trochu kašel, rýma, ale už to příliš neřeším. Jen je to hloupé kvůli té Mikešově operaci srdce (musí být 100% zdravý). Termín zatím nemáme, čekáme. Dneska jsem byla na kardiologii s Dominikem (šelest), naštěstí vše ok. Tak alespoň něco. |
Hanka+T+H+M | 13604 |
17.5.2007 19:30:07
No ahojte maminy!
Teda vy si dáváte pauzu!!!A jak se máte?Co dětičky?Jestli jsou to taky takoví paličáci a vzteklouni jako naši,tak jste už taky skoro šedivé,co? :-)) |
3.3.2007 18:19:19
Hani kde a s jakou agenturou jste byli? Muzes prosim doporucit? Diky
|
Hanka A kluk 02+dvoj.holky 04 | 8624 |
27.2.2007 12:18:34
Ahojky,
hlásím se po dovolené. Naše rodinka byla na horách.Filda měl zaplacenou lyžařskou školku a naučil se.Lyžování bylo 2h dopoledne a 2h odpoledne a pak měl další program.Zaměřenej pro děti nakonec karneval a závody v lyžování. Kamyš,detičky jsou krásné.Když koukám na malá miminka chtěla bych,ale ... |
19.2.2007 19:41:18
Kamyš, kluci jsou super. Já také stále rozmýšlím o třetím. Jenže u mě je podpora manžela co se dětí týče rovna nule. Také to není úplně přesné že chci třetí, já chci holčičku :-x
Jinak jsme měli být týden na horách. Nejdříve "odřekl" tatínek, takže jsem se vypravila sama s klukama. Pak Mikeš ve středu 37, ve čtvrtek 38, mně také začalo být špatně, v noci zimnice (já) a Dominik 37 a zvracení. Takže v pátek ráno jsem vše a všechny zabalila do auta a vrátili jsme se zpátky do Prahy - rovnou k dětské dr. Domík má 38 ještě teď (o víkendu 39), navíc všichni rýma a kašel no hrůza. Domča je z toho dost nevrlý, stále vyžaduje maminku, Mikeš si zase chce s maminkou hrát ... no tři nemocná dítka si nedovedu představit ... Hepčík. Už vaše dítka lyžují? Mikeš stál prvně a nic moc. Většinou mu stačilo tak 30min, pak dělal "hadráka". Chudák instruktorka. Větší úspěchy s takhle starýma dětma slavili rodiče. Jenže to jsem já /sama/ nemohla. Navíc Dominik si zatím moc se sněhem nerozumí. V kočáru být nechtěl, na sněhu nechtěl ani stát, rukavice hned sundaval, i na bobech okamžitý řev, jen po uklizené silnici nebo chodníku a samozřejmě sám, ne za ruku ... Toť situace u nás. |
kaMyš | 6886 |
6.2.2007 9:58:15
Maruško, tady to zrovna moc nežije :-) Zkus se zeptat na diskusi Vícečetné rodiny, tam chodí maminky, co mají 3 a více dětí (5 dětí tam není žádná rarita). Ale obecně bych řekla, že jestli po třetím dítěti toužíš, tak jdi do toho. Jestli máš teda aspoň trochu podporu od manžela. Ale mě se blbě radí, já jsem k tomu třetímu přišla jako slepej k houslím :-)
Hanko, porod byl v pohodě, tři hodiny od příjezdu do porodnice, to je tak akorát :-) A musím se pochlubit, že jsem rodila ve stoje! Z manžela jsem tak zblblá, že tak nějak počítám, že čtvrté dítě si ještě někdy pořídíme, ale až tak za 5 let. Co ty, tobě už to takhle stačí? :-) Kluci si malého chodí často pomazlit, jsou z něj nadšení. Taťka taky :-D Říkal dokonce, že má pocit, že si ho nejvíc ze všech tří užívá. Asi z něj uděláme rozmazleného benjamínka :-D Vaši kluci mají taky dobrý hry! Já myslím, že to je normální, že se pak zas pro změnu pošťuchujou, u nás bych řekla, že je to tak půl na půl - buď si spolu hezky hrajou, nebo se o něco tahají, nebo se Vojta (starší) prostě rozhodne Vašíka pošťuchovat a trápit jen tak proto, že se nudí... |
Maruška+Marjánka 02+Davídek 04 |
• |
5.2.2007 23:33:24
Kluci jsou úžasní, taky bych chtěla třetí, ale myslím že to nevyjde :o( To u nás je to taky jako na houpačce. Chvíli se mazlí a tulí a najednou Mařenka se začne vztekat a začne křičet, já už tě nechci vidět, nechci abys tu byl - dost mě to deptá. Ne že Davídek by byl andílek - ten se zas uprostřed láskyplného tulení zakousne - a je po lásce :o))
Holky, které už máte třetí, napiště mi proč mít, nebo nemít to třetí. Strašně ho chci a bojuju s tím jestli jsem špatná matka, že si to chci prosadit i přes to že nejsme finančně právě nahoře - jsme rádi za staré ojeté autíčko a na další se hned tak neshrabeme. |
Hanka+T+H+M | 13604 |
28.1.2007 14:05:49
Kluci jsou fakt krásní!A ti starší dva jsou skoro jak dvojčata!
Takže porod byl pohodový?Tak to bys šla klidně i do 3.,ne? :-))A co na malého kluci a taťka? U nás jsou taky podobné otázky a někdy musím fakt uvažovat,jak to co nejlépe vysvětlit,aby z toho nebyl nějaký horor. Včera si kluci hráli tak,že jeden druhého tahali za nohy po plovoučce.Tomášek Honzíka na jednu stranu pokoje a potom Honzík Toma zpátky.Pak si Tomík lehl na břicho,honzík mu sedl na záda a točil kolečkem v ruce.To měl volant a Tomík byl auto. To tak zahřeje u srdíčka,když je vidím,jak si spolu hezky hrajou,vykládají,tulí se k sobě... Ale z toho jsou na sebe škaredí a nevím kde se to v nich bere.Teda hlavně žduchá starší mladšího.Hrajou si,dělají blbosti a pak jakoby nevěděl kdy dost. |
kaMyš | 6886 |
27.1.2007 21:02:32
Ahoj holky, jdu se sem po delší době ukázat :-) Janča už tu na mě "práskla", že máme třetího kluka, tak přidávám aktuální foto všech třech v pořadí Vojta - Viki - Vašík:
Zvládáme zatím celkem dobře, porod byl v pohodě (ze všech třech porodů nejvíc podle mých představ, a to jsem poprvé rodila ve Vrchlabí), kluci se navzájem milují, takže dobrý. Vojta teď aktuálně řeší původ masa, máte to někdo doma taky? Příklad: nevinná poznámka, že k obědu máme kuřecí rizoto, vyvolává otázky. "A to kuřátko zabili?" "Jo, to kuřátko bylo už velké kuře, tak ho zabili, abychom si mohli dát dobré masíčko." "A když ho zabili, tak se z něho stalo maso? To mu opadaly chlupy?" "Peří se musí z kuřete otrhat." "A jak ho zabili, to ho honili v lese?" (jsme před vánoci viděli v lese, jak myslivci zastřelili zajíce) "Ne, kuřata se zabíjí v drůbežárně." "A jak se zabíjí, to se zastřelí?" Další pokračování, když jsem Vašíkovi četla "Byl jeden domeček" - tam je ta fáze, jak páni snědli voly. "A ti voli se musí oloupat, když je zabijí?" A vrchol dneska, když si hráli s Vašíkem: "Vašíku, budeme si hrát na kuřata. Utíkej, já mám tady ten bič, tím tě prásknu a zabiju tě." |
Jajulkaa | 57857 |
17.1.2007 13:49:29
Ahojky koukam ze to tu nejak moc nezije jsem se chtela pridat ale nevim zda sem jeste nekdo vubec chodi??
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.