Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Hanka + 2 kluci | 4981 |
10.10.2011 8:37:17
Ivo, děkuji za pozvání , třeba někdy ...
... ve státech jsem byla jen jednou a to na "dá se říct" svatební cestě, jeli jsme tam pár dnů po 11.září 2001, byli jsme celou dobu v New Yorku, nejdřív jsem si to nedokázala představit, být 10 dnů v jednom městě, ale New York mě přesvědčil, že jde a to jsme toho ještě dost neviděli Pafko, hru Anti-virus mám už v seznamu na Vánoce, u kamarádky už ji mají vyzkoušenou a moc se líbí celé rodině. Ostatní odkazy prostuduju, díky za tipy. Už jsem si začla dělat vánoční seznam, abych si pomalu udělala představu, co ten Ježíšek letos donese |
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) | 10496 |
9.10.2011 21:57:41
Ivo,
Qwirkle máme doma a holky baví, i když Agátka si zatím nedokáže spočítat jak hrát, aby měla co nejvíc bodů, ale kostky přikládá správně. A ty RushHours... to bude lehčí podoba Anti-Viru, se mi zdá Vypadá to taky moc hezky. Přeji příjemný čas s rodiči!!! A oslava se určitě vydařila, že?? ;-) |
Iva |
• |
9.10.2011 16:36:30
Pafco taky me prekvapilo, ze ji bavi. Pravidla se naucila driv nez ja. A krome normalniho hrani je pak nekdy vdava s kralema... :)))
Jeste mame ted dalsi oblibene hry: http://www.amazon.com/Blue-Orange-291-Double-Shutter/dp/B001454DQM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1318170580&sr=8-1 Anika se na ni pocitat, ale bavi i nas se sSvemirem http://www.amazon.com/MindWare-32016-Qwirkle-Board-Game/dp/1933054395/ref=sr_1_1?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1318170647&sr=1-1 tahle je pro Aniku jeste tezka, ale zacina a nas vsechny ostatni bavi. http://www.amazon.com/ThinkFun-Rush-Hour-Deluxe-Edition/dp/B000GVSO4C/ref=sr_1_3?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1318170746&sr=1-3 cervene auticko musi vyjet z dopravni zacpy, se vsemi auty se pohybuje dopredu a dozadu... Tak tolik od nas. Jdu chystat malou Nininu oslavu a privitani nasich! Priletaji za 3 hodiny!!!! :) Opatrujte se |
8.10.2011 20:23:19
Ivo, tak to mě pobavilo, že Spící královny baví Aniku. Naše holky jsou o něco starší ) ale baví je to, je to jednoduchá hra, hezká. Co se týká těch tučňáku, jedná se o tuhle hru:
http://www.hrajeme.cz/hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=1682 A ještě jsem objevila hru Anti-virus (http://www.hrajeme.cz/hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=1553). Taky hlavolamová hra, mají to u nás v knihovně na hraní, tak jsme si to při návštěvě knihovny zkoušely a bylo to fajn. I pro dospělého!! Ivo, AŽ(!) pojedeme za Alex, tak se rááádi stavíme Už jenom: našetřit na letenky a pobyt, získat čas (na méně jak měsíc to snad ani nemá smysl), počkat až Vítek bude mít rozum...... :-D Ale jednou to snad dáme, láká mě to, ne že ne. Dneska jsme "slavili" holek narozeniny s mojí mamkou. Oslava byla jenom oběd doma a dobré zákusky a potom holky strávily odpoledne děláním korálkových přívěsků. A vypadají moc hezky Užívejte si podzimu!! |
Iva |
• |
8.10.2011 4:01:55
Hanko Max i neter jsou ohromne sikovni! Smekam. To je prima, ze to Maxe bavi. Nase holky jeste porad nenasly neco co by je fakt CHYTLO. Nina ted chodi dvakrat tydne plavat, jinak nedela nic. Vsechno co delala ji slo, ale nic ji nebavilo :( No snad vydrzi u plavani...
Pafco Spici kralovny je jedna z nejoblibenejsich Anicinych her :) Ti tucnaci zni moc dobre! Pokud budes moct, posli nejakej link. Rada bych se podivala jak to vypada. Takze nakonec se podarilo delat spolecnou oslavu - parada! My tu budeme mit jen dve deti od sousedu a nase holky, ale zato tu budeme mit VSECHNY babicky a dedecky, tak se tesime. Snad to bude fajn. Mame pro Ninu panenku s porcelanovou hlavou - zamilovala si je vloni v lete v Praze, tohle bude jeji treti do sbirky... Az sem pojedete za Alex, urcite dejte vedet a zustante taky na par dnu!! :) Z MD to nebude daleko... :) Hanko, vy budete taky vitani. Mejte se prima |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
7.10.2011 8:45:41
Ivo, Pafko,
tyhle závody byly v době školy, protože reprezentoval školu Byli vybrány děti z 2. až 5.třídy, vždy 1 nejlepší kluk + holka z ročníku. Když jezdí na závody s atletikou, tak jezdí až odpoledne. Jako škola dopadli dobře, byli 9-tí z 23 škol ve Středočeském kraji a štafetu dokonce vyhráli ! Beru to jako obrovský úspěch, protože naše škola na takové závody nejezdí, ani se nepřipravuje, je tu jen standardní tělocvik (3x týdně). Takže před závody měli 2 tréninky, kde naučili děti házet medicinbalem a hlavně předávat kolík na štafetu. Samozřejmě tyhle děti sportují v jiných kroužcích, jinak by asi tak dobří nebyli, ale i tak … Včera jsem výsledky pak studovala detailně, Max byl 8-mý (z 23 kluků ve stejném ročníku) v běhu na 60m, to je taky slušné. Soutěžit v kraji už je prostě náročné. Minulý týden byl na okresních závodech ve sprintu na 2. místě, tak si pyšně, ale zasloužené odnášel stříbrnou medaili (k tomu diplom, dárek), byl moc rád. Příští týden ještě poběží okresní závody Vytrvalec (asi 1000m) a pak se asi běžecká sezóna zakončí a další závody budou až na jaře. No … a když už tu popisuju atletické úspěchy … musím se pochlubit s neteří (11 let) … včera mi brácha psal, že vyhrála krajské přebory ve víceboji, vyhrála překážky, hod raketkou, hod medicinbalem a v dálce byla druhá, celkově vítěz … výsledky porazila i stejně staré kluky. Že by nám doma rostly atletické talenty? |
6.10.2011 22:35:01
Ahoj holky,
my máme za sebou víkendovou oslavu narozenin, poprvé společnou rpo obě holky, Nedopadlo to přesně jak sjem si představovala, ale snad to bylo fajn. Každopádně si holky užívaly a užívají dva dárky. Hru Spící královny a "Tučňáky". To první je poměrně jednoduchá karetní hra a to druhé jsou hlavolamy. Do pole musíte podle zadání srovnat "kry" s tučňáky. Tvar ker se dá trochu měnit a je dáno, kde mají ve výsledku stát tučňáci. Holky to děsně chytlo a skládaly a skládaly. Také jsme dostali ze školy slovní hodnocení za září. Obě holky mají hodnocení velmi kladné a obě svorně mají, že by mohly zlepšit úpravu v sešitě Ivo, je fajn, že jste si užili návštěvu. Naše holky zase pořád žebrají, abychom jeli za Alex domů, když ona už u nás byla tolikrát (jsou to Češi bydlící v Marylandu Hanko, jak Max uspěl?? Věřím, že skvěle Hekzý víkend. |
Iva |
• |
6.10.2011 14:22:17
to maji zavody v dobe skoly? To je zajimavy. Jak se mu darilo? Vylet do zoo zni taky fajn.
Ja tu mela na par dni kamaradku z gymplu s rodinou. Moc me potesilo, ze prileteli. Holkam se moc libila jejich holcina. Zvlast Anice, konecne tu nebyla nejmladsi. Ted me porad premlouva at zacnu balit abychom my navstivili je :)) Mejte se fajn |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
5.10.2011 8:44:34
Ahojky,
tak jsem dnes své děti po ránu rozvezla ... Maxe na atletické závody do Kladna - Kinderiáda ... že by závody v pojídání čokoládových vajíček? Myslím, že by se nebránil Tomík jel zase na výlet se třídou do ZOO do Prahy, no není to paráda? Takhle si užívat mimo školu |
Iva |
• |
28.9.2011 4:38:33
teeda to zasnu - skoro vsichni tretaci s mobilama a deti vecer doma bez rodicu - koukam, ze v CR a tady je to jiny v mnoha vecech... Vidis, ja si zatim nejsem jista ani porizovanim mobila v seste tride... No jsou to veci. Tlaky mezi vrstevvniky muzou byt celkem neprijemna vec. Kazdy dite na to reaguje jinak. Mam znamy, ktery svym detem nedovolovali televizi - jen jednou za tyden rodinej film. Dcera to brala v pohode (jina povaha, vic sebevedomi, jiny kamaradi...) ale syn to nesl velmi tezko. Myslim, ze s nim to pozdeji trosku pozmenili... Rodicovstvi neni jednoducha vec (detstvi vlastne taky ne...)
Preju krasnych par poslednich zariovych dnu a krasny a slavnostni rijen :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.