Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Hanka + 2 kluci | 4981 |
24.10.2011 8:46:51
Pafko, přeji krásné volné dny bez dětí !!! Užijte si to !
Míšo, Pafko, myslím, že s těma dětma je to tak, jak píše Iva, prostě s věkem je to jen lepší, já to vidím u našich kluků, je to čím dál tím větší pohoda, kéž by to teď šlo zastavit ... přijde mi to jako ideální věk ... už nejsou malí, ale zase nejsou ještě velcí, jde s nima dělat všechno, ale ještě chtěji být všude s námi ... pořád jsou to děti, ktěří se chtěji pomazlit a potulit ... no je to teď pohodička. Je mi jasné, že třetí prcek by tuhle pohodu naboural. Takže kdyby nebylo tolik těch aktivit, tak je to ideální období My byli hrát včera poprvé s klukama bowling, Maxovi to už celkem šlo, Tomík tu kouli sotva unesl a odkutálel Upekla jsem Maxovi k narozkám extra čokoládové muffiny, moc si je přál. Ještě nás čeká oslava Maxových narozenin tento týden v Rožnově, jak budou prázdniny. Taky už tam máme domluvenou tělocvičnu na badminton, tak už se těšíme až si zahrame s bráchou a bratrancem a jejich manželkama |
Iva |
• |
22.10.2011 3:59:19
Miso fotky i popis zni/vypadaji super! To je fakt prima napad. Nina tu mela jen kamaradku/sousedku na prespani a ji a jejiho mladsiho brachu na dort, nejaky blbnuti a film. No a hlavne dort a minioslava se vsema babickama a dedeckama (nasi den predtim dorazili z CR). Takze jen takova rodinna akce 9ty sousedy uz taky skoro povazuju za rodinu :) )
Pafco ja jsem studovala matiku a tady mi overili vzdelani, takze tech zkousek a prednasek snad moc potrebovat nebudu. ted se pripravuju na zkousku z matiky, ktera ma proverit jestli mam dostatecne znalosti a pak poslu vysledky na Ministerstvo skolstvi Virginie a pak budu zjistovat co vic budou potrebovat. Zatim jsem delala jednu starsi verzi te zkousky cvicne a nebyla to zadna slava, tak se fakt musim ucit a pocitat a pocitat... Ale jsem rada, ze to delam. Jak by to bylo kdybych chtela uplne novej predmet nevim. Se trema detma - ja si to ted uzivam. S holkama uz je celkem rozumna domluva. S. a N. jsou jako ohen a voda, takze neshody jsou caste, ale uz to neni nonstop jak to byvalo a krome toho A. slouzi jako takovej smirujici element... U nas je situace snazsi tim ze jsou tri, myslim, ze tech neshod by bylo vic, kdyby byly jen ty dve starsi. Holky drzte se, myslim, ze to bude i pro vas snazsi az deti malicko povyrostou (ja je mam vlastne o 2 roky driv a ty dva roky hrajou velkou roli). Bude lip. Pafco par dnu jen s manzelem zni skvele. Ja moc doufam, ze nam se podari aspon vikend ted co jsou tu nasi... Mejte se |
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
22.10.2011 2:47:47
Hanko jsi na omylu,ja tri deti nezvladam. Mam to podobne jako Pafca. Lip jsi to ani napsat nemohla Pafco. Lukas je hodne narocny dite a s tim je to proste kazdodenni zapas. Kdybych nemela Natalku,tak si rikam,ze nekde neco delam spatne. Teda Verca uz je daleko lepsi,nez byvala. Zato Lukasek nam dava kapky:(.
Docela by me holky zajimalo,co Vase deti v CR berou v matematice,protoze ja mam pocit,ze nase skola je v matice pozadu. Pafco je skoda,ze uz nejsi na FB. Ja tam mam totiz vsechny fotky,i z celyho leto z CR. Nikam jinam uz je nedavam.... Ivo Mystery party dopadla uspesne. Dlouho jsem se trapila s pozvankou. Nakonec jsem vymyslela na vrchni strance siluetu Nancy Drew a vevnitr pak zrcadlove napsanou pozvanku. Verca si pozvala pet kamaradek,rikala jsem si,jaka to bude pohoda,ale on je to nakonec plnej dum. K narozeninam chtela zmrzlinovy dort,tak jsem ji ani nedavala zadny vyrobit,jenom jsme na nej namalovali lupu. Doma jsem pak udelala na koberci v obyvaku crime scene....uvidis na fotkach. No a po stenach rozvesila ruzny otazniky,napisy atd. Na stul jsem dala pistoly,stary fotak a velkou lupu jako dekoraci. Hlavnim bodem party byla Scavenger hunt. Jesteze existuje internet. Nasla jsem tam ruzny napovedi,sifrovani slov atd. Tak jsem nakonec udelala asi 16 ruznych ukolu a otazek. Holky se tim bavily dost dlouho. Kdyz prisly tak si udelaly neco jako detektivsky cepice a koupila jsem nalepovaci knirky v dolaraci. No a pak jako detektivove hrali tu hru. Nakonec jsem jeste na internetu vycetla hru-The bomb. Nafouknes cerny balonky a do jednoho das konfety. Deti pak na balonky slapou,a kdyz prasknou ten s konfetama,tak ty se vsude rozleti a to je ta bomba. Po dortu se vsichny sly divat na Nancy Drew movie.... Tady jsou fotky,ty to vzdycky vsechno popisou lip i beze slov. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2577633677097.2146367.1142035588&type=1&l=c2a56634f3 |
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) | 10496 |
21.10.2011 23:13:32
Ahoj holky,
Míšo, je fajn, že ses ozvala. Já už na FB vůůbec nechodím, zrušila jsem účet a u některých lidí je to fatální :-( Já mám občas Míšo naprosto stejný pocit, že to teda byl nápad, mít tři děti... Vítek je fajn, sociálně zdatný, dobře jí a spí, ale je to taky spíš divoch a někdy ho mám dost. A nejhorší jsou situace, když jsem sama na všechny děti a každé by v ten samý okamžik potřebovalo něco jiného. Ne snad ani chtělo,ale opravdu potřebovalo. Ať dělám co dělám, nakonec z toho vyjdu špatně já a mě to deptá :-( A potom ječím a jsem nevrlá a to jsem potom i objektivně děsná matka , Grrrr. Ivo, zaujalo mne, jak budeš dělat zkoušky na učitelku matematiky. Jaké je vzdělání učitelů ve Státech? Já kdybych si chtěla přidělat aprobaci na jakýkoli předmět, tak pod tři roky studia se nedostanu. Hanko, my máme těch aktivit s holkama taky dost a občas mám pocit, že nestíháme. Naštěstí je občas víkend doma, kdy tatínek chce pracovat a holky si v klidu bez kontroly rodičů hrají. A domácnost?? Ani nemluvím. Sice jsem s Vítkem ještě doma,ale mám nějaké malé kšefty ohledně www stránek a taky mi to ubírá čas. Příští týden o prázdninách jedou holky na skautskou výpravu,Vítka jsemudala ke kamarádce a vyrážíme s manželem na čtyři dny "někam". Hlavně že tam budeme sami. Nějaké výlety, večeře, klídek pro sebe. Už se tááák těším. Mějte se krásně. |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
21.10.2011 11:50:00
Ahoj holky, musím smekat klobouk, vlastně všechny zvládáte 3 děti a jak vidím, tak skvěle ! Já tady vlastně jediná mám "jen" dvě a i tak mi to někdy stačí až až. Max měl teď za poslední 4 týdny 4x závody, k tomu kroužky ... a ejhle, není čas na školu, takže jsem včera zjistila, že neumí dobře násobilku šesti a sedmi, tak jsem si dala za úkol, že to teď o víkendu budeme "ladit"
Ono, jak je toho moc, tak to není dobře a někde se to pak projeví ... to nemluvím o tom binci doma, protože pořád jen někde lítáme a na domácnost není čas Míšo, Max má teď taky o dost náročnější učitelku a to ne jen tu třídní, ale hlavně tu na angličtinu, je pěkně příná, na první schůzce se tvářila teda jinak Ivo, hezká úvaha ... "Až budu velká ... " ... držím palce, ať ti to vyjde ! Je fajn, když člověk dělá, co ho baví ... Hezký víkend všem a taky hezké oslavy, nás čekají v neděli (narozky má Max v pondělí). |
Iva |
• |
21.10.2011 4:05:06
diky, ze ses taky ozvala. Moc by me zajimala ta Veruncina mystery party! Rada se dozvim vic az budes mit chvilku. V kazdem pripade preju at si ji pekne uzijete!! Zni to dobre! :) Ve skole to vubec nemame tak drsne. Holky jeste porad delaji ukoly vetsinou bez problemu a samy. Ta Veruncina ucitelka ma "zajimavy" postupy... :( Anice se ve skole moc libi, ale uz ted je videt, ze je pomalejsi nez jeji starsi segry, jsem zvedava jak se to bude vyvijet... Ma ale skvelou ucitelku a ja na ni mam ted taky dost casu kdyz zatim nepracuju tak cvicime pismenka, cisla, slova...
Ja jsem se prave zaregistrovala na zkousku z matiky abych casem mohla byt ucitelka matiky, mam radost, ze zacinam delat krucky k ucitelovani... Mam v planu do ctyricitky prijit na to co chci delat az "budu velka" a az mi do te doby moc nezbyva... :D Mejte se bajecne. Preju vsem pekny vikend |
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
20.10.2011 20:22:45
Ahoj holky,
Iva mne napsala na FB,ze Vas zanedbavam,tak jsem se prisla podivat,co je tady novyho. Hanko koukam,ze mas doma uspesneho sportovce. Vubec me to neprekvapuje. Moc gratuluju. Je to sikula a ty jsi urcite moc hrda na jeho vysledky! U nas se furt neco deje. Ted mel narozky Lukasek,zitra ma oslavu s kamaradkama Verunka a pristi mesic Natalka. Nevim,co me to napadlo poridit si vsechny tri deti na podzim. Do toho Halloween,Thanksgiving.....skola. No uz se tesim,az bude aspon prosinec. Na Vanoce si letos deti preji same technicke vymozenosti. Verca chce DS,Natalka Leappad a Lukas MP3,ano opravdu chce me ctyrlete dite MP3:).Svadim to jeho starsi sestry:). Takze to budou u nas hlavni a drahe darky za financni pomoci prarodicu a zbytek uz jenom malickosti. Nenapada me vubec nic,protoze oni vazne vsechno maji. Hry mame plnou skrin,ale je ted nejvic zajimaji sachy-teda holky. Protoze jsou obe v Gifted and Talented programu,kde sachy hraji,tak jsem musela oprasit svoje 20 let stare znalosti a po vecerech hrajeme. Jinak treti trida uz neni zadna prochazka ruzovou zahradou. Veronika ma dost prisnou pani ucitelku,ktera ji snizi znamku i za to,kdyz cislo neni dobre citelne nebo nenapsala k prikladu cely postup. Porad neco zapomina ve skole nebo doma. Mam pocit,ze je toho ted nejak moc. Takze prestoze je treba prvni ve skole,kdo ma dokonceny vsech 7 stupnu v petiminutovce,kde musi mit vsech 100 prikladu scitani a odcitani dobre,tak uz jsem podepisovala i C-. Mam pocit,ze je to vetsi tlak i na rodice,nejenom na deti. Musim porad kontrolovat,co maji a nemaji,kontrolovat ukoly. Letos maji min ukolu,ale za to maji daleko vic uceni,z kteryho ji musim zkouset. Pochvalit je musim ale obe za cestinu. Obe se moc zlepsily v ceskem cteni. S Vercou si ted oprasuji znalosti vyjmenovanych slov,takze se nenudime. Letos jsme museli ubrat krouzky,protoze na ne jednoduse nejsou penize. Takze vsichni chodi plavat a holky chodi na tenis. Z lonska mame zaplacenych jeste par lekci krasobrusleni,tak chodi Verca s Lukaskem,protoze Natalku to prestalo bavit:(. Jinak mam pocit,ze tri deti jsou na me moc,ale myslim,ze je to hodne dane jejich povahou. Lukasek je hodne temperamentni a ve spouste veci podobny Verunce. Takze mam dve deti ze tri narocny a to je na me jaksi moc:(. Do toho vseho bych si rada nasla nejakou praci,tak jsem zvedava,jak to potom budu zvladat:) No nejak nezvykle jsem se rozepsala,tak uz radsi jdu. Tady jsou fotky z dyni a zbytek na FB;) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2532923039359.2144992.1142035588&type=1&l=1c6b690bdd |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
11.10.2011 8:13:39
Jo jo Ivo, to věřím, že tam bude krásně ... určitě někdy do států pojedeme, manžel to má jako "srdcovku", byl tam celkově 3x, vždy na delší dobu, teď už ani nevím, 1-2 měsíce, hodně tam toho procestoval, od severu až k Mexiku, přes různé rezervace, Las Vegas, atd. ... rád na to vzpomíná.
Takže až kluci ještě trochu povyrostou a bude je víc bavit cestování ... |
Iva |
• |
10.10.2011 15:17:50
ale tady je fuuura krasnych mist, i tady kolem nas je pekne! Mesta, hory, muzea... Je tu co videt :)
|
Iva |
• |
10.10.2011 15:15:49
Hanko tak to jsi toho v NY videla a zazila asi tak 10x vic nez ja. Ja tam byla jen parkrat na kratko. Planovali jsme tam cestu uz nekolikrat, posledne loni v listopadu ci prosinci, ale ten vikend tam desne nachumelilo, tak zase nebylo z vyletu nic... Taky musime vysetrit volno, penize a pokud mozno aspon jednou tam vyrazit bez deti.
Taky se snazim planovat vanocni darky, zatim jeste moc nevim, ten antivirus se mi libi, Simonka by potrebovala nove kolo... Jinak moc nevim... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.