Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
J-anina | 7697 |
6.8.2006 10:54:10
Ahoj! Včera jsme se vrátili z dovolené, poctivě jsem všechno dočetla, jen se mi nechtělo psát.. Míšo - popsala jsi to úžasně a já k tomu měla ještě kulisu v televizi - zrovna Kuba koukal na Krtečka, jak tam řádili s barvama :-))
My se měli fajn, počasí tak akorát, pršelo až včera, jinak bylo příjemně. Děti měly nabitý program - jezdily na kole, závodily, malovaly - dokonce měly dětský triatlon! Kuba vyhrál - protože byl ve své kategorii jediný :-)) Ten jeho úžas, když dostal 1.cenu!! No a nejvíc osvěžující bylo poznání, že všechny děti zlobí stejně, že se ze všech chatiček sem tam ozýval řev, že jsou skoro všechny stejný palice a zlobidla :-)) Šlape už některé dítko na kole bez pomocných koleček? Asi jste to už některá psala - Kubovi se kolo rozbilo (hned po pár dnech), tak to budeme muset zkusit na větším... |
Kacatko-75 | 13776 |
5.8.2006 23:37:26
Pappu, vydrz- tyden utece jak voda. Ono to pro ni musi asi byt taky divne. Kez by jste se skamaradily.... Nemyslim s EX ale s dcerou. Pro kluky by to bylo taky fajn mit takovou dospelou sestricku :-)
Drzim Ti palecky, zvladni to. Vse zas bude dobre, uvidis.... |
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
5.8.2006 21:40:49
Vieš, Lilina mama je Maďarka a Tibor vie po maďarsky, tak oni sa doma po maďarsky rozprávali a keď mala Lili 2 roky tak odišli do Ameriky. Jej matka sa potom od nich odsťahovala a Tibor žil s Lili sám a až keď bola dospelá tak sa jej mama vrátila. Ale prečo sa za ten celý čas nerozprávali slovensky to nechápem. Ona teda hovorí len anglicky a maďarsky. Teraz je u nás, keď boli spolu vonku tak sa porozprávali asi, lebo prišli domov spolu a stále je tu. Tak som rada že aspon takto do zatial vypadá. Aj sa hrala s Adamkom celý čas aj Tomáška varovala. Len so mnou sa nejak nebaví ;).
|
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
5.8.2006 20:40:27
Mas to tazke, ale oni uz o tyzden odidu a potom bude zase pohoda,ze? Ozaj, preco nenaucili Lili po slovensky? Ja si myslim, ze nemas dovod jej nieco vysvetlovat, Lili je uz davno dospela a musi predsa chapat, ze jej otec ma vlastny zivot, tak ako ona a tiez jej mama. Pisala si ze u Vas byt nechce, tak to je jej problem. Ona sa predsa tiez musi snazit vyjst s Tebou, a mala by mat zaujem aj o svojich bratov.
Moja mama sa po smrti mojho otca 2x vydala, bola u mna v Poprade aj s vnuckou svojho manzela, nemam nic proti tomu ze sa u nas citi fajn, zobrala som ju plavat, do pizzerie, ale na druhej strane ma musi respektovat a pocuvat, a obcas sa trosku pohrat s Emmkou. Nikolka ma 10 rokov. U z niekolkokrat sa ma pytala co som vlastne ja jej, a co jej pre nu Emmka, ona by ma brala za nejaku sesternicu alebo tak. |
5.8.2006 15:57:11
No a manžel tu má dcéru a exmanželku až do budúcej soboty... Ani neviete kolko si musím hrýzť do jazyka aby som niečo nepovedala čo by som nemala. Lili nebýva u nás ale u svojej starej mamy spolu s mamou... Bola 1x u nás, no to sa na mňa ledva pozrela a vyhýbala sa mi ako sa len dalo :(((. Ten ďalší deň vraj celý prespala... Včera jej Tibor volal že kedy príde, že chce byť s ňou, tak išla s nami von, ale nechcela ku nám tak sme išli na chalupu, tam bol náš kamarát zrovna s priatelkou. Boli sme tam, všetko bolo OK, naďalej sa mi vyhýbala ale na to som si už zvykla. Potom zaliezla do auta a tam plakala. Tibor ju nevidel, ale ja ano. Žiarli na mňa, žiarli na Adamka a Tomáška . Je smutná z toho že keď prišla, nie je stredobodom sveta pre Tibora. Ja ju chápem, ale ono to už bohužial inak asi nebude. Tibor s ňou netrávi veľa času, ona ku nám chodiť ani velmi nechce kvoli mne. Teraz som manžela poslala nech ide s deťmi von aj s ňou...bezo mňa....snad si to všetko vysvetlia. Ona sa totiž cíti odstrčená, lebo aj keď bola s nami, všetci sme hovorili slovensky a ona nerozumie nič slovensky . Ona by bola spokojná keby jej otec bol tieto 2 týždne s nimi (s ňou a jej mamou)... Tak by som sa s ňou chcela porozpravať o všetkom, ale mám nejaký blok a veľa robí aj tá jazyková bariéra, až tak dobre po anglicky neviem .
No a dnes okolo obeda mi ešte aj zavolala jej mama že prečo ju nevoláme ku nám, že sa jej otec nevenuje mi je z toho smutno, lebo ono to možno potom vypadá tak že ja mu nedovolím byť s ňou. Ale ona má 24 rokov!!!!!! Asi by bolo dobre keby strávili aspon nejaký čas osamote ale ako a kedy keď ani nie je u nás? No ja z domu kvoli nej neodídem a samozrejme ani Tibor sa neodsťahuje na 2 týždne ku exsvokre!!! Tiborovi vyčíta našich kamarátov, že nikdy si nemyslela že sa jej otec bude baviť s takými "rasistami"...aby ste chápali, jej matka je Rómka... Ani my ani naši známi nemáme nič proti Rómom, ale americký systém výchovy detí ju úplne zmagoril, akonáhle niekto na niekoho povie že je Róm, tak ho urazí na smrť a je rasista :(. Má strašne divnú povahu. Tak som sa posťažovala...prepáčte, ale keď mňa to tak štve :(((. |
5.8.2006 15:43:43
|
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
5.8.2006 7:54:08
Emmka ma vcera vecer zaskocila otazkou, ze kde mali Kozliatka ocka, ked ich prisiel zjest zly vlk??
Dnes zacinam 37.tyzden. |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
4.8.2006 17:19:23
Taky jsem koukla na fotky. Zuziko, jste fešandy! Sluší vám to.
Pappulko, ten kiddy board je bezvadný, to jsem ještě neviděla, kde jsi k tomu přišla? Jo, a máš tam ještě bývalou nebo už máš klid? |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
4.8.2006 17:06:40
Ahoj holky, moc děkuju za podporu, spíš jsem si myslela, že dostanu do nezodpovědnejch matek, co rodí děti takhle pozdě :o) Míšo, já už to ale opravdu vzdala, tohle byla nějaká hodně silná mrška, která se propracovala přes hory a doly a měla se kde zavrtat :o) Sama to pořád nechápu!:o)
Pappulko, ty čarodějko!!! :o)) Možná že je na tom Maja stejně, protože já těhotenství také zahájila angínou :o)) Te´d si užívám v práci, dohaduju se tam s takovou kr..., co se mě snaží někam dotlačit, ale má smůlu. paragrafy mám už v malíčku a nedám se. Jen je to psychicky vyčerpávající a jediné, co je mi už jasné, že se s ní normálně nedohodnu. Jenže konám jen tak, na co mám dle zákona nárok. Ćlověk aby se pomalu styděl za to, že požaduje, co mu náleží - alespoň tak se na mě baba tváří. A nejvíc mě na tom štve, že po 11 letech mě tam buzeruje baba, která je tam 4 měsíce a nic neví. Neumí ani používat hlavičkovej papír. |
Jana a kluci | 13158 |
4.8.2006 15:21:59
Zdravím všechny po návratu z dovolené. Jsem unavená, ale spokojená. Jako vždy jsme ale museli mít něco extra-byla jsem dokonale vybavená na průjem a Fífa tam kakal jednou za 3dny :o). Na to jsem neměla nic sebou. Už bych ale bez chlapa s malým dítětem nejela. bylo to opravdu vyčerpávající. Nemohla jsem se od něj hnout ani na chvíli-neustále jsme byli ve vodě. Je to žába a ne člověk :o). Skákal, plaval v mělčině i v hlubce a poslední dny se i snažil potápět (vše samozřejmě s rukávkama). Panímámu jsem nechala odpočívat a tak hlídala jen když jsem cvičila aquaaerobic. Hotel Paradis doporučuju všem tak za 3roky. Chtěla bych tam ještě jednou. Holky, je tam od rána do večera postaráno o děti skvělým programem (i s českou animátorkou), maminky můžou cvičit a tatínkové třeba hrát petanque (nevím, jak se to píše). Každý večer program. Ale vše od 4let. Strava pestrá-v tom byl ale problém. Jídelna je obrovská a hodně lidí a tak bylo pro Fífu vše důležitější než jídlo. Tam dost zlobil. Místní jsou k dětem fantastičtí a tolerantní. A nebudu říkat, jak jsou milí k maminkám bez tatínků :o).
Let snášel malý skvěle. Mě jen strašně bolely uši při přistání tam. Zpět už to bylo dobré. A vzpomněla jsem si na vás, na lehátku bez plavek začalo období tahání za pindíka a tak jsem mu potom hned nandavala slipy. Jen jedna věc mi vadila. Je to uzavřený objekt a okolo nic moc. Do města se musí spojem. Chyběli mi noční procházky a posezení v kavárnách. I když to by s malým nepřicházelo v úvahu :o). Dodatečně přeji všem vše nejlepší k narozeninám a Ivance k potěšení-držte se. A co Maja- ta se asi taky přidá, co? Holky, písnětě prosím pro inspiraci jaký dárek kupujete klukům k narozkám. Děkuju. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.