Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina a Anetka | 31760 |
Re: Re: Středa29.6.2005 13:47:24
Tak to my Evko máme celkem jiný problém se psi. Neboť Anetka od mala vyrůstá s naším labradorem, tak má pocit, že všichni psi jsou hodní. Nevíme jak jí zatím vysvětlit, že ne všichni psi jsou jako náš Timmy.
|
opice... | 6073 |
Re: Re: Re: Pozdrav29.6.2005 13:45:31
Jééé zahrada:-) Jak jsem psala, za chvilku do toho panelákového horka vyrážíme na nádraží, pak 2h vlakem, ale užijeme si:-)
O víkendu pojedeme na chalupu, jsou tam bojové podmínky, ale těším se. Zahrada, chládek, malý se bude koupat v bazénku. |
opice... | 6073 |
Re: Středa29.6.2005 13:42:46
Tak jsem koukala na fotky, Kudlinko, to je krása. Ty jo:-)
Hned jsem si vzpomněla, že Vojtík, kterému od mala nevadili štěkající psy, má z nich nyní fobii. Pomalu se ho snažíme z toho dostat, jakmile uvidíme psíka, tak mu máváme, říkame ahoj atak, ale jakmile jezdíme kolem domků, které mají branky či brány, tak je to hrůza. Poslední tři dny je mi kupodivu docela dobře, dokonce můžu i docela v klidu vařit:-) Jen včera večer jsem rožnila ryby, ale následně jsem na ně neměla chuť. Marťo s Filípkem, mohla by jsi mi, prosím, taky poslat pár obrázků? Je to moc velké celkově? Za chvíli zas vyrážíme vláčkem na výlet. My s Vojtou na výlet a táta za prací. |
Re: Re: Pozdrav29.6.2005 13:37:11
Jak se máte v tom hrozném dusnu? Mě Anetka spiinká venku na zahradě, tak mám alespoň za celý den chvilinku klidu.
|
opice... | 6073 |
Re: Pozdrav29.6.2005 13:31:44
Marťo, jasně přidej se k nám:-)
|
Pozdrav29.6.2005 13:28:12
Přeju vám všem příjemné odpoledne!!!
Chtěla jsem vás pozdravit. Konečně se nám povedl připojit na internet. Některé si vás pamatuju ještě z těhulek. Můžu s váma pokecat ??? Martina |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj29.6.2005 8:49:49
Majko,Zuzka dostala k vanocum Lego Quatro,ale ted mi to pripada,ze jsme zbytecne vyhodili penize,kostky jsou sice krasne velke,ale my jiz vytahli Lego Duplo po Davcovi/mel toho obri krabici/ a stavime.Dada mel masinky i s kolejema,ZOO,farmu ,je tam krome kostek spousta zviratek,lidi,i deti v kocarku,pilot v letadle.No,jak jsem rikala,mel tech sad strasne moc.
Ted ma jiz 3 obri krabbice s Legem normalnim a jiste nebudu prehanet kdyz reknu,ze scitaji neco kolem 20 tisic.Je to vdecna hracka pro jakykoliv vek.Manzel minuly rok koupil Dadovi nejake letadlo,ale spise si ho koupil sobe. Ja se padim pripravit,za chvili dorazi me byvale sousedky,kamosky z panelaku. |
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj29.6.2005 8:19:56
Majko, když byl Davídek malý, nejvíc ho bavila stavebnice, která byla jako statek. Ohrada, zvířátka, postavičky... Pak teprve začal brát auta a letadla... Amy má už trochu lepší, ta vydává i zvuky zvířátek... Mega blos. (www.megabloks.com)
|
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Středa29.6.2005 8:13:57
Krásný den všem!
Moc jsem zpátky nečetla, ale něco přeci! Amy ještě spinká, tak jsem toho konečně využila, abych se na Vás taky přišla podívat! Jsem pěkná ostuda, ale mě ten počítač přes den nebaví ani pouštět a večer je tu plno:o) Bakalářka se ale blíží ke konci, tak zas budou večery moje!!! Tak co, těhulky, jak je v tom horku! A ty Ivi koukám ve velkém kole! Buď na sebe opatrná! Míšo, Vám se teď splnil váš veliký sen, tak to musí být prima! Je fajn, že už v klidu bydlíte! Jestli se dá říct "v klidu"! Ty auťáky v zahradě:o)))Moc gratuluji! Ještě jsem postřehla, že jsou dětičky dost protivný! Asi teplem! Ani se jim nedivím! My byli teď všichni nemocní, Amy nesmí ještě na sluníčko a tak jsme doma v chládku a musím ji moc pochválit, že je hodná! Na nočníček už chodí hezky, ale venku to občas nestihne a tak peru a peru a peru...:o) Ale i snaha se cení! Jen nechce vůbec jíst! Pije jen to její mlíčko a nic do ní nedostanu! Občas trochu polivičky, abych ji nekřivdila! Skluzavku pro děti, co dělal děda jsem dala na naše albíčko. RODINA.CZ/KUDLINKY, tak koukněte tam, jsem líná, hi, hi! Někdo je tam už přítel, jinak si musíte zažádat, omlouvám se! Co ještě... už zase nevím, tak se kdyžtak ještě ukážu! Všechny moc pozdravuji a z Permoníka se ještě neozvali, tak zatím nic! |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj28.6.2005 23:01:56
Copak to tu máme to "aa"?
Mersi,jaké přesně máte Lego? Vůbec nevím jaké bych pořídila,nevyznám se ve stavebnicích a v obchodě neodhadnu jaká by Adama bavila. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.