| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 6018  [Dalších 5728 >>]
opice... 6073
24.7.2006 14:32:25
Ahojky,
taky jsme pořád zalezlý doma. Pokud nestihneme procházku ráno do obchodu, tak pak chodíme až kolem 20h. O víkendu jsme ani na chalupě nebyli, jen doma,doma,doma:-( Máme tady 28-31,5st.

Mám pocit, že Vojtovi polezou pětky zuby. Pořád si strká celé ruky do pusy.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
24.7.2006 13:32:56
Holky, jak casto chodite ven? Mne pripada, ze jsme zalezli doma stejne jako kdyby prselo. Venku hic k padnuti, cloveka ani nic nebavi, jen se stale poti.
Nestacime domu tahat vodu na piti. Blahove jsem si myslela, ze dostaneme od Mountfieldu ten aquabar a k tomu vodu zdarma, ale k bazenum je nedavaji.
Dnes jsem objednavala na stredu 2 cisterny vody-tj.16 m3 a jeste 2 m3 budeme dopoustet.Uz jsem i vymyslela, jak se k bazenu pres tu hlinu dostaneme. KOupila jsem v OBI zeleny umely travni koberec, ustrihnu z nej jakoby chodnicek a pak az bude trava okolo, tak na tento kousek travni semeno doseju, jedna se cca o 2,5 m.
Take jsem konecne dovezla do bazaru nas sportak, vzali mi ho okamzite bez zaznamu a cekacky, pry je krasny a moc dlouho se tam neohreje.Ivanko, za kolik jsi prodavala vaseho Quinna?
Jana a kluci 13158
24.7.2006 11:18:36
Kudlinko děkuju. Ano jedeme tam, ale máme ubytování v bungalovech v zahradě ne v hotelu. Ty to tam znáš?
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981
23.7.2006 22:41:53
Jo a neskutečně Ti závidííííím! Jela bych hned znovu! Pořádně si to užívej! Jedete hotel Paradis Beach?
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981
23.7.2006 22:19:54
Jani, jak je hodně drahé jídlo nevím, ale počítej, že tak 2-4x dražší, než u nás! 1,5l voda stála kolem 2DN, kournotky zmrzliny 3,5DN a na disco jsme kupovali pití kolem 4-5DN (fantu, colu). Ostatní nevím, jeli jsme All Inclusive. 1DN je cca 20 Kč.
Ty tři hodinky v letadle hrozně utečou, měli jsme pro Anku jen knížku a pastelky s omalovánkou, ale koukala stejně hodně z okýnka a pořád se něco dělo....byli jsme hned tam!
Mléko mají OK, u nás bylo v jídelně i kakao(prášek), nebylo potřeba nic vozit, jen mi nechutnalo kafe a ani moc čaj, tak to si trochu kdyžtak vezmi. V jídelně mají ráno horkou vodu, tak jsem si dělala 3v1. Jinak my měli jídla až, až!
Jinak je tam teď opravdu hrozný horko, ale zase fouká, takže je to snesitelnější, než v tady! Večery jsou teplý, tak dlouhý kalhoty a tak opravdu jen jedny kdyby náhodou, stejně to nevytáhnete! Kdybys potřebovala něco konkrétně, tak písni!

Míšo, Tobě jen přeju, ať už to je..... :o) pak to přijedu zkouknout!

Marti, tak to je hrozný, ale v těch teplech je teď angín! Tak foukám, ať je Filďa brzy fit!

Martina+F+H+L 6060
23.7.2006 17:52:43
Ráno jsme byli na pohotovosti - Filda si stěžoval na ucho - vyklubala se z toho začínající angína. My seš těch nemocí nezbavíme.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
23.7.2006 8:42:42
U nas zase hlasia na cely buduci tyzden cez 30C, nechapem take teplo leto tu nebolo uz par rokov, priemerne teploty na leto su tu 18C.
Dnes rano nas zobudila susedovie dcerka, rano o 8.hod.ju nechali doslova vrieskat na zahrade, cudne na tom je, ze oni na nu nikdy nekricia, vzdy jej len pekne dohovaraju, a rano v nedelu vresti ako pavian, kedze spavame pri otvorenom okne tak nas vsetkych pobudila. V noci som nemohla zaspat, takze ma to nepotesilo. Emmka by iste spala dlhsie aspon o hodinku.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
22.7.2006 9:47:52
Jani Ja lietam s Emmkou pravidelne, ona nemava ziadne problemy. Snad len pri starte a pri pristavani je dobre dat Filipkovi nieco pit, aby ho neboleli uska. Tiez vzdy beriem ceruzky a papier na kreslenie,vacsinou beriem kinder vajicka (cokolada je pre mna, Emmku zaujima iba nova hracka),nejake sladkosti pre pripad nudze, jedlo, pitie, nahradne oblecenie. Filipkovi skus lietanie vysvetlit, ze musite byt priputani a tak, kde cestujete, Emmka sa vacsinou tesi.

My tu mame zase horuco, teraz som vstala a v dome mame 27C.
Jana a kluci 13158
22.7.2006 7:47:33
Taky nevím, kolik peněz sebou. Prý je tam lepší kurz na dolary než eura.
Jana a kluci 13158
22.7.2006 7:44:23
Tak v úterý letíme s na dovolenou. Bylo to last-minute zlevněné z 16900 na 9900 (polopenze). Je to ráj (Paradis v Tunisu). Vzhledem k tomu, že je to Firáček, tak přizpůsobené pro děti. Dětské hřiště, koutek uvnitř, brouzdaliště, animace apod. Holky, letím poprvé. Pište mi, prosím, jakékoliv rady, co do letadla apod. Letíme v noci.Kdo jste byli v Tunisu, tak beru také rady. Moc děkuju.
Jen nevím, Fífa je zvyklí ráno a večer na kakao, myslíte, že může pít jejich mléko?
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 6018  [Dalších 5728 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.