| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6018  [Dalších 5738 >>]
Jana a kluci 13158
25.7.2006 8:37:25
Já se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek července a protože se vrátíme až 4.8., tak všem narozeným na začátku srpna přejeme vše nejlepší. Odlétáme do ráje :o)

Martina+F+H+L 6060
25.7.2006 8:21:03
Až najdu kabel od foťáku (nebo koupíme nový :o) tak do alba fotky určitě dám :o)

Dneska jsem Honzíka zvážila - v 5 týdnech má 5900g - to je 600g od minulého týdne. Tímto tempem ze mě bude za chvíli vycucnutá sušinka a ten můj Otesánek bude říkat: "Mámu jsem sněd, tátu jsem sněd, bráchu jsme sněd - a Vás tety taky sním." :o))))
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
25.7.2006 8:11:08
Ahoj holčiny, tak od včerejška vím že budeme mít holku tak to bude boj o jména a doufám že jí za ty necelé 4měsíce nenaroste pinďík jinak je v růžovim. Včera jsem se nechala trochu unést a nakoukla jsem do slev na mimísky a nějak jsem neodolala.
Adam je pro velký úspěch ještě tento týden u babičky a vypadá to že tam bude i příští, ta vedra se v paneláku těžko zvládají a u babi je mu dobře, je na zahrádce, koupe se v bazénu každej ho rozmazluje... O víkendu jsem se na něj zlobila tak fňukal a řekl maminko nezlob se já nebudu hodnej já jsem šikovnej, a kromě výrazů smrdí jako prase má nový pálí kajo bejk, tak jsem zvědavá s čím přijde tento víkend....
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981
24.7.2006 23:52:01
Jani hotel neznám, teda z nabídek a recenzí...ani nebyla, ale jako bych byla! Všechny hotely a bungalovy na Djerbě i v Tunisu jsou cca stejné! Letos jsem sfoukla Djerbu už 2x, takže se fakt nemusíš ničeho bát, naopak! Hned bych jela znovu! Fakt závidím a opravdu si to užívejte! Snad se bude líbit!
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
24.7.2006 23:50:59
Emmka ma tiez na spanie plienku, ked som sa jej pytala ci jej ju este treba zahlasila "ano, ved sa pocikam". Zatial to neriesim, este ma cas.
Baby Vy mate tych chalanov nejakych velkych, co takto vyfotit ich a dat do alba?
Martina+F+H+L 6060
24.7.2006 23:21:06
Katko, já plínku dávám a neřeším to - dětská dr. říkala, že má čas do 5 let. Ovšem dnes jsem zapomněla a následky na sebe nenechaly dlouho čekat :o)

Zuzko, to to letí 35tt - to budeme mít brzo další přírůstek :o)))

Katko, já už 62 taky vyřadila :o) Honzík je taky veliký - pořád si musím připomínat, že je mu jen 5 týdnů, protože vypadá na 2-3 měsíce.
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
24.7.2006 22:08:27
Martinka ja mám taký názor, že na všetko príde čas a vôbec nič neurýchlujem a tiež by som kludne dávala plienku na noc keby bolo treba. Síce Adama si už s plienkou neviem ani predstaviť :))).

Zuzi tvoj manžel je poriadne často preč, však? Ten môj je už mesiac doma, to je sranda, normálne som si na to zvykla, ťažko mi bude keď pôjde pracovať :)). Síce týždeň bol preč aj som zabudla.

Baby ten môj Tomáško je strašne veliký!!!! Ja to normálne nechápem ako je to možné a prečo je tak veliký. Zatial každý kto mi kukne do kočíka sa zháči a nechcú mi veriť, že má 3 a pol týždňa, typujú mu tak 2-3 mesiace!!!! A dnes som bola vonku s kamoškou, ona má 7 týždňovú dcerku a bola taká malinká, také bábo maličké. Môj Tomáško bol ako jej starší brat :). Bodynká nosíme 68-74!!!!! Tiež overaly aj opalovačky 62 už absolutne nezapneme, 68 sú nám tak tak na tesno a 74 tak akurát!!!! Vo štvrtok ideme do poradne, som strašne zvedavá na váhu.

Ale stále je veľmi dobručký, vôbec neplače a je taký kludný. Toto som pri Adamkovi nezažila NIKDY...ísť v kočíku a on nespí len si kludne leží. To Adamko nebol ochotný ani 5 minút. Sú absolutne odlišní. Akurát ešte stále neprišiel na to, že v noci sa spí :(.
Martina+F+H+L 6060
24.7.2006 20:55:11
Nevím na co myslím - z horka mi měkne mozek - zapomněla jsem a dala spát Filipa bez plíny a on mi počůral postel :o(

Tak mě napadá - má některé vaše děťátko ještě plíny na spaní nebo jsme poslední ostudy?
Ivča+3ratolesti 14182
24.7.2006 16:30:31
Ahoj,my jsem taky pořád zalezlé doma, nedá se venku být. Dnes jsem strávili skoro celý den v Ikea, tam jsme se pěkně ochladili. Až mi začla být zima. Nevýhodou pobytu bylo, že jsem utratila hromadu peněz, ale 50% slevy mě prostě nenechají chladnou :o))

Míšo, Quiňáka jsem prodala myslím že za 7 nebo 8 tisíc, už si to moc nepamatuju.

Teď je sice zataženo,ale šíleně dusno. Už mě ani kytky nebaví zalejvat,stejně jsou spálené. V pátek jsme byli u známé a tam jsem úplně změnila náhled na bazény. napřed jsem nechtěla ani slyšet, protože mi vadí ta hromada chemie, cose tam furt sype, a oni mají se slanou vodou, což je velůmi zdravéa daleko levnější provoz. Tak do toho asi půjdeme, jestli globální oteplování bude trvat, určitě ho užijeme - i když máme řeku za polem.

Všem marodům přeju brzké uzdravení, cestovatelům závidím ( my pořád jen ta Malta) a přeju jim, ať si ty dovelené hezky užijou!! jani neboj, letadlo je OK!
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
24.7.2006 15:40:48
My tiez chodime vonku doobedu, ale potom az okolo 16.30 hod. Emmku davam zase po obede spinkat, je z toho tepla unavena a Ja tiez, takze si vacsinou zdriemneme spolu. Radsej sa s nou budem hrat vecer, aj do 22.hod. ale po obede ked sa neda ani dychat. V dome mame cez 30C. Muzicek dnes zase odletel na sluzobku, vrati sa v piatok. Ja som uz zacala 35.tyzden.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6018  [Dalších 5738 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.