Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
21.7.2006 8:08:15
Misa pokial viem existuju nejake bezpecnostne kryty na bazeny, prave kvoli detom. Skus sa na to niekde opytat.
|
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
20.7.2006 23:15:21
David mel dermatitidu ve vlaskach jeste po tretim roce, zmizela a pak ze okolo tri let znova objevila.
S tim bazenem to nebude zadna sranda, mysleli jsme si, ze jsme nasli nejrovnejsi misto na pozemku s ohledem na slunce a rostliny a kdyz to Mira chtel zmerit vodovahou, tak to utika na pulce bazenu az o 40 cm. Diky tomu, ze neprselo je zem jako beton, tak ji budeme odkopavat po kouskach. Zitra zkusim vzdy kousek prolit, jestli to pomuze. No a diky tomu, ze se musi diky nerovnosti castecne zapustit, tak budu u problemu, kteremu jsem se chtela vyhnout a to, ze Zuzka tam v pohode bude moci prepadnout. Tak uz vidim jak tam stavim jeste nejaky plot, protoze Zuzka je zvykla litat z domu ven a obracene naprosto nekontrolovatelne. Boze, co jsme o vymysleli a to vse v dobre vire- pro deti jen to nejlepsi. |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
20.7.2006 22:18:29
Tak na bazen v zahrade by som teraz iste nechala nahovorit :o) Misa, skoda ze byvas tak daleko.
Zuzke a Filipkovi prajem skore uzdravenie. A ako sa dari Pappulke a jej detickom? Evka, aj Emmka mala seboroicku dermatitidu vo vlaskoch ked bola mensia, potom som sa niekde docitala ze to moze byt aj z prehriatia, takze pri takych teplotach aj z ciapky, ci ineho oblecenia. Kde ju Vojtik ma? Petra, my mame rozpravkovu knizku o Barborke, ktora nechcela poziciavat hracky a potom sa s nou nikto nechcel hrat. Takze obcas ju Emmke pripomeniem, takou hravou formou. Tie najoblubenejsie hracky ma tiez problem pozicat,inak sa celkom pekne o hracky deli. Pokial viem, spolu sa vedia hrat az 4 rocne deti, a pekne si poziciat hracky, takze aj tie nase deturence sa to skor - ci neskor naucia. Za pokus by stalo predtym nez niekto pride dohodnut sa s dcerkou, ktore hracky si mozu ine deti pozicat a tie najoblubenjesie napriklad skryt. |
Kacatko-75 | 13776 |
20.7.2006 20:05:53
Tak uz se Ti to Miso ale aspon rysuje ;-) Hned bych do bazenu skocila. Tady ma bazen kazdy apartment. Moc mi chybi....ted co jsme v baraku,tak muzu skocit akorat tak do vany. Investovat do bazenu se mi nechce-nejsme tu naporad.
Jinak na slunicko moc nechodim-nejak se mi moc delaji znaminka-jdu 8.srpna k doktoru aby se na mne podival. Chudak si mysli, ze mam znaminek par- asi tam budu cely den nez je vsechny prohlidne ;-)) |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
20.7.2006 19:29:09
Tedy dnes je venku priserne, ani dychat se tam neda. ZUzka po obede trosku zvracela, tak jsem ji ven vubec nepustila.
Ja jsem nastvana, protoze zahradnikum dosla mulcovacka, tak tu je vice nez polovina rostlin bez mulce a dalsi dovezou az zitra a mulcovat budou nejspis az v pondeli.Mne ceka zalevani a zalevani, tak doufam nestrhnu studnu.Nektere rostliny jeste nejsou v zemi vubec, protoze je ted nesehnali, tak zase postupne. Ale dnes mi volali z Mountfieldu, ze dovyrobili bazeny, ktere jdou ted na dracku a ve stredu nam ho prijedou usadit.Jsou ted na ne akcni slevy a cela sestava je vcetne piskove filtrace a solarnich panelu.Jen jsem zvedava, jak se k nemu budeme dostavat, kdyz okolo bude jen hlina a vyseta trava. Asi po fosnach a pred bazenem budeme mit skopek s vodou. Koupili jsme jen ten nadzemni, sice jde tento typ zapustit cely do zeme, ale kvuli Zuzce ho nechame cely na povrchu a mozna casem pujde dolu. |
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
20.7.2006 16:37:19
Marti, tak vám přeju ať je to jen z cesty a nejste nemocní.
|
Martina+F+H+L | 6060 |
20.7.2006 13:47:00
Evko, dr. říkala, že to na virózu nevypadá. On je jen unavaný a včera večer a dneska ráno nám zvracel. Má jen Kulíška, já mu přidávám i ORS od Hippu a je o rohlíku. Zatím mi nezvrací.
|
Martina+F+H+L | 6060 |
20.7.2006 13:26:32
Petro, já to měla doma podobné - Filip se nechtěl dělit o hračky, občas dítě bouchnul nebo s sebou plácnul na zem a vyváděl. Já to řešila tak, že jsem mu předem oznámila, že příjde ten a ten a a vysvětlila mu, že se bude dělit o hračky. Také jsem nejkonfliktnější hračky po dobu návštěvy schovala. Jinak doporučuji nic moc neřešit. Nemá to smysl, přejde to samo.
|
opice... | 6073 |
20.7.2006 13:11:16
Marti, a blinká od nějaké virozy nebo to může být z té dovolené?
Vojtíkovi se teď ve vláscích udělala seboroická dermatitida, prý to ještě může být stresové z narození Věrky. Zdá se mi to dlouho, ale nejsem dr. |
Martina+F+H+L | 6060 |
20.7.2006 13:04:50
Katko, reagoval tak, jako by se vrátil od babičky z víkenu - radost měl, ale nijak závratnou.
Babička nám ho vrátila vzracejícího - jim už dva dny zvracel a doma v tom pokračuje. Od rána jsem nejedla. On má dietu a já jsem stihla potajmu sníst jednu nektarinku v koupelně. Teď usnul, tak se ženu rychle naobědvat než se probudí Honzík. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.