| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6018  [Dalších 5698 >>]
Petra
  • 
20.7.2006 12:47:44
Ahoj, má také v srpnu tříletou dceru. A máme problém:(když je doma sama -tak si vyhraje, je až na občasné výpady celkem v pohodě/občas má vzdor. období, počůrává se .., zkouší kam až může zajít -někdy je to náročné dost , někdy méňe/, ale jakmile k nám přijde nějaké dítě si hrát-je to doslova horor. Hračky nepůjčuje, bouchá i 6 letého kluka!protože prý zlobí...já jsme přísná, manžel moc ne-ale myslím, že ji často nebijeme..jen občas nějaké plácnutí přes zadek-a to už musí být..
Jak to řešit? Má jít po prázdninách do školky a bojím se, že ji děti nebudou mít rády..-pokoušíme se vysvětlit-že si s ní nebude nikdo chtít hrát-ještě se nestalo-že by si s někým v klidu hrála třeba hodinu:(už vářžně nevím...

Díky moc Petra Novotná
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
20.7.2006 10:03:51
Teda holky nevím jak Vám, ale jak píšete že ta vaše robátka zlobí, vždy mě to potěší (nemyslím to nějak zle) že je to všude stejný a hlavně že nejsme jediný.

Adam se především na veřejnosti asi aby měl dost posluchačů ptá: mamko máš pinďu, nemáš, tak mi to hned ukaž. Okolí se vždy baví.

Holčiny jak jezdíte do Hartmanic, pošlete mi www odkaz.
Plánujeme s tatínkem týdení dovolenou
J-anina 7697
20.7.2006 9:08:00
Ahoj!
Martino, máš to za sebou :-))
Nekontrolovatelný zvíře jsem včera měla doma já..řev kvůli všemu, dupání, válení po zemi, mlácení vším a všech..vyprovokovala to Kačenka, která se mu vyčůrala do JEHO nočníku :-)) Myslela jsem, že ho hodím do bazénu :-))
Teď trávíme dny u našich, jsou na dovolený, má tam asi moc zábavy. Celý den je venku, navíc tam u nás každý den někdo byl, přes den pochopitelně nespí a v noci je to taky bída.. takže je unavenej a pak to takhle vypadá.. včera po mě koukali i dělníci z baráku odnaproti, muselo to vypadat, že ho snad od rána do večera mlátim....

Pindík je u nás taky v kurzu, komentuje to slovy: Mami, koukej!
Ráno jsme znovu "probírali", že on má pindíka a Kačenka nemá, tak jsem říkala, že Kačenka má pipku a máme malý "zádrhel". S jeho výslovností to není pipka, ale píía .. takže Kačenka má píí.u, máma má píí.u ... asi to budeme muset přejmenovat...
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
20.7.2006 8:21:13
No vidíš Marti, že ti ho tam nevyměnili, hlavně že už ho máš doma. My Adama včera po práci odvezli k manžovo mamce, je tam po prvé tak jem zvědavá. V Praze mají bejt děsná vedra tak u u babi, bazénu na chalupě bude líp. Tady mezi těma rozpálenejma panelákama to je děs běs. Ještě k tomu pinďovi Adam si sedne(nahatej) a křičí maminko pinďa cvičí, moc se mu líbí že aniž by mu musel pomáhat jde nahoru a dolu...
Kacatko-75 13776
19.7.2006 20:48:35
Marti, Tomaskovi se to moc libilo. Cely film poslusne sedel a dival se- coz krom cteni neposedi na jednom miste snad ani minutu ;-)

A jaky bylo privitani s Filipkem? Styskalo se mu?
Martina+F+H+L 6060
19.7.2006 18:22:36
Tak stále čekám, kdy se s Fildy stane to neovladatelné zvíře a ono stále nic :oO Zlobí to je pravda, ale tak nějak normálně - jen jsem našla použitou plínku v kočáru, rozházel prádlo a vytahal ze skříňky plastové krabice - jak říkám normální zlobení, ani s sebou ještě neplácnul s řevem na zem.

V sobotu kluci vyráží do kina na "Auta" - jsem zvědavá jaké to bude - neviděla jste to některá?
Kacatko-75 13776
19.7.2006 17:07:48
Jo a jeste k tomu pindikovi: nejenze se za nej Tomas taha kdy jen muze...mame ted novinku. Zacal ..hmmm jak bych to nazvala....sedne si treba na velikou plysovou hracku a pohybuje se dopredu-dozdu ...a hrozne se u toho culi...jak mu to asi dela dobre.To vubec nevim co mu mam na to rikat.Nejcasteji to dela kdyz jsme nekde na navsteve ;-)
Kacatko-75 13776
19.7.2006 17:02:23
Vratila jsem se z New Jersey....a je ze mne kmotra ;-) Byli jsme tam tri dny v kempu, Tomasek se vseho bal...ale pak se nechal premluvit a opikal burty, ja jsem si se segrou vyrazila vlakem do New York City...nesedela jsem ve vlaku 10 let ;-) bylo fajn.
Jen bych ted potrebovala Misiny zahradniky ;-) trava vysoka, plevel...ach jo! Nepujcis? ;-))

Zuzi-super ze se Ti mimi obratilo. Ted uz jsi klidnejsi,ze?

Kacatko-75 13776
19.7.2006 16:58:01
Martince dodatecne vse NEJ k svatku..A neboj. Filda bude v pohode. Ja myslim ze je to hlavne o tom co pro deti prarodice delaji...Moje mamka je nemocna a vazi pres sto kilo.Spatne se ji pohybuje. Kdyz byl Tomasek mimi, tak to bylo fajn-chodila s kocarkem, zpivala mu....ale ted jak je z nej triletej certik ;-) tak taky furt rika jak je "DIVOKEJ" ....coz je zivejsi dite, ale nemuzu od nej ocekavat, ze stravi pul dne na gauci a bude si povidat s babickou, ne ?! Druha babi je zas pro kazdou srandu...prochazky do lesa, honicky....to je Tomasek zlatej.
Jen je na prd, ze si Martina mohla pekne v klidku odpocinout a uzit si Jenika a takhle ji to mamka zakalila...
Jo a nekontrolovatelnyho zvirete se neboj ;-) nam tu beha po baraku kazdy den lev/tygr nebo medved... Az na ten hrozny rev se to da ;-)
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
19.7.2006 12:02:38
Evi,koukam,ze je to vsude stejne. Ja si odtahala v byte vsechen nabytek, pokud jsem chtela neco udelat.Menil se koberec- Mira odesel do prace, ja odstehovala nabytek, shrnula koberec stary, privezli koberec, rozvinuli a ja pak nastehovala vsechen naybtek zpet.
Stehovani- ja sehnala krabice, prepravky, zabalila,Mira odesel rano do prace, prijeli stehovaci, odvezli prepravky a nabytek do baraku a ja vse opet sama vybalila, rozmistila, Mira prisel z prace do noveho.Ano, zaplatil stehovaky.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6018  [Dalších 5698 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.