| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 6018  [Dalších 5508 >>]
Vínečko 13944
4.7.2006 21:27:57
Pappulko, u nás to bylo jiné, protože Adam neměl v 1,5 roce rozum:-) A dal se snadno opít rohlíkem. Když přišla chvilka, že třeba on chce do svojí postýlky tak jsem mu řekla, že postýlka je pro malý prťata a on je veliký chlap tak bude spát jak taťka na veliké posteli.
A teď, když je ve věku tvého Adámka tak už chápe a bere jako samozdřejmost, že Hedvika je další člen rodiny.
Někdy dělají blbosti tak mám strach, aby ji neublížil, ale jinak si myslím, že ji bere. A těžko říct jaké by to bylo, kdyby mezi nimi byl větší rozdíl.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
4.7.2006 19:53:37
Pappulka blahozelam k Tomaskovi,nech sa Vam dari.

S tym rosadzanim dvojek pri WC ma Jesa pobavila, aj ked uprimne povedane najst tak "upratany" zachod by som nechcela.

Ivka, Vasa malta vyzera super, my tiez zaciname uvazovat o postaveni domu, ale my si ho nechame postavit na kluc.

My sme uz spat doma, som riadne unavena, tu je 34 C. zajtra sa ma ochladit tak dufam ze maju pravdu.
Kacatko-75 13776
4.7.2006 19:29:31
Pappu, snad se to casem zlepsi...nas Tomasek se chova jinak i kdyz se bavim treba s tatinkem. Proste chce aby se veskera pozornost smerovala jen a jen na nej...Drzim palecky, urcite se to urovna.

Mersi dik.Asi retizek na krk....na pozdeji ....
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
4.7.2006 19:09:12
Och Marti, to je mi lúto :(. Tak nech ste skoro OK, Adam tiež nejak kašle, tak sa bojím aby to nechytil aj Tomáš.

Inak Tom je ZATIAL strašne zlatý....píšem zatial, lebo viem že čo je dnes nemusí byť zajtra, ale naozaj zatial je kludný, veľa spinká a tak.

Ale s Adamkom som dnes zažívala krušné chvíle, kedy som si v hlave premietala všetko čo som kedy čítala o tom, ako sa správať. On proste mi začal robiť cirkusy že chce ísť do postielky, že to je jeho postielka...keď sme išli von tak plakal že on chce byť v kočíku, stále sedí v škrupinke a tak. A keď som s nimi sama, a musím sa venovať Tomimu tak Adam buď upútava na seba pozornosť za každú cenu, alebo len tak smutne pozerá. A ja sa snažím zo všetkých síl robiť všetko tak, aby cítil že v mojom vzťahu k nemu sa nič nezmenilo. Nuž asi to chce čas kým si zvykne.

Ako ste to robili vy Lenny a Evka?
Mersi, Miška a Lea 772
4.7.2006 18:23:01
Katulec: a čo tak retiazku na ruku prípadne na krk.
Kacatko-75 13776
4.7.2006 18:20:59
Jsou tu samy architektky ;-)) Ja bych mohla tak akorat mistrovou na stavbe ;-))
Kacatko-75 13776
4.7.2006 18:20:05
Marodi uzdravte se!!!

Mersi diky za tip na krtiny.....nausnicky tu ale nemaji takove jako v Cesku/na Slovensku.... tak snad neco vymyslim.
Mersi, Miška a Lea 772
4.7.2006 17:19:27
jesa: jáj, robím vo firme, v stavebnej, ale mám na starosť veci čo sa podobajú strojarine, čiže konkrétne potrubné rozvody, zamočnícke práce, už som fušovala aj do klimatizácie a kúrenia.
Robili sme si aj rozpočty každý sám, ale rozmýšľajú, že to oddelia, tí noví s tým majú problém, neboli na to navyknutí, tak mi spomínali, že či by som nechcela byť rozpočtárka. Z môjho pohľadu by som klesla, ale zase nie je taká zotpovednosť.
jesa 34640
4.7.2006 17:06:11
robis v stavebnictve? alebo nieco ine? Mas zivnost alebo vo firme? ;) To ma zaujima :) kedze aj mne sa to blizi, tak ma zaujima vsetko toho druhu :)
jesa 34640
4.7.2006 17:05:26
no ved to ma zujima :) Projektantka, nehovori nic, projektant moze znamenat vselico :-))))
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 6018  [Dalších 5508 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.