| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 6018  [Dalších 5518 >>]
Kacatko-75 13776
5.7.2006 15:22:51
Tak jak to po sobe ctu, tak si rikam, ze jsem vam to uz psala....no nic.Nezlobte se. :-)

Kacatko-75 13776
5.7.2006 15:21:36
Marti, my jsme litali kdyz jsem jeste kojila .....tak to bylo super...ja bych asi nachystala piti do oblibene lahvicky, a dala mu pit -hlavne aby polykal . Zvykacku Tomasek jeste zvykat neumi. Problemy jsme zadne nemeli...az na jednom letisti nas chteli posadit kazdeho jinam...mne,tatinka i Tomaska ;-) to mu bylo tak 9 mesicu ;-)) Pak jsem si rikala.....mela jsem je nechat se o nej starat ;-))) (neeeee...to jen sranduju.)

Holky , kazdy vecer pred usinanim se tulime s Tomaskem a poslouchame pohadky z CD a pak mu reknu ze ho mam moc rada a on mi vzdy rekne ze mne ma taky moc rad a tak me tiskne a puskne....je to krasna tecka za celym dnem.....uplne zapomenu na vsechny jeho rostarny. Je pravda ,ze hovinkama mi jeste nevymaloval ;-) , ale znameni lva se projevuje ;-))
jesa 34640
5.7.2006 14:02:49
Hmm marti, tak ako tu baby spominali, veelku zuvacku zuvat... amle deti to maju lahsie, dudel... alebo lizatko... proste aby prezuval...
A najlepsie je to prespat :-))) To sa lahko povie...
My ked sme leteli, bol tam jeden chlapcek a pri pristavani strasne plakal.. ale przil to... vsak pristavanie nie je tak dlho...
Martina+F+H+L 6060
5.7.2006 12:25:10
Filda příští středu letí s babi na dovolenou - nemáte některá radu co dělat, aby ho nebolela v letadle ušiska? Manžel teď v lednu trpěl v letadle jako pes. Já se bojím, že budou uši bolet i Filipa - stále má rýmu a záněty se mu teprve hojí :o(
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
5.7.2006 9:52:07
Dobré ránko :)

Martinka neviem si to celkom predstaviť ako sú obaja v kočíku :). Adam si už vyčlenil jeden dudlík pre seba!!! Ale musím povedať že je to lepšie a lepšie, to len asi tie prvé chvílky boli také katasrtofálne, myslím že teraz už to je trošku lepšie a že si začína zvykať :)

Dneska sa manžel chystá s Adamkom na chalupu, ale ja neviem či už môžeme ísť s Tomáškom s nimi. Teda to je taká chalúpka v horách na lazoch (to neviem ako sa česky povie :) široko ďaleko ani noha len jeden salaš :). Hm, asi ostaneme doma a pôjdeme len von s kočíkom. Uvidíme.

Maja,Adam 2.8.2003 12852
5.7.2006 9:00:43
Evi,já musím pokládat otázky typu: která je červená? modrá?žlutá? pak odpoví správně.Jakmile se zeptám jaká je tohle barva,tak vždycky odpoví že zelená:o)
Martina+F+H+L 6060
5.7.2006 8:49:51
Katko, Filda se taky vozí v kočárku, ale s tím jsem začala já, pro urychlení přesunů :o) Nacpu Honzíka dozadu a Fildu posadím dopředu. Lehal si do lehátka, ale to jsem mu zatrhla (je moc těžký) a přidělila jsem mu autosedačku - teď jsou spokojený oba Honzík se houpe v lehátku a Filda se houpe v sedačce :o)
Kacatko-75 13776
4.7.2006 22:25:19
Tomasek nas pekne stavi do late ! ;-) Vcera v aute na mne mluvil a odpovedel mu tatka...Tomasek Tatkooo ja jsem se ptal mamky!!

Dneska prisel ze zahrady bez kratas. Kdyz jsem se ho zeptala kde jsou....pry pocurany. A kdo mu je pocural? No prece pinda mamko... ;-)))

Barvy Tomasek zna, a hodne ho zabavi kdyz jedem do skolky, tak hlasime jake auta jedou okolo...cerveny...modry....a co nejhlasiteji ;-))Nejlepsi je kdyz je ticho, ja jedu jedu a najednou z niceho nic Tomasek zarve CEERNYYYY!!!

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
4.7.2006 22:11:15
Evi,rekla bych, ze uz je to za nami. Tedy tak,ze vim urcite, ze se nepozvraci pri hodinove jizde autem a kdyz jedeme dal, tak ji Kinedril radeji dam. Ale jednou jsem ho zapomnela na cestu a zpet a nic se nestalo, jen ja ji neustale pozorovala a byla nervozni z kazdeho jejiho zaknourani, stale jsem ji necim zabavovala.Tuk,tuk,tuk.
opice... 6073
4.7.2006 21:44:58
Pappulko,
jak tak nad tým přemýšlím, tak nám asi hodně pomohly ty hrozné mrazy. Nemohli jsme ven, Věrka spala, takže jsem si s Vojtíkem hrála jako před porodem, jen s občasnými prolukami na kojení a přebalení. Jediné co Vojtík vyžadoval, bylo to, aby Věrka byla s námi v obýváku. To jsme vyřešili tak, že jsme si pořídili lehátko.
Jinak s ničím jiným problém nebyl, postýlka byla a je pro něj doposud trest největší, nejde tam ani dobrovolně:-), kočárek ho také nezajímal. Vlastně až nyní, kdy bral ATB a my museli v poledne s Věrkou k doktorovi, tak jsme i Vojtu strčili do golfáčů. Pak měl asi 2 týdny požadavek na golfky, ale naštěstí je to už zapomenuto.

Míšo, chtěla jsem se zeptat, blinká ještě Zuzka v autě? Nám se od zimy stává, že Vojtík občas blinká v autobuse, teď podvakrát v autě (tedy pokaždé, protože auto nemáme). Zítra nás čeká cesta na chalupu a tak ještě budu hledat homeo Cocculine. Snad to bude dobrý.

Mám pocit, že Vojta si ze mne dělá srandu. Umí pár barviček a rozhodla jsem se, že ho doučím ještě pár základních. A on jede dokola "žutá" a ani se na barvičku nepodívá.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 6018  [Dalších 5518 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.