| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6018  [Dalších 5948 >>]
Jana a kluci 13158
14.8.2006 8:55:48
Opožděně přejeme všem oslavencům vše nejlepší.
My marodíme. Ten přechod z tepla jsme nezvládli. Já mám rýmu a v krku jak v polepšovně a Filípek kašle.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
13.8.2006 21:54:47
Mirkovi prajeme opozdene vsetko najlepsie k narodeninam! Vica, a co si robila ked si bola pracovne vytazena?

Adinka je na fotke zlatucka, ake ma uz dlhe vlasky.

Vica,2deti 18564
13.8.2006 20:01:39
asi ste mozno zabudli, no vcera sme sa vratili so Slovenska.
Sice som tam bola 7 tyzdnov, no oddychovala som len 2 tyzdne.
Bola som pracovne vytazena a nasi babysittovali.
Oslavencom prajem vsetko naj...
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981
13.8.2006 17:07:34
Adince a všem ostatním, co už to mají za sebou i před sebou přejeme šťastné vykročení do čtvrtého roku života!
Mám pro Vás pro všechny malý dáreček! Nový DENÍK!
Otevřete si deníky a tam deník K NAROZENINÁM!
Hezké oslavy, Kudlinka
J-anina 7697
12.8.2006 22:47:39
Tak zase já poslední.. Adince, Filípkovi a opožděně Zuzance (a všem na které jsem zapomněla) všechno nej, nej, nej!!
Martina+F+H+L 6060
12.8.2006 22:17:08
Já se připojuji ke gratulaci - Adélko, vše nejlepší :o)))

My jsme si dnešní den docela užili - především Filda :o) Měl tu spoustu hostů a já o něm skoro nevěděla. Večer usnul během 2 minut. Měl slíbené spaní ve stanu, ale nakonec jsme byli rádi, že si to rozmyslel - je dost velká zima.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
12.8.2006 18:47:56
Filipkovi a Adinke vsetko najlepsie k ich sviatku.

My sme dnes boli "v motylej farme" mali tam samych tropickych motylov. Emmkuske sa to velmi pacilo, nechcela odtial odist. Mne jeden pristal na vlasoch, jeden na bude, bolo to mile.
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687
12.8.2006 16:59:53
Mrkla jsem po dlouhé době na srpňátka na fotky a jsou parádní!
Zuzice to moc sluší s tím bříškem, tipuju jí klučíka:-)))
Ivka vypadá taky moc dobře! Vlastně všechny jste tam moc hezký:-)
Pappulka ani nevypadá, že byla těhotná, zase je jako proutek. A její kluci jsou roztomilí, obzvlášť tam jak spí prdelinkama k sobě. Když jsem viděla ty fotky před porodem, rozbušilo se mi srdce, když jsem si uvědomila, že mně to taky brzo čeká:o)
Honzíček je už krásně vyklubané mimčo!

Narozeninový dort pro Adámka od Semmi je fajnová inspirace!
A Míšin bazén? Má štěstí, že tu zrovna prší, protože jinak bych bledla závistí:-)Jo, Míšo, držím palce, ať se manžel trošku zklidní a tím pádem i ty. Možná ten nápad ujet na týden pryč není až tak hloupý.
Kacatko-75 13776
12.8.2006 15:34:31
Adince a Filipkovi vsechno NEJNEJNEJ!!!!!
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6018  [Dalších 5948 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.