| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6018  [Dalších 5938 >>]
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
12.8.2006 14:55:02
Ja ted varim nerada, vubec mne to nebavi a inspiraci nemam prazadnou.Hlavne jsem kvuli tem kilum navic ve stadiu,ze si ani na nicem nepochutnam, protoze v kazdem jidle vidim zaklete kalorie.
Jo hlavne ze ted mam v pekarne testo na koblihy, ale ma prijit navsteva, tak kdyz se povedou, doufam, ze je zkonzumuji oni.To jsou plany, po dvojce vina se mi rozkmitaji chutove poharky a budu dlabat take a nejen ty koblihy:-))

Placam nesmysli, jsem silene psychicky unavena, s Mirou se posledni dobou hadame a ja uz to nezvladam resit.Mam pocit, ze tu funguji jako hromosvod na veskere problemy a pracovni unavu.Nejradeji bych zmizela na tyden pryc a asi to tak udelam.

Adince a Filipkovi samozrejme prejeme vse nejlepsi a hodne zdravicka.
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687
12.8.2006 13:51:36
Ivko, dobře si vzpomínám na tu únavu, která mně taky na začátku přepadala. A ve spojení s celodenní nevolností jsem opravdu neudělala lautr nic. Jen jsem polehávala a hekala. Ale docela rychle to přešlo, tak nezoufej! Je to tak asi dobře zařízené, aby se mamky hned zkraje nestrhaly a miminko se mohlo pohodlně uhnízdit.

Já dnes v noci měla takový zvláštní pocit, bylo mi divně v podbříšku, jako při mensesu, už jsem se hrozila, jestli nepojedeme do porodnice:o) Ale ráno jsem pochopila, že spíš budu častěji běhat na záchod, něco mně prohnalo:-)))

Dnes jsem vařila svíčkovou, poručil si ji muž, musela jsem kmitat, protože hned po obědě běžel do práce. Ale povedla se, prý. Na zítřek mi chybí inspirace, vařit mně baví, ale vymýšlet to, to je katastrofa!
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687
12.8.2006 13:45:45
Přejeme Adušce a Filípkovi a Zuzkám všechno nejlepší, hodně zdravíčka a krásných zážitků v životě!!!
Ivča+3ratolesti 14182
12.8.2006 9:48:49
A ještě do třetice: Také Zuzankám přejeme všechno nejlepší!!
A jestli jsem na někoho zapomněla, moc se omlouvám, je toho nějak moc :o)

Zuziko, kudy chodím, zívu a nemám energii na nic. Doufám, že mě to přejde dřív. Dr. snad ví, co dělá, neměj strach, i kdybys měla rodit dříve, už je to v pohodě, ne?
Ivča+3ratolesti 14182
12.8.2006 9:44:11
Jani, dnes jsem si na tebe ráno vzpomněla, jak jsi říkala, že Kuba vstával AŽ v půl sedmý. My dnes vstávali UŽ v půl sedmý :o(. Hrůza, všichni jsme hotový a Ada se může uzívat. Je to čím dál tím horší :o(
Tak jsem ráno Adě popřáli, protože Kačka odjela k dědovi a teď si tu hraje s dárkam. Dostala nakonec Duplo, krtečkový člóbrdo, plyšovýho Nema, pastelky s notesem a knížku. Samozřejmě dort, docela se povedl, na to, že dort dělám tak jednou za pětiletku. Za chvíli přijede babička a dostane ještě doktorský kufřík. My jsme ji už naštěstí zkrotili, ty tuny darů už snad nebudou. Pak vyrazíme na oběd do pizzerie a nakonec pojedeme vláčkem na výlet. Snad v tom vlaku neusneme.

Míšo, normálka hrníčkem placky, nakydnout doprostřed marmeládu a slepit s další plackou. Smažila jsem to na pánvičce.Jen mi občas z některé vytekla marmeláda.

Ivča+3ratolesti 14182
12.8.2006 9:37:25
Včera měl Filípek narozeniny! Mě kleknul PC, tak jsem nestihla popřát....napravuji to tedy dnes:
Všechno nejlepší, Filípku, ať jsi dál takový šikula, co po sobě hezky uklízí :o)
J-anina 7697
12.8.2006 9:33:53
Dneska musím Kubu zase chválit.. Sice vstával už v 5.30, ale do 7 vydržel koukat na pohádky (ani nemusím z postele - sám si je pustil :-)
A od těch 7 si hraje s legem a je úplný zlato :-))
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
11.8.2006 22:10:46
Jani, tak to je Kubik fakt sikulka, sam bez kolecek.
Myslim, ze slaba reakce by byla hned, jen mu na to jeste jednou koukni.

Zuzanka byla z kolobezky nadsena a ted jezdi jako cert, samozrejme ted spinka vedle jeji postele v pokojicku. Nase mamka se jako vzdy zblaznila a prinesla plnou tasku darku.Je to s ni tezke, rikam jeden darek staci, jeste se mnou zkonzultuje co tedy koupi a pak toho donese mnohem vice.Koupila ji dve DVD Kosticky, coz jsem ji poradila ja a to melo stacit.Pak panenku, nasi snad jiz padesatou, a plastovou kolibku. Hlavne ze jiz cely rok mluvim o tom, ze ji chci koupit k Vanocum velkou drevenou kolibku pro Annabelku a ona donese plastovou, pry ze si ji pak muze vzit na chalupu. Ale mne mrzi, ze uz ji bude mit a nebude to pro ni nic noveho. No a pak ji koupila Barbie kabelku a tu samou uz mame tri mesice doma, tak hledame uctenku,abychom ji zkusili vymenit za neco jineho.
J-anina 7697
11.8.2006 21:22:10
Já se musím pochlubit.. Kuba včera poprvé zkoušel na kole bez koleček a dneska už jezdil!!! Rozjet se sice ještě neumí, ale jet a zastavit už ano :-))
Měla jsem z něj radost, krásně drží rovnováhu.
A večer ho píchla vosa, měla jsem hrůzu, protože je to poprvé a u ex v rodině mají alergii, ale snad dobrý.. ani mu to moc nenateklo .. nakonec snad nejvíc řval, když jsem se mu snažila dát na to píchnutí cibuli.. kdyby měl mít nějakou reakci, tak je to snad hned, ne? Když to ani neoteklo? Mám trochu hrůzu z toho co psala Pappulka, ale to snad bylo tím žihadlem... Že můžu jít klidně spát a nemusím ho hlídat :-))
Martina+F+H+L 6060
11.8.2006 19:27:12
Zuzko, s tím se počítá :o) Já jsem se v koutku duše dobře bavila :o) On chodí také n velkej, ale potřebuje připravit prkénko a to jsem nemohla.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6018  [Dalších 5938 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.