| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6145  [Dalších 6005 >>]
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
24.9.2007 23:43:17
no tak ten odkaz mi nejde dát, prostě je to u mě v albu.........
24.9.2007 23:42:53
tak tady jsou ty fotky, už sem skoro nepíšu, tak jsem to zapomněla............kde jsou ty časy, když jsme tu psaly tisíc příspěvků denně...........pěkně to tu umřelo :-(((((((
24.9.2007 23:41:54
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=4247 tady jsou fotky bříška a je tam i Dáda

Všechny zdravím.

Máme se celkem fajn. Jen Dáda rok nemarodil a den před nástupem do školky průjem, zvracení a teplota. Našli mu bakterii ve stolici. Tak nás čekají ještě dva výtěry. První byl negativní a musí být tři.

Jinak má rýmu.

Mně je až na bolest kyčle zatím fajn. Už jsem skoro 29.tt letí to šíleně. Už se těším na další utz. Až ty prcky uvidím.

Všem díky za přání k narozkám.

Opatrujte se všechny.

Janna + 2 berušky 22270
22.9.2007 13:27:24
Koukám, jakej jsem napsala román...

Sev, Jani, krásný fotky, krásný děti.

Tak jsem vám tam taky nějaký dala.
Janna + 2 berušky 22270
22.9.2007 13:05:03
Ahoj všechny :o)
Zdravím po dlouhé době. Celé prázdniny jsme nebyly doma,pořád jsme někde lítaly, no jako většina z vás. I s Martinem pod stanem na rybách, pak u našich, pak se ségrou a dětma samy pod stanem, zase u našich, u tchýně, u moře a pak zas pro změnu ještě na poslední týden k našim :o) holt tam je dětem nejlíp. A mezitím samé výlety. Takže jsme si to opravdu užili, tedy hlavně děti, já už se těšila na školní rok, až aspoň Verunka zmizí do školky :o) Jinak doma je relativně klid, ale stejně jsem pořád ve střehu, kdy zase něco přijde :o( U našich jsem to nějak okecala a můžu jim bejt opravdu vděčná, že jsou tak hodný a nepitvali se v tom, ačkoliv si myslím, že jim všechno na 100% došlo, moc dobře mě přece znají.

Tak Bubíšek má malé bříško jo? to obdivuju, já byla při obou dětech jak medvědice :o) Napiš, jak se mají miminka, i bráška a tak. A s omluvou přeji dodatečně všechno nejlepší, hlavně zdravé děti a tak :o)

Přidávám se k Sev a Alíkovi, Martinka má teď snad nejkrásnější období, je fakt zlatíčko, to jí zůstalo, ale teď jak už začíná mluvit a víc chápat, je to paráda. Je fakt úžasná, tak ohromně pohodová, i šikovná. To byla Verunka sice taky, ale u ní jsem udělala velikou chybu já, prostě byla první, já byla ze všeho vykulená, a akorát si myslím, že jsem jí vždycky vybláznila, že by bývala měla mít klidnější výchovu. No, tak jí má teď :o) Je taky moc šikovná, chválí jí ve školce, chodí plavat, tak i paní instruktorka. Kroužky (zase aerobik a výtvarka) jí začínají od října. No a my se ségrou se přihlásily na jógu, každé úterý večer hodinu a půl. Se těšíme jak malý holky, až se zbavíme dětí a trošku hodíme relax :o)

Jo, se tady dobře bavím při představě ALíka, jak píská na píšťalku na ty svoje poklady :oDDD

Jani,tak co Julča, už si zvykla ve školce?

Jitulko, poslala jsem ti teda mail, ale moc si od toho neslibuj, já celkově nejsem moc dobrá hospodyňka :o) Ale abys neřekla, že jsem se na tebe vybodla ;o)

Sev a co Péťa ve škole, už je to lepší? já vždycky když čtu o těch školáčcích, tak už chytám nervy na příští rok s Verunkou :o)
Chm, nemluv mi tu o hubnutí, ty jsi přece štíhlá, já nemůžu hnout s váhou, ovšem, co bych se divila, že , když denně sežeru minimálně jednu čokoládu a tu buchtičky, tu dortíček.......bez sladkýho bych umřela.

Tak se budu těšit na zprávičky od vás :o)
petra
  • 
16.9.2007 16:05:17
maminky, které hledáte práci po md nebo 2 - 3 x týdně brigádu, hotel Expo, Praha 7 hledá kolegyně do obsluhy. Tel: 266 712 470
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
16.9.2007 12:54:07
Ahojkýý! Zdravím z kolotoče. Na jednu stranu se mi teda stýská po prázdninovém ranním vyspávání, na druhou má teď ten den aspoň řád a mám dopoledne jenom pro sebe a pro Neli. To je klííííídek! Pravda, čas letí, než se rozkoukám, už zase letím do školky. Teď ty první dva týdny byly super hektické, furt jsem někde lítala a něco zařizovala, teď už je všechno hotovo, tak bude trošku klid (snad), potřebuju nabrat dech.

Lenka ve školce spokojená, Péťa ve škole už hůř. Ve druhé třídě jim sloučili 2 třídy do jedné, takže je jich rázem 29. Péťa, zvyklý na to, že se mu učitelka věnuje jinak než ostatním, protože holt znalosti už má, tím docela trpí, ztratil se teď v davu. Navíc mají ve třídě nějakého strašně zlobivého kluka, propadlíka, už se to řešilo i u ředitelky, no chudák učitelka tak. No, snad si to časem sedne.

Taťka měl o prázdninách zdavotní potíže, teď se pořádně obul do hubnutí, já se teda dala s ním, oprášili jsme rotoped a navzájem se hecujeme, je to psina. Akorát že jemu ty kila mizí opravdu před očima, za 14 dní už je to na něm výrazně vidět. Na mně nic :o(. Tak musím vydržet.

Ráda tady vidím po dlouhé době Alíka, taky Jana se ozvala, paráda. Bubí, jak se vede? U nás v baráku se taky klubou na svět 2 miminka, jsme nějaký plodný panelák :oDDD. V pátek jsem viděla kámošky 3-týdenní mimi, táááákový drobísek, to už ani nepamatuju!! :o)
Jitulka 18006
11.9.2007 21:16:20
Děvčata,doufám,že všechny vaříte a vyrábíte zeleninová jídla a to je důvod,proč tu zasejc není ani řádek..... :o)
My už máme režim jak na vojně a snad to zatím zvládáme...všichni,tak se za pár dní uvidí :o)
Jitulka 18006
7.9.2007 22:55:19
HELP! HELP! HELP!!!
Obracím se na vás s velkou prosbou,potřebuju na seminární práci s tématem:"Zelenina zdravě,hravě s chutí a radostí" recepty vhodné nejen pro dětskou konzumaci,ale i pro přípravu s dětmi nebo dětmi.Potřebovala bych,abyste nejen napsali ingredience a pracovní postu,ale i vyfotili děti u práce a finálový výrobek.Původně jsem myslela,že něco stihnu s dětmi v ŠD ale tam je zatím zmatek a doma to vše nestihnu...potřebuji na každý týden jeden recept,takže jistě chápete zoufalou mou situaci.Budu vděčná za každý příspěvek,nejvíce bych však uvítala ty,kde je čerstvá zelenina (je to o tom,že děti jsou ochotné konzumovat většinou max.ovoce,ale ne zeleninu).

A jestli můžu,pokud se některá uvolíte a obětujete,pošlete mi to,prosím,mejlem.Ještě jednou předem děkuju.
Ivka a holky 17840
7.9.2007 20:47:56
Všechny vás zdravím.
tak u nás proběhl začátek roku v pohodě. Simonka chodila do školky už vloni, tak šla do známýho prostředí. Měla jsem jenom trochu obyva z toho, že je tam letos bez Adélky, která začala chodit do školy. Ale v pohodě.Školku nám přes prázdniny zrekonstruovali a vypadá to tam moc pěkně. Najednou je to takový barevný, teploučký. Úplně bych tam šla mezi dětičky.
Adélce se ve škole taky líbí. Hned od druhého dne mají úkoly a je problém ji udržet, aby se do nich nepustila, než přijedu z práce. Dokonce už dostala do žákovské dvě jedničky. Mají tam zavedený systém - za pět razítek jednička a známkují i aktivitu. Tak doufám, že jí to nadšení vydrží.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6145  [Dalších 6005 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.