Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zdislava a kluci | 14977 |
11.1.2010 14:46:14
my rozhodne k zapisu nejdem prvni mesic ve skolce se me ucitelka zeptala jestli nema nejakou poruchu, ze ji uplne ignoruje, nedela to co ostatni deti....jsme tomu nechali cas a po dalsim mesici kdy jsem se ji zeptala tak mavala rukama jako ze vubec ze je uplne v pohode, ze to byl asi jenom stres ze zacatku skolky,ze tedka krasne udrzi pozornost a je moc sikovny....takze to neresim proste pujde tak jak ma az pristi rok jinak jsme uz objednany na logopedii,bo se zhorsil v mluveni a strasne huhna :-( mandli ma vytrzenou a ja doufam,ze je to jenom spatny navyk a nebude muset znovu pod kudlu...
|
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
10.1.2010 20:53:44
Ahoj holky,
tak kdopak se chystá k zápisu? My nakonec ne. Od učitelky ze školky jsem sice "požehnání" dostala, ale nakonec nechceme uměle vytvářet mezi Domčou a Adou ještě větší věkový rozdíl než mezi nima je. Příští rok si to spolu užijou ve školce a já si taky ještě užiju trochu klídku. Hlavně bych si strašně vyčítala, kdyby tam Ada brečela a byla nešťastná, že jsme jí tam tlačili. Nemluvě o tom, že by mi to pak ještě mohla předhazovat nějaká učitelka a na to už vůbec nejsem zvědavá. Příští rok zkusíme nějaké ty kroužky jako přípravu pro povinnosti. |
24.12.2009 18:42:46
|
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
23.12.2009 15:03:50
Chtěla bych Vám všem i dětičkám popřát krásné vánoc e plné pohody, klidu a spokojenosti a do Nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a láskyUžijte s i je.
|
Vivik,Jiří 94,Vít 04 | 13428 |
26.11.2009 11:09:08
No, jak to ve zkratce napsat, zvládám...musím....chci..., ale někdy toho je fakt dost.
|
Emmina | 14922 |
24.11.2009 18:51:38
Ahoj Viviku, taky jsem tu dlouho nebyla. Jak to jinak zvladate? Manzel spolupracuje? Drzim palce s tim implantatem!
U nas docela vsechno v pohode. Miry a vahy netusim, protoze na prohlidky nechodime (mame doma doktora), ale muze mit tak 105cm a 18 kg...ted nic moc neji a presto se zacina vytahovat, tak si myslim, ze brzo dozene s vyskou Jonase...fotky jsou k videni na FB (Barbora Hofer)...Chodime do predskolniho rocniku (senior kindergarten) a pristi zari uz 1.trida...wwwwweeeeeeeeeeee....nejak nam to rychle roste...z mimoskolnich aktivit ma rad fotbal, plavani a ted zacal hodiny brusleni a od ledna zacina hokejovou pripravku. Jonasek uz s hokejem zacal...Jinak u nas je stale co delat. V zari jsme se stehovali do noveho, takze zarizujeme, ja studuju interior design, do toho kluku aktivity, ...no nenudime se... Tot ve zkratce od nas...Nejake tipy na darky k vanocum? Ja krome Lega nejak letos moc nevim...asi urcite nejake knizky do puncochy, Tobik chce porad nejake velke auto, do ktereho se zamiloval v obchode (tak ho tam musim dotahnout, abych ho omrkla a Jezisek ho donesl), k Mikulasovi dostane jejich pokojik novou fasadu (natrena zed a postele).. |
Vivik,Jiří 94,Vít 04 | 13428 |
15.11.2009 9:57:21
Ahoj holky, já tady dlouho nebyla. Tak jen ve zkratce. Vítek v 5 letech měří 109 cm a váží 14,9 kg.
Žádáme o kochleární implantát, takže se rozhodně nenudím, na logopedii do Pardubic jezdíme jednou týdně, dále na foniatrii, so SPC. Nyní přibyde Praha.... |
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
28.10.2009 11:26:12
Ty bláho, to je síla. Ve školce už se jednou taky vši objevily, ale naštěstí si Ada tenkrát domu nic nepřinesla a nějak to celkem dobře dopadlo. Kamarádka mi říkala, že malá je nosila ze školy pořád a tak jí udělala melír a je pokoj :o))
Já jdu do práce zítra a tak se dozvím jak to se mnou od ledna bude. Jestli mi řeknou, že mě nepotřebujou, ať příjdu za rok, tak se asi složim Fakt moc chci alespoň na pár hodin. |
27.10.2009 14:12:26
s tim hrabanim souhlasim, akorat jsem si vzala tyden dovolene :-D jinak delam od ledna na polovicni uvazek s tim ze jednou tydne si jedu odpocinout do prace....rano vstavam v 4:30 a domu dorazim kolem sedme vecer :-D tedka si tu dovolenou moc uzivam,bo vybiram vesky jako opicka a kluci se tomu jeste smejou,ze maji ve vlasech "zviratka" :-D
|
27.10.2009 14:10:45
nazdarek miry nedodam,bo jsme u mudry jeste nebyli....vim ze bude vcelicka,takze vyzaduju minimalne 10 dni pred ockovanim uplne zdrave obe deti :-D az mi mudra volala,tak jsem ji to vysvetlila...pak mel vojtik nejaky zanet v ocicku (asi mu ofouknulo,nebo se mu tam vrazila ryma) a tedka kdyz jsme zdravy,tak nas navstivilo milimetrove tajemstvi :-D teda krome manzela...ten je nema....jo a to tajemstvi jsou VSI :-D ja si na vlasy napatlala nejaky sajrajt a klukum to nechci na hlavu davat,tak jsem je ostrihala na uplne kratoucko a v tech kratych jsou i hnidy dobre videt...do konce tydne jsme doma
tolik od nas |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.