| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7468  [Dalších 7428 >>]
Zdislava a kluci 14977
11.1.2010 14:46:14
my rozhodne k zapisu nejdem :-) prvni mesic ve skolce se me ucitelka zeptala jestli nema nejakou poruchu, ze ji uplne ignoruje, nedela to co ostatni deti....jsme tomu nechali cas a po dalsim mesici kdy jsem se ji zeptala tak mavala rukama jako ze vubec ze je uplne v pohode, ze to byl asi jenom stres ze zacatku skolky,ze tedka krasne udrzi pozornost a je moc sikovny....takze to neresim proste pujde tak jak ma az pristi rok :-) jinak jsme uz objednany na logopedii,bo se zhorsil v mluveni a strasne huhna :-( mandli ma vytrzenou a ja doufam,ze je to jenom spatny navyk a nebude muset znovu pod kudlu...
Alecram , Ada a Domča 19997
10.1.2010 20:53:44
Ahoj holky,
tak kdopak se chystá k zápisu?
My nakonec ne. Od učitelky ze školky jsem sice "požehnání" dostala, ale nakonec nechceme uměle vytvářet mezi Domčou a Adou ještě větší věkový rozdíl než mezi nima je. Příští rok si to spolu užijou ve školce a já si taky ještě užiju trochu klídku. Hlavně bych si strašně vyčítala, kdyby tam Ada brečela a byla nešťastná, že jsme jí tam tlačili. Nemluvě o tom, že by mi to pak ještě mohla předhazovat nějaká učitelka a na to už vůbec nejsem zvědavá. Příští rok zkusíme nějaké ty kroužky jako přípravu pro povinnosti.
Zdislava a kluci 14977
24.12.2009 18:42:46
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
23.12.2009 15:03:50
Chtěla bych Vám všem i dětičkám popřát krásné vánoc e plné pohody, klidu a spokojenosti a do Nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a lásky~z~Užijte s i je.
Vivik,Jiří 94,Vít 04 13428
26.11.2009 11:09:08
No, jak to ve zkratce napsat, zvládám...musím....chci..., ale někdy toho je fakt dost.
Emmina 14922
24.11.2009 18:51:38
Ahoj Viviku, taky jsem tu dlouho nebyla. Jak to jinak zvladate? Manzel spolupracuje? Drzim palce s tim implantatem!
U nas docela vsechno v pohode. Miry a vahy netusim, protoze na prohlidky nechodime (mame doma doktora), ale muze mit tak 105cm a 18 kg...ted nic moc neji a presto se zacina vytahovat, tak si myslim, ze brzo dozene s vyskou Jonase...fotky jsou k videni na FB (Barbora Hofer)...Chodime do predskolniho rocniku (senior kindergarten) a pristi zari uz 1.trida...wwwwweeeeeeeeeeee....nejak nam to rychle roste...z mimoskolnich aktivit ma rad fotbal, plavani a ted zacal hodiny brusleni a od ledna zacina hokejovou pripravku. Jonasek uz s hokejem zacal...Jinak u nas je stale co delat. V zari jsme se stehovali do noveho, takze zarizujeme, ja studuju interior design, do toho kluku aktivity, ...no nenudime se...
Tot ve zkratce od nas...Nejake tipy na darky k vanocum? Ja krome Lega nejak letos moc nevim...asi urcite nejake knizky do puncochy, Tobik chce porad nejake velke auto, do ktereho se zamiloval v obchode (tak ho tam musim dotahnout, abych ho omrkla a Jezisek ho donesl), k Mikulasovi dostane jejich pokojik novou fasadu (natrena zed a postele)..
Vivik,Jiří 94,Vít 04 13428
15.11.2009 9:57:21
Ahoj holky, já tady dlouho nebyla. Tak jen ve zkratce. Vítek v 5 letech měří 109 cm a váží 14,9 kg.
Žádáme o kochleární implantát, takže se rozhodně nenudím, na logopedii do Pardubic jezdíme jednou týdně, dále na foniatrii, so SPC. Nyní přibyde Praha....
Alecram , Ada a Domča 19997
28.10.2009 11:26:12
Ty bláho, to je síla. Ve školce už se jednou taky vši objevily, ale naštěstí si Ada tenkrát domu nic nepřinesla a nějak to celkem dobře dopadlo. Kamarádka mi říkala, že malá je nosila ze školy pořád a tak jí udělala melír a je pokoj :o))
Já jdu do práce zítra a tak se dozvím jak to se mnou od ledna bude. Jestli mi řeknou, že mě nepotřebujou, ať příjdu za rok, tak se asi složim~;(( Fakt moc chci alespoň na pár hodin.
Zdislava a kluci 14977
27.10.2009 14:12:26
s tim hrabanim souhlasim, akorat jsem si vzala tyden dovolene :-D jinak delam od ledna na polovicni uvazek s tim ze jednou tydne si jedu odpocinout do prace....rano vstavam v 4:30 a domu dorazim kolem sedme vecer :-D tedka si tu dovolenou moc uzivam,bo vybiram vesky jako opicka a kluci se tomu jeste smejou,ze maji ve vlasech "zviratka" :-D
Zdislava a kluci 14977
27.10.2009 14:10:45
nazdarek :-) miry nedodam,bo jsme u mudry jeste nebyli....vim ze bude vcelicka,takze vyzaduju minimalne 10 dni pred ockovanim uplne zdrave obe deti :-D az mi mudra volala,tak jsem ji to vysvetlila...pak mel vojtik nejaky zanet v ocicku (asi mu ofouknulo,nebo se mu tam vrazila ryma) a tedka kdyz jsme zdravy,tak nas navstivilo milimetrove tajemstvi :-D teda krome manzela...ten je nema....jo a to tajemstvi jsou VSI :-D ja si na vlasy napatlala nejaky sajrajt a klukum to nechci na hlavu davat,tak jsem je ostrihala na uplne kratoucko a v tech kratych jsou i hnidy dobre videt...do konce tydne jsme doma
tolik od nas :-)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7468  [Dalších 7428 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.